- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
-
- Konu Sahibi ChocolateChips
Bunu okuyoruz dmi canim hemen baslayim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu duayi bizimlede paylastigin icin Allah razi olsun canim Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah
bugün ki arkadaşın duasını okudum ben de rabbim kabul etsin inşallah . onuda bizleride kavuştursun bebeklerimize
Rica ederim canim ne demek hepimiz ayni amaç için burdayiz inşallah Rabbim kabul eder
canımben okuyorum bu duayı günde 3 yada 7 kez ama kadir gecesine kadar 7000 tane okunacagını yeni duydum aslında aramızda bölüşüp kadir gecesine kadar 7000 e tamalayabiliriz 7 kişi olsak 1000 tane okumamız gerekecek.cok sagol canım verdiğin bilgiler için Allah kabul etsin amin
canım sende katıl duamıza ....hepberaber dua edelım bırbırımıze ıns bebeklerımız gelır
İnşallah canim amiiinnnen yakin zamanda gelicem aklimdasiniz
merhaba canım hosgeldınevet aslında okunabılır
merhaba hosgeldın canım..tabııkı lısteye eklıyorum senıde
allah kabul etsın canım
canım duanı okudum allahım hayırlıs evlatlar versın kucagımızı bos bırakmasın inş
allah kabul etsın canım
Evet canim iyi dusundun hepimiz 1000 tane okusak kadir gecesine kadar biter Allahin izniyle ben varim
Canim bende facebookta bir grupta okuyorum.aslında onlar günde 280 taneyi 25 günde tamamliyolar ama ben geç gördüm simdi onlara yetişmeye calisiyorumkadir gecesine kadar bitirecekler sonra dualanacak inşallah amin canim cumlemizin duasini Allah kabul etsin insallah..rica ederim aslında hatimim olmasa burada da okuycam ama kadir gecesine yetistirmem lazim daha 16 cuzum var.her gun meryem suresini okuyorum.çokta sıkıştırmak istemiyorum.hepsi bitince sadece buraya yogunlasayim istiyorum Allah kolaylik versin sizlere inşallah tekrar görüşmek üzere hayirli Ramazanlar kizlar
bende katılırım canım eger tamam derseniz sayı cok olursa daha cabuk biter Kadir geceside duamızı ederdik isimlerimizi sayıp
Bugunku arkadasa okudum kizlar
Bende katilirim canlar..
bende katılırım canım eger tamam derseniz sayı cok olursa daha cabuk biter Kadir geceside duamızı ederdik isimlerimizi sayıp
Evet canim iyi dusundun hepimiz 1000 tane okusak kadir gecesine kadar biter Allahin izniyle ben varim
Bugunku arkadasa okudum kizlar
kızlar bende katılmak isterim..
şimdilik sayımız 4 kişiyiz...katılmak isteyenlerıde ekleyıp paylasalım....kadır gecesıde duasını ederiz
tamam canım bencede okuyalım Ramazanın hürmetine Allah kabul etsin amin
Kızlar bende katilmak istiyorum ne yapıyoruz ne okuyorum