• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk tesadüfleri sever..yok artık!

kişiye göre değişir ama adam senin numaranı istese sen veremezdin o an . kaydederken çaldırsa emri vaki olur. en mantıklısını yapmış birde sen şağşallaştım diyorsun adam çok mu plan yaparak geldi. bence hoş bi davranış ne kaybedersin ki oturuıp konuşunca anlarsın ne olduğunu. uzun amandır heycanlanmıyorum biri beni heycanladırsın kopar giderim :) kıymetini bil

Yok numaranızı istemek olmazdı, istisna var mıdır bilmem fakat genelde numara verilir zaten, istense zaten verilmeyeceğini bilip kendini o duruma düşürmek istemez.
Basit bir kız tabiri hiç olmamış burda. Oyle duşunmeyin.
Elbetteki karşılıklı hoşlanmalar olacaktır da yinede siz aramayın. İstese sizi bulur.( Sanki arayacağınızdan emin konuşmuş)Bulamazsa bile bu kuzen tesadüfüyle illaki sizi görecek. İstiyorsa, aklında kalmışsa tanışmak için çabalar.

Aramayı ya da mesaj atmayı içime sindiremedim hala. O yüzden biraz araştırmak istiyorum çalıştığı yeri falan. Yani tekrar karşılaştığımızda ne yapacağını çok merak ediyorum

Bazıları oyun olabileceğini düşünmüş ama o kadarını şu saatten sonra yapamaz. Çünkü kötü zamanlar geçirdik. Gerçekten zordu. Ama atlattık. Şuan bizden uzak, böyle bir şeye cesaret edemez artık

Aramayı ya da mesaj atmayı içime sindiremedim hala. O yüzden biraz araştırmak istiyorum çalıştığı yeri falan. Yani tekrar karşılaştığımızda ne yapacağını çok merak ediyorum
küçük bi yherde mi yaşıyorsunuz? öyleyse sosyal paylaşımlardan yer bildirmleri takip edip tesadüf oluştur :)

Bence iki tür tavır vardır.

1: Kadınlara karşı standart yaklaşım
2: İlk görüşte aşık olup iki lafı bir araya getirememe. Soğukkanlılığını koruyamama.

Sence bu adam hangisini sergiledi?

küçük bi yherde mi yaşıyorsunuz? öyleyse sosyal paylaşımlardan yer bildirmleri takip edip tesadüf oluştur :)

İstanbuldayım. Ama bulmam kolay olur galiba çünkü baktım da yer bildirimleri, arkadaşlarının çalıştığı yerler....Bunları buldum. Ha bi de beğenilerin arasında 'xxx inşaat' diye bi şey gördüm. Kendi soyisimleri yani. Burdan bi kapı çıkar sanırım

Bence iki tür tavır vardır.

1: Kadınlara karşı standart yaklaşım
2: İlk görüşte aşık olup iki lafı bir araya getirememe. Soğukkanlılığını koruyamama.

Sence bu adam hangisini sergiledi?

3 diyorum:)

Yani ilk görüşte çarpıldı bana diyemem. Çünkü çok rahat duruyodu. Ben titriyorum çocuk bana gelmiş beni kesiyorsun diyo:rolleyes:

Ama standart yaklaşım da diyemiyorum nedense. Yani içimden bir his sanki başka kız olsa aynısını yapmazdı diyo. O da etkilendi bence bilmiyorum ki bana da öyle gelmiş olabilir
o_O

Ya çocuğun konusma tarzi falan filmlerden firlamis gibi... Fazla ozguvenli mi desem totosu biraz kalkmis mi desem... Bana güven vermedi. Kendimi senin yerine koydugumda ikinci bir karsilasma için bi şeyler bulmaya calisip yaklasimini merak ederdim. Yine ayni tarz konuşmalar yaparsa uzaklasirdim acikcasi. Ama bunu ben yapardim tabiki... Karar senin canim.

Ya çocuğun konusma tarzi falan filmlerden firlamis gibi... Fazla ozguvenli mi desem totosu biraz kalkmis mi desem... Bana güven vermedi. Kendimi senin yerine koydugumda ikinci bir karsilasma için bi şeyler bulmaya calisip yaklasimini merak ederdim. Yine ayni tarz konuşmalar yaparsa uzaklasirdim acikcasi. Ama bunu ben yapardim tabiki... Karar senin canim.

İşte aynen senin gibi düşünüyorum. Düne kadar gözüm kararmış bir şekilde mesaj atma planları yapıyordum ama bugün kesinlikle bir daha karşılaşıp tavrını görmek istiyorum

3 diyorum:)

Yani ilk görüşte çarpıldı bana diyemem. Çünkü çok rahat duruyodu. Ben titriyorum çocuk bana gelmiş beni kesiyorsun diyo:rolleyes:

Ama standart yaklaşım da diyemiyorum nedense. Yani içimden bir his sanki başka kız olsa aynısını yapmazdı diyo. O da etkilendi bence bilmiyorum ki bana da öyle gelmiş olabilir
o_O

Beğenmekle etkilenmek aynı şey değil bunu söylemeliyim. Yatağa atmak için beğenmek yetebiliyor.

Hayatta hic bir sey tesadüf degil . Çünkü Tanri zar atmaz .
Bence aramalisin kaybedecek bir sey yok ki

Arama bence görüşmede bu heyecanlar i elbet başkasındada yaşayacaksın bela olur bu kız başına uzak dur korkarım boyle tiplerden ben.

kişiye göre değişir ama adam senin numaranı istese sen veremezdin o an . kaydederken çaldırsa emri vaki olur. en mantıklısını yapmış birde sen şağşallaştım diyorsun adam çok mu plan yaparak geldi. bence hoş bi davranış ne kaybedersin ki oturuıp konuşunca anlarsın ne olduğunu. uzun amandır heycanlanmıyorum biri beni heycanladırsın kopar giderim :) kıymetini bil
Aynen haa, birinden bu kadar hoşlanacağım aşık oldum diyeceğim de yerimde duracağım öyle mi? Ah ah olsa da gitsek. :KK53:

İstanbuldayım. Ama bulmam kolay olur galiba çünkü baktım da yer bildirimleri, arkadaşlarının çalıştığı yerler....Bunları buldum. Ha bi de beğenilerin arasında 'xxx inşaat' diye bi şey gördüm. Kendi soyisimleri yani. Burdan bi kapı çıkar sanırım
direk yaz macera arama ya :)

Back