aşk mı para mı:(

Haklısınız öncelikle nezaket çerçevesinde açıklama yaptığınız için teşekkür ediyorum. Paraya sevgilimden çok değer verdiğimden değil yalnızca ben de çalışmıyorum ve ailemden maddi destek almıyorum bu yüzden zor durumda kaldığım için bir görüş istedim

Bir dakika ben orayı tam anlayamamışım :)

Ben kendin zor duruma düşmeyecek şekilde yardım ettin sandım. Seni zor duruma düşürecek şekilde davranması zaten yanlış.

O zaman kendini maddi olarak toparlamaya bak derim çncelikle. Annesine yazık tabi ama sen de zor duruma düşnemelisin. Kanser ne evrede, hastanedeler mi, çalışacak durumda değil mi? Çalışacak durumda değilse destek ol. Çalışacak durumdaysa sana yük olmasın gitsin çalışsın.

Bence gidip iş bulsun çalışsın.sonuçta sen de zor durumda kalıyormuşsun.bunu açık açık konuş.aşkını para vererek te kanıtlayamazsın.annesi kansermiş ve bu para ihtiyacı belliki yıllar sürecek.hep sana mı güvenecek böyle.ben diğer arkadaşlar gibi düşünmüyorum.açıkça söylerdim iş bulması için yardımcı olurdum ama böyle de gitmez

Peki nişanlin neden calismiyor? Gitsin bir garsonluk yapsin mesela, ekmeğini tastan cikarsin.
Annesinin kanseri cok mu ilerlemis? Hastanede mi yatiyor. Evi kim gecindiriyor? Nisanlin annesi icin mi istiyor parayi yoksa kendisi icin mi? Ve baska kardesi yok mu??
Bu sorularin cevabini soylerseniz ona gore yorum yapicam..

Şöyle ki annesinin hastalığı çok ileri değil 2 abisi 1 ablası var hepsi evli. Kendisi okuduğu bölümle alakası olmayan işler yapmak istemiyor başvurularına da olumlu cevap gelmiyor

konu başlığıyla bi alaka kuramadım?
bi insana maddi yardımdı bulunmuşsun hele ki bu sevgilin /sevdiğin kişi ise çok mu bişey yapmışsın?
insan sevdiği adama/kadına maddi yardımda bulununca neden böbürlenir hiç anlamam ya
maddiyat o kadar da değerli değil benim dünyamda
para bu her şekilde ele geçer kazanılır
ama sevgi?kolay elde edemezsin ama sanırım sen sevgiyi kaybetmişsin bence ki ikilimde kalmışsın
çok yoruyorsa bu durum seni ya para vermeyi kes yada ayrıl bitsin
yazık edersin ikinizede

Şöyle ki annesinin hastalığı çok ileri değil 2 abisi 1 ablası var hepsi evli. Kendisi okuduğu bölümle alakası olmayan işler yapmak istemiyor başvurularına da olumlu cevap gelmiyor

Valla kusura bakmasin o zaman. Is begenmeyen bir adam sizden de para alamaz. Ohh bulmus yagli kapiyi ne guzel. Gitsin abisinden ablasindan istesin o zaman.
Bir daha vermeyin..

Bence ayril sen bu çocuktan gerçekten.
Hasta annesi varmış. Isi yokmuş.
Senin canını sıkan Nedir?
Borcunu odeyemiyor olması Mi?
Yoksa genetik hastalığı olması muhtemel bir fakir olması Mi?
Offf vur bir tekme de sen.
Sana muhtaç edene yazıklar olsun.

Bence ayril sen bu çocuktan gerçekten.

Yuh ama ya insanda biraz vicdan olur. Bence ayrılın, çocuğa yazık.

Öncelikle yukarıda yazdığım kadarını biliyorsunuz benim zengin onun fakir, benim sağlıklı onun sağlıksız bir ailesi olduğu kanısını çıkaramazsınız. Bu yüzden yalnızca yazdığım kadarına saygılı bi şekilde cevap verin lütfen.

Valla kusura bakmasin o zaman. Is begenmeyen bir adam sizden de para alamaz. Ohh bulmus yagli kapiyi ne guzel. Gitsin abisinden ablasindan istesin o zaman.
Bir daha vermeyin..
tabii onlarında yardımcı olması gerekiyor,devlet neden bu ilaçları karşılamıyor çok kötü zamandayız,evlerden uzak kanser okadar yaygınlaştıki,

Öncelikle yukarıda yazdığım kadarını biliyorsunuz benim zengin onun fakir, benim sağlıklı onun sağlıksız bir ailesi olduğu kanısını çıkaramazsınız. Bu yüzden yalnızca yazdığım kadarına saygılı bi şekilde cevap verin lütfen.
Gayet saygiliyim ayril demenin neresi saygısızlık

bu kadar tepki vermeye hakkın yok konu açarken eleştiriyi göze almalıydın,istemiyorsan vermek..kk ye ne ki bundan

Buraya böyle bir konu açıyorsanız tepkilerede açık olmalısınız, sizinde fakir sizinde hasta olmanız dahi benim gördüğümü değiştirmez.

Ilk okudugumda ne var canım bunda annesi hasta zor duruma düşmüş sevdiği kadindan destek almış nolacak yani demistim.tabiki yardimci olabilirsiniz insaniz hepimiz zor duruma düşebiliriz ama sevgilinizin şu koşullarda iş seçmek gibi bir seçeneği olmadığını düşünüyorum ettiginiz yardımlar bir kenara bu tamamen sizin sevginizden bagkiliginizdan kaynaklaniyo tartisilmaz .okuduğu bölümle alakasiz işler yapmak istemiyo ne demek bu zamanda herkez bayildigi işi de yapmiyo..onemli olan ayakta durabilmek.
annesi için Üzgünüm lakin tek çocukta degilmiski annesinin hertürlü masrafini bakımını sırtlaniyo diim...biraz daha gayretli olabilir.
O gayret etsin ki sizde gerektiği yerde yine yardımcı olacaksınızdır eminim.

tabii onlarında yardımcı olması gerekiyor,devlet neden bu ilaçları karşılamıyor çok kötü zamandayız,evlerden uzak kanser okadar yaygınlaştıki,

Benim kuzenimin de bir ilaci 30 bin lira. Kesinlikle devlet odemeli. Fakirler ölmeye mahkum olmamali. Herkes saglikli yasamayi, kaliteli yasamayi hak ediyor..

bu kadar tepki vermeye hakkın yok konu açarken eleştiriyi göze almalıydın,istemiyorsan vermek..kk ye ne ki bundan
Kusura bakmayın atomu parçalamayla ilgili konular vardı da ben araya girmişim sanırım: DD

X