Sen çalışıyor musun?
bunun lafını etmemen gerekirdi yaptığın iyiliği geri isteyerek yüzüne vurup mahcup etme bence hovardalık için kullanmıyor o parayı yarın senin başına ne geleceğini kimse bilemezMerhaba hanımlar. Benim sıkıntım şu. Erkek arkadaşımla 2 senedir birlikteyiz ve benim için yapmadığı fedakarlık kalmadı. Şu sıralar maddi açıdan sıkıntıda ve benden arada sırada borç istiyor. Belli bir miktara geldi ve Bu aralar geri ödeyebilecek durumu da yok biliyorum. Ancak bir süre sonra bu durum benim canımı sıkmaya başladı. Bunu kendisine söylemeye çekiniyorum çünkü kırmaktan korkuyorum. Zor bir süreçten geçiyor annesinin kanser tedavisi oldukça masraflı ve kendisinin şu sıralar işi yok. Ama yine de benim içim içimi yiyor. Var mıdır bir önerisi olan: (
KatiliyorummSorunun cevabı ikiside bi arada olmalı
Paran yoksa huzurun da olmaz hayata at gözlüğüyle bakmaya gerek yok
Ama konunun içeriğine bakarsak kesinlikle bencilsin,kv adayın kanser,sevgilin zor durumda.
Ayrıl ki sevgilin senin gibi biriyle ömür geçirmek zorunda kalmasın
gocunsaAma boş yere istemiyor parayi farkında misin
Senin annen aynı şekilde olsa ve calismasan yardım istemiycek misin
En önemlisi de erkek arkadaşın bundan gocunsa
İlk başta boş iş için para istiyor zannettim.
Belki işe farklı bir açıdan bakarsak para vermek zorunda değilsiniz, ama bunu yapmazsanız vicdanınızın rahat etmeyeceği kanısındayım.Hayatta kimsenin garantisi yok.
Kendinizi kötü hissetmez misiniz ?gocunsa
Ben bir üstteki üyeye katılıyorum.
Para ne kisevdiğimin yanında, istesin canım onun.
Hayat kahpe bugün onun parası olur onu yeriz, yarın o parasız kalır benim param olur o zaman benimkini yeriz. Geçindiğimiz aç açıkta kalmadığımız sürece kimin parası benim için önemi yok.
Kaldı ki adamın annesi kanser, bunun üstüne bir de borç stresine girmesine gerek yok bence. Verdiğin paraları geri isteme derim, helal et gitsin.
Haklısınız öncelikle nezaket çerçevesinde açıklama yaptığınız için teşekkür ediyorum. Paraya sevgilimden çok değer verdiğimden değil yalnızca ben de çalışmıyorum ve ailemden maddi destek almıyorum bu yüzden zor durumda kaldığım için bir görüş istedim