- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.586
- 248
- Konu Sahibi pprofiterol
-
bence söyleee bizim aramız pek iyii değil onunla diye kiii kız uydurduğunda araları iyi değil benm kuzen sallıyor belki diyebilsinHem zaten anlayacak ki. Direk nerde çalıştığımı sorar ve taa taaaaammm. Ama işte aramızda olanları anlatmalı mıyım?
bence söyleee bizim aramız pek iyii değil onunla diye kiii kız uydurduğunda araları iyi değil benm kuzen sallıyor belki diyebilsin
emin ol kuzense onlar o tanıyordur kuzenini zaten insan kendi akrabasını bilmez mi
niye hemen vazgeçtin ki?Ama ben vazgeçtim mesaj atmaktann
Siz de ne kadar şanslıymışsınız yahuuuu. Sevgili de olsanız bir kere adamın aklında şu şüphe kalabilir bu kız sinemada bana iş attı acaba herkeze de yapar mı o güvensizlk oluşabilir. İkincisi de iş yeri arkadaşınız daha önceki iftiralar atıp da sizi uzaklaştırmaya çalışabilir. Sizi sevmiyosa ki sevmiyo belli yapabilir yani.Bu arada ben sahte hesap olduğunuzu düşünmüyorum.Sahte hesap açılacak bi konu diil ki...
Ne zaman bu bakışmalar oldu ?Şuan eminim herkes bana şu gözle bakmıştır "ayy kıza bak yaa oğlanı kesmiş resmen.Çocuk da tabi gelir öyle der"
Kesinlikle hak veriyorum böyle düşünenlere. Ona lafım yok.
Ama bazen gerçekten farklı hissediyor insan. İçin bi hoş olur hani. Ben gerçekten böyle hissettim ve bakmamak için kendimi de zorlamadım yani.
niye hemen vazgeçtin ki?
olmazsa olmaz sen bi şans ver gerisi kader kısmet:)
Ne zaman bu bakışmalar oldu ?
Ooo bayağı zaman geçmiş. Ne zaman msj atacaksınız ?12-13 gün önce işte sinemaya gittiğimizde
Ooo bayağı zaman geçmiş. Ne zaman msj atacaksınız ?
Çünkü düşününce yaptığı hareket bana da saçma geldi açıkçası. Yani isteseydi numaramı alırdı.
Ama bir yandan da diyorum ki sonuçta beni tanımıyor ki elbette öyle davranır. Onunki de olsa olsa anlık hoşlantı olur yani.
Benim zaten anlatmak istediğim şuydu. Çocuk beni çok beğendi aşık oldu değil!! Acaba olabilir mi? Yani ilerde.. Tanışırsak.. Ben tamamen ilerisi için sordum sizlere
Msj atmama konusundaki karariniz isabet olmuş. Kismetse bir şekilde yeniden karsilasip konuşursunuz zaten. Ama çocuğun davranis bicimi hic hoş değil ,Konuşma tarzi falan kuzeniyle huy bakimindan benzesiyorlar sanirim.
Mesaj atmamanız çok mantıklı olur. Nasipse bi daha karşılaşırsınız bi şekilde zaten. VAy be ne kızmış diye farklı amaçlar peşinde koşabilir ?Atmayacağım. Şuan için böyle düşünüyorum. Gurur yaptım. Eğer mesaj atarsam beni cepte bi kız gibi görecek. Ne kadar eriyip bitmiş olsam da bu duruma düşmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?