Aşk tesadüfleri sever..yok artık!

cidden fazla tesadüf var bu işte...
ara konuş diycem de ya danışıklı bi olaysa diye de hayıflandım doğrusu...
ama sonuç ne olursa olsun dene derim.
önce şunun kararını ver: ararsam ne kaybederim
sonuç kötü olursa: yani kız öğrenirse ne olur
hepsini derle ve karar ver..... risk almadan bilemezsin

Ben pek inanamadım bu hikayaye açıkçası hem kuzeni neden bankaya gelmiyor da dışarı da konuşuyorlar uzakta onu da anlamadım. Çocuk bakacak sen bakacaksın hemen lavaboya kadar takip edecek ayrıca lavaboya elinizde telefonla mı gidiyorsunuz ki almış elinizden telefonunuzu numarasını yazmış filan. Sonra dünya ne kadar küçük ki bakın nefret ettiğiniz kızla konuşurken görüyorsunuz. Kız ayarladı mahsus desek ne alakası var senin ona bakacağını nasıl tahmin etsin ya da gideceğiz saatleri nereden bilsin dimi. Kıza baya bilenmişsiniz ama bence kızı kıskanıyorsunuz bu da bir gerçek. Sizden durup dururken neden nefret etsin bu kız ya da tanımadığğı birine ne gibi bir iftira atabilir onu da anlamadım. Baya baya senaryo kokuyor anlattıklarınız. Hiçbir şeyden haberiniz yokmuş gibi arayın eğer gerçekse.

Tebrikler hanımlar. "Fake timi" iş başında yine. Yahu ben bu siteyi 2-3 senedir takip ediyorum.Sadece ihtiyacım olmadığı için üye olmuyordum ve şuan ihtiyaç duydum üye oldum. Yeni üye gördünüz mü, bir de konu biraz alengirliyse yapıştırıyosunuz damgayı. Takip ettiğimden beri her 10 konuda bir fake bu yaaa, aha yine fake cümleleri. Size hak vermiyor değilim. Tamam haklısınız, bir sürü fake konu açılıyor.

Ama el insaf.

Ben bu konuyu açmadan önce en az elli kere düşündüm yazsam mı yazmasam mı diye dayanamadım yazdım. Çünkü benim farklı düşünen insanlara ihtiyacım vardı. Benim bunları anlatacak başka arkadaşlarım yok mu sanıyorsunuz? var. Ama burda her yaştan her telden insan var. Belki benim göremediğim bir şeyi siz göreceksiniz. Ki öyle de oldu. Ben konuyu açarken o zamanki düşüncelerim mesaj atacağım kesinlikle yönündeydi. Hatta ilk mesajlarıma bakabilirsiniz.

Birçok bayan, etkilendiğim çocuğun yaptığı davranışın hoş olmadığı yazmış. Hak verdim. Ne yapıyorsun sen dedim kendi kendime ve şuan kesinlikle aramayacağıma karar verdim. Buraya yazmasaydım belki de mesaj atacaktım saçma sapan davranacaktım.

Bakın arkadaşlar ben buraya cinsel içerikli bir konu açmadım, ahlaka aykırı şeyler yazmadım, sizleri incitecek bir şey de yazmadım. Sadece fikir istedim.

İnanırsınız, inanmazsınız. Bu sizin bileceğiniz iş. İnanmayan cevap yazmaz olur biter.

Cevap yazan herkese gerçekten teşekkür ederim..

inanamıyorum gülsem mi bilemedim çok tuhaf bir tesadüf:))
sonuç olaraaak çocukla yaşayacaklarınız sizin aranızda kuzen pek bozamaz gibime geliyor ama temkinli olmakta fayda var :)
hayırlısı olsun...

Hem zaten anlayacak ki. Direk nerde çalıştığımı sorar ve taa taaaaammm. Ama işte aramızda olanları anlatmalı mıyım?
bence söyleee bizim aramız pek iyii değil onunla diye kiii kız uydurduğunda araları iyi değil benm kuzen sallıyor belki diyebilsin
emin ol kuzense onlar o tanıyordur kuzenini zaten insan kendi akrabasını bilmez mi

Siz de ne kadar şanslıymışsınız yahuuuu. Sevgili de olsanız bir kere adamın aklında şu şüphe kalabilir bu kız sinemada bana iş attı acaba herkeze de yapar mı o güvensizlk oluşabilir. İkincisi de iş yeri arkadaşınız daha önceki iftiralar atıp da sizi uzaklaştırmaya çalışabilir. Sizi sevmiyosa ki sevmiyo belli yapabilir yani.Bu arada ben sahte hesap olduğunuzu düşünmüyorum.Sahte hesap açılacak bi konu diil ki...

Şuan eminim herkes bana şu gözle bakmıştır "ayy kıza bak yaa oğlanı kesmiş resmen.Çocuk da tabi gelir öyle der"
Kesinlikle hak veriyorum böyle düşünenlere. Ona lafım yok.

Ama bazen gerçekten farklı hissediyor insan. İçin bi hoş olur hani. Ben gerçekten böyle hissettim ve bakmamak için kendimi de zorlamadım yani.

Ne zaman bu bakışmalar oldu ?

niye hemen vazgeçtin ki?
olmazsa olmaz sen bi şans ver gerisi kader kısmet:)

Çünkü düşününce yaptığı hareket bana da saçma geldi açıkçası. Yani isteseydi numaramı alırdı.

Ama bir yandan da diyorum ki sonuçta beni tanımıyor ki elbette öyle davranır. Onunki de olsa olsa anlık hoşlantı olur yani.

Benim zaten anlatmak istediğim şuydu. Çocuk beni çok beğendi aşık oldu değil!! Acaba olabilir mi? Yani ilerde.. Tanışırsak.. Ben tamamen ilerisi için sordum sizlere

Msj atmama konusundaki karariniz isabet olmuş. Kismetse bir şekilde yeniden karsilasip konuşursunuz zaten. Ama çocuğun davranis bicimi hic hoş değil ,Konuşma tarzi falan kuzeniyle huy bakimindan benzesiyorlar sanirim.

nasıl isteseydi numaranı alırdı
senin kim olduğunu biliyor muymuş ki? anlamadım nereden bulacak ki?
arada yazı atladım galiba
şans vermezsen nasıl aşık olacak ki?
neyse ben bir geriyi okuyayım
sen bilirsin tabi canım senin hayatın yani ben karışamam fikir vermişsin ondan söyledim
bir de boşuna geriliyorsun tanışma konusunda hoş değil diye düşünerek her zaman öyle şeyler yapsan tabi bu hoş değil de
insanız ya olabilir fazla fazla etkilenmişsindir öyle bir durum olmuştur ne olacak yaani
biraz rahat bırak bence kendini:) sonuçta sen basit bir kız olup olmadığını ilerideki davranışlarınla da belli edersin o da anlar..

Msj atmama konusundaki karariniz isabet olmuş. Kismetse bir şekilde yeniden karsilasip konuşursunuz zaten. Ama çocuğun davranis bicimi hic hoş değil ,Konuşma tarzi falan kuzeniyle huy bakimindan benzesiyorlar sanirim.

Çalıştığı yeri rahatlıkla bulabileceğimi söylemiştim diğer mesajlarımda. Yani karşılaşmış gibi yapıp tekrar denesem mi diye düşündüm. hem bu şekilde kafasındaki o algı da yıkılacak. Bak işte aramadı diyecek. Bu daha çok kafama yattı. Ama kararsızım

Atmayacağım. Şuan için böyle düşünüyorum. Gurur yaptım. Eğer mesaj atarsam beni cepte bi kız gibi görecek. Ne kadar eriyip bitmiş olsam da bu duruma düşmek istemiyorum
Mesaj atmamanız çok mantıklı olur. Nasipse bi daha karşılaşırsınız bi şekilde zaten. VAy be ne kızmış diye farklı amaçlar peşinde koşabilir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…