- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
Gerçekçi olmakta fayda var. O aşkin ateşi illa ki biticek . Sevgi saygı kalıcak yalnızca. Ama para öyle bir şey ki geçim derdinden kavgalar başlayınca sevgi de saygı da eksilir.Burada sirf boyle yazdigim icin beni paragoz cikarci yaptilar anlamiyorum acaba bizmi kotuyuz
Tamam şu anki şeylere göre yorumluyorum.. Siz az gelir ile yaşayamazsınız..Lutfen suanki seylere gore yorumlayin
Burada o kadar cok birbirindan farkli yorumlar geldiki :) ben sadece ask bitince salak gibi ortada kalmak istemiyorum bu yuzden dusunuyorum
Bugün hanim teyzeligim üstümde sanırım gene bir atasözü geldi aklıma,Aşk konusunda herkes yaşadigini bilirmiş, kimine sadece masallarda, kimine ise hayatin en buyuk gercegi.
Ve evet maddiyat konusunda ise haklisiniz, hickimse evinin ihtiyacini dahi karsilayamayan bos gezenin bos kalfasi bir tip istemez, cok dogru ki bende istemem. Ama eger okudu iseniz soz konusu olan meselede konu sahibesi sevgilisi hakkinda muhtemelen "memur" olacak diyor. Memurluk sizce issiz gucsuz serserilikmi? Konu sahibesi erkek arkadasina bildigin bu muameleyi yapiyor. sizde takdir edersinizki su forumdaki uylerin yuzde doksani eslerinin memur olmasi icin canini verirdi canini... Hadi memur olamadi girer bir ise calisir, zira konudaki tasvire gore sevgilisi oyle bos bir adam degil illaki calisir cabalar.
Fakat buna ragmen konu sahibesi yok babam zengin herseyi yapar ama ama damadin ailesi yapamaz, yok beni isteyenler hem yakisikli hem zengin gibi biseyler soyluyor, sizce bu dogrumu?
Benim itirazım buna. Bu yuzden diyorum ayrilda o cocugun basini yakma diye.
Madem elin oglunu sevgilisi ile kiyas ediyor ve elin oglunu ustun goruyor ise biraksin adamcagizi, elbet Allah o adami oldugu gibi sevecek birisini karsinina cikarir.
Hayir yani hicbir sebep olmasa dahi isterse yine ayrilir ozgur iradesidir. Fakat eln oglunu sevgilisi ile kiyas etmesi be demek? Soyleyin eger sevgiliniz sizi baska kizlarla boyle kiyas etse siz kabul edermiydiniz boyle biseyi??
Kimse istemez ki standartlarınin asaği çekilmesini. Bence konu iş olsun, aşk olsun insanı daha iyi yerlere getircekse olmali maddi manevi. Bir evlilik yapıcam diye standartlarından vazgeçmek saçma. Evlilik zaten yeterince zor bir şey. Daha da zorlaştırcak seyler olmamaliBugün hanim teyzeligim üstümde sanırım gene bir atasözü geldi aklıma,
Diyorlar ki Allah kimseyi gördügünden geri koymasın.
Ayrılmaları gerektiği kısmına katılıyorum çünkü zaten ortada kıyas varsa ask yoktur,bu hanim kızımız mantıkla yaklaşma niyetinde bana kalırsa.
Ailesinin durumu iyiymiş ama damat adayı şu an işsiz memur olacak diyor da o iş hikaye yani eğer çok sağlam torpili varsa bilemem...
Kadınlar hele ki konu sahibi gibi parayı öncelikli tutan kadınlar baba evinde gördüğünü yaşadığını kocasıyla yaşayamaz goremezse adamlara hayatı zindan ediyor vardı öyle konular burada hatırlıyorum.
Ama herkes aşk zaten bitiyor diyormuşlar ya sana. Ozaman zenginle senin deyiminle salak gibi ortada kalmazsin. Normal ortada kalırsın:) yada oturur aşağı, adamın parasını yersinBurada o kadar cok birbirindan farkli yorumlar geldiki :) ben sadece ask bitince salak gibi ortada kalmak istemiyorum bu yuzden dusunuyorum
Ee ayrıl ozaman diyoruz. Yok bekara boşamak kolay. Ozaman drvam et diyoruz. Yok ortada kalırsam diyorsun. Birde zaten başkalarıyla takımmışsın. Hala neyin dersindesin anlamış degilim. Siz zenginlerde böyle mi yapiliyor "ara" verince, ben hicbirsey anlamadimBence bi dusune bilin :) askla evlenip ne ayriliklar oluyor ben herseyi yok sayip bi seviyorum diye evlenirsem belkide 5 yila cocukla ortada kaldim diye durum acarim :) Allah korusun
Anahtar cümle ... insanı daha iyi bir yerlere getirecekse olmalı...Kimse istemez ki standartlarınin asaği çekilmesini. Bence konu iş olsun, aşk olsun insanı daha iyi yerlere getircekse olmali maddi manevi. Bir evlilik yapıcam diye standartlarından vazgeçmek saçma. Evlilik zaten yeterince zor bir şey. Daha da zorlaştırcak seyler olmamali
Siz konu sahibesinin son yorumlarini okumadiniz yada gecmiste açtiğı konularada bakmadiniz sanirim.Bugün hanim teyzeligim üstümde sanırım gene bir atasözü geldi aklıma,
Diyorlar ki Allah kimseyi gördügünden geri koymasın.
Ayrılmaları gerektiği kısmına katılıyorum çünkü zaten ortada kıyas varsa ask yoktur,bu hanim kızımız mantıkla yaklaşma niyetinde bana kalırsa.
Ailesinin durumu iyiymiş ama damat adayı şu an işsiz memur olacak diyor da o iş hikaye yani eğer çok sağlam torpili varsa bilemem...
Kadınlar hele ki konu sahibi gibi parayı öncelikli tutan kadınlar baba evinde gördüğünü yaşadığını kocasıyla yaşayamaz goremezse adamlara hayatı zindan ediyor vardı öyle konular burada hatırlıyorum.
Birkac eski konuna baktimda sevgilini yaklasik 100000 defa aldatmissin. ve yine birkac eski konuna gore evet paragozun maddiyatcinin onde gideni bayrak tutanisin.Burada sirf boyle yazdigim icin beni paragoz cikarci yaptilar anlamiyorum acaba bizmi kotuyuz
Haklısın kardeş şimdi senin mesajını görünce baktım dallas gibi mübarek.Siz konu sahibesinin son yorumlarini okumadiniz yada gecmiste açtiğı konularada bakmadiniz sanirim.
Sevgilisini yaklasik sayisiz defa aldatmış.
Ayrica paragozun maddiyatcinin onde gideni bayrak tutanı. Yine eski konularina bakin cok rahat goreceksiniz.
Ay bu yorumları hangi konuda yazmisim ben.sevgilini aldatmışsın, ne iş?
İlişkiyi devam ettirmemesi gereken erkek tarafi zira konu sahibi sayisiz defa sevgilisini aldatmış.Sen çoktan kararını vermişsin. Burda hem fikir olup destek vermemizi bekliyorsun sadece. Ama hiç boşuna bekleme, çünkü hiç kimsenin onayına ihtiyacın yok. Bu kadar içine sinmeyen bir ilişkiyi devam ettirmenin bir anlamı yok.
konu sahibinin geçmiş konusuna yazmışsın o yorumu.Ay bu yorumları hangi konuda yazmisim ben.
Bu konu bugün açılmış daha.
Başka konudan alıntılaniyor mu?
Iyice fransız kaldım olaya.
Ama ne demişsem iyi demisim arkasindayim
Bende aşığım dedin demedim zatenBen asik oldugumu soylemedim zaten o bana asik bende onu seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?