O halde lafını bile etme.Ben çalışmıyorum ama aylık gelirim var
senin için fedakarlık yapmış onda olsa senin annen için verirdi bence..Ben çalışmıyorum ama aylık gelirim var
hadi ya sen düşünmezssin öyle
Haklısınız öncelikle nezaket çerçevesinde açıklama yaptığınız için teşekkür ediyorum. Paraya sevgilimden çok değer verdiğimden değil yalnızca ben de çalışmıyorum ve ailemden maddi destek almıyorum bu yüzden zor durumda kaldığım için bir görüş istedim
Peki nişanlin neden calismiyor? Gitsin bir garsonluk yapsin mesela, ekmeğini tastan cikarsin.
Annesinin kanseri cok mu ilerlemis? Hastanede mi yatiyor. Evi kim gecindiriyor? Nisanlin annesi icin mi istiyor parayi yoksa kendisi icin mi? Ve baska kardesi yok mu??
Bu sorularin cevabini soylerseniz ona gore yorum yapicam..
Şöyle ki annesinin hastalığı çok ileri değil 2 abisi 1 ablası var hepsi evli. Kendisi okuduğu bölümle alakası olmayan işler yapmak istemiyor başvurularına da olumlu cevap gelmiyor
Bence ayril sen bu çocuktan gerçekten.
Hasta annesi varmış. Isi yokmuş.
Senin canını sıkan Nedir?
Borcunu odeyemiyor olması Mi?
Yoksa genetik hastalığı olması muhtemel bir fakir olması Mi?
Offf vur bir tekme de sen.
Sana muhtaç edene yazıklar olsun.
Bence ayril sen bu çocuktan gerçekten.
Yuh ama ya insanda biraz vicdan olur. Bence ayrılın, çocuğa yazık.
tabii onlarında yardımcı olması gerekiyor,devlet neden bu ilaçları karşılamıyor çok kötü zamandayız,evlerden uzak kanser okadar yaygınlaştıki,Valla kusura bakmasin o zaman. Is begenmeyen bir adam sizden de para alamaz. Ohh bulmus yagli kapiyi ne guzel. Gitsin abisinden ablasindan istesin o zaman.
Bir daha vermeyin..
Gayet saygiliyim ayril demenin neresi saygısızlıkÖncelikle yukarıda yazdığım kadarını biliyorsunuz benim zengin onun fakir, benim sağlıklı onun sağlıksız bir ailesi olduğu kanısını çıkaramazsınız. Bu yüzden yalnızca yazdığım kadarına saygılı bi şekilde cevap verin lütfen.
bu kadar tepki vermeye hakkın yok konu açarken eleştiriyi göze almalıydın,istemiyorsan vermek..kk ye ne ki bundanÖncelikle yukarıda yazdığım kadarını biliyorsunuz benim zengin onun fakir, benim sağlıklı onun sağlıksız bir ailesi olduğu kanısını çıkaramazsınız. Bu yüzden yalnızca yazdığım kadarına saygılı bi şekilde cevap verin lütfen.
kadesa,devlet neden ödemiyor kanser tedavisini,olacak şeymiGayet saygiliyim ayril demenin neresi saygısızlık
Buraya böyle bir konu açıyorsanız tepkilerede açık olmalısınız, sizinde fakir sizinde hasta olmanız dahi benim gördüğümü değiştirmez.Öncelikle yukarıda yazdığım kadarını biliyorsunuz benim zengin onun fakir, benim sağlıklı onun sağlıksız bir ailesi olduğu kanısını çıkaramazsınız. Bu yüzden yalnızca yazdığım kadarına saygılı bi şekilde cevap verin lütfen.
Ilk okudugumda ne var canım bunda annesi hasta zor duruma düşmüş sevdiği kadindan destek almış nolacak yani demistim.tabiki yardimci olabilirsiniz insaniz hepimiz zor duruma düşebiliriz ama sevgilinizin şu koşullarda iş seçmek gibi bir seçeneği olmadığını düşünüyorum ettiginiz yardımlar bir kenara bu tamamen sizin sevginizden bagkiliginizdan kaynaklaniyo tartisilmaz .okuduğu bölümle alakasiz işler yapmak istemiyo ne demek bu zamanda herkez bayildigi işi de yapmiyo..onemli olan ayakta durabilmek.Şöyle ki annesinin hastalığı çok ileri değil 2 abisi 1 ablası var hepsi evli. Kendisi okuduğu bölümle alakası olmayan işler yapmak istemiyor başvurularına da olumlu cevap gelmiyor
tabii onlarında yardımcı olması gerekiyor,devlet neden bu ilaçları karşılamıyor çok kötü zamandayız,evlerden uzak kanser okadar yaygınlaştıki,
ahh cok üzüldüm rabbim şifasını versin,rabbim cümlemizi korusunBenim kuzenimin de bir ilaci 30 bin lira. Kesinlikle devlet odemeli. Fakirler ölmeye mahkum olmamali. Herkes saglikli yasamayi, kaliteli yasamayi hak ediyor..
Kusura bakmayın atomu parçalamayla ilgili konular vardı da ben araya girmişim sanırım: DDbu kadar tepki vermeye hakkın yok konu açarken eleştiriyi göze almalıydın,istemiyorsan vermek..kk ye ne ki bundan