Ask ve para

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
Lutfen yorum yaparken ongorulerinizi bi kenara birakin

Benim sevgilim var beni cok cok sevdigi konusunda hicbir supem yok hatta benim onu sevdigimden daha cok seviyor ama simdilik isi yok buyuk ihtimal memur olucak lise mezunu ve ailesinin durumu kotu biz evlenirken babasinin tek karisicagi sey 5 tane bilezik takmak olucak ama sevgiliminde dugunu ev esyasini alabilecek bi gucu yok

Bizim durumumuz gayet iyi hic yokluk gormedim Allaha sukur biz evlenirken ailem kiz tarafinin yapmasini gerekenin fazlasini bile yapicak buna eminim hatta ben evlenirken bide arabamida vericekler

Sevgilimin babasu gecmisinde hep pavyomda yemis bu paralari bitmek bileneyen kredi borclari var surekli borc oduyorlar sevgilimde bi yandan onlara yardim ediyor tabiki ailesi yardik edicek ama kenarda 5 kurusta paramiz yok

Annem diyorki ben denk birini istiyorum sana diyor annemde hakli biri gelicek babamin parasiyla arabasina binicek evinde oturvak belkide is yerinde calisicak babam soguk demeden calisip didinip kac yilda elde etmis

Evet sevgilim benim canim herseyim.olucak ama babamin olmicak sonucta benim evim olsa ne evi canimi feda ederim kocama ama babamin o yuzden onlarin tarafi birsey yapmazken benim babamin yapmasini zoruma gider babam icin uzulurum

Sonucta onun babasi pavyonlarda yerken benim babam calisiyordu suanda oglunun parasinida aliyor

Bu arada mezun olunca ben evlenicez tabiki mezun olunca bende calisicam ama en fazla neyimize yeterki bu ?

Ben cok korkuyorum bu evlilikten

Diger yandan beni cok isteyen insan var isleri evleri arabalari bizim aileden bile iyi durumlu kisiler hatta sevgilimden bile yakisikli oldugunu soyleyebilirim hatta aileleride tam bizim aileye denk insanlar ister istemez cevrem aklimi celiyor

bide biz sevgilimle surekli kavgalar ediyoruz biraz sert biri yani iliskimiz dort dortlukte sadece bu yuzden bunu kafaya takiyorum degil her yonden uyumsuz biriyiz ama ben onu cok seviyorum oda bana resmen asik diyebiliriz

Bide sanirim ailesi benim hakkimda bunlar zengin sen bu kizi kacirma onun babasi siz3 ev verir oturuyorsunuz gibi seyler kesin diyordur cunku annesi agzindan kacirdi babami yoluncak bi tavuk gibi gormelerini istemiyorum dicrksinizki baban ev vermesin o zamanda bunu demek bil3 istemiyorum ama diyirlardir elbet olucek babasi parasi size kalicak diye

Ne yapmaliyim ? Aileme karsi cikip hayir ben bu adamla evlenicemmi demeliyim yoksa ailem ne derse en iyisini onlarmi bilir ?

Eğer sevgilin kadir kıymet bilecek bir insansa, ailesine de mesafeli duracak ise onunla devam et. Ama eğer ailesinin ağzına bakan biriyse aileni dinle. Sömürürler sizi.

Ben bu bakış açısına çok karşıyım kusura bakmayın. Sevgilinizin ailesinin durumu iyi olsa ev ve araba alsa siz onların parasını mı yiyor olacaktınız? Kız evlat olunca neden verilen para göze geliyor anlamıyorum. Kimin durumu iyiyse o yardımcı olur yani ne var bunda?

İşi olmamasına gelince, memur olursa düzenli maaşı olur ve gül gibi geçinip gidersiniz

Ailen hata yapıyor, bir insanın babası pavyonda diye oğluda onun gibi olmak zorunda değil. Para konusunda da eliniz armut toplamıyor ikinizde çalışır kimseye muhtaç kalmadan geçinip gidersiniz. Burada sevgilinin tutumları önemli gerçekten ailenin dediği gibi yatıp senin paranı yemeyi mi düşünüyor yoksa çalışıp seni refah içinde yaşatmayı mı? Bunun cevabını bul ve kararını ver derim...

Aklına başka seçenekler gelebildiğine göre sevgilinle evlenemzsen çok da kahrolmazsın. Evlenme. Zaten babasının borcuna desteği hiç bitmez muhtemelen, alacağı maaş da ona gider. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim, hani demişsin ya babam çalışıp didinecek elin adamı gelip arabasına binecek, zaten normal şartlarda evlenen çiftin kendi çalışıp didinip kendi alması gerek evini eşyasını arabasını. Aileler sadece güçleri yettiğince yardım eder. Senin bir emeğin yok halihazırda. Babanın emeğini yiyeceksin.

Aileni dinle... zaten senin de aklın karışmış, olumlu tek birşey söylememişsin...

Aileni dinle... zaten senin de aklın karışmış, olumlu tek birşey söylememişsin...
Olumlu yonlerinide soylerim cok caliskan biri 1 kez bile 11 den gec kalktigini gormedim beni koruyup kollar bi sinavdan kalsam benden cok uzulur rvlenincede 5 kurus isteyen biri degil ama ailesi sirf oglu rahat eder diye dusunup beni istiyor bunu agzindan kacirdi

Sevgilinden daha yakışıklı ,daha zengin isteyenler varsa onlara git zaten konu içinde cevabı vermissiniz,ikilemde kalmissiniz şuan ben öyle anlıyorum .. yatakta iyiyse evlen gitsin

Ban geliyo soldan hissediyoğğğrum

şimdi ilk olarak maalesef çocuklar anasının babasının günahını hem maddi hem manevi çekiyor.
onun babasının hatası onu ilgilendirir. çocuğun ne suçu var. o da iyi bir hayat elbet isterdi.

sizin aklınız çok karışmış. sevmek sevilmek güzel ama evlilik daha başka bir yol.

maalesef sevgi faturaları borçları ödemiyor. ne siz babanızdan umsun ne de o bir ummaya girsin.

ya beraber sıfırdan yapın ya da yol yakınken başka bir çare düşünün.

Aklın karıştığına göre diğerini yeterince sevmiyorsun demektir..
Valla maddiyat olmayınca burda bir çok aşkın bittiğini de gördük ,okuduk.. o değilde. Neden illaki evlenmek zorundaymış gibi , iki seçenek önüne koyuyorsun ..önce okulu bitir Çalış ..belki ikisi de olmayacak .

sevgilini pek sevdiğini düşünmüyorum diğer adamla görüş

yaş kaç? ve gerçekten neden denk biri değil? bunu sen kendine hiç sordun mu? aşk bitince (ki bitecek) yerini sevgi ve saygıya bırakabilecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…