- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
-
- Konu Sahibi ChocolateChips
allahım yalvarıyorum sana ya semi
Allah razı olsun canım Allah kabul etsin tüm dualarımızı amin amin amin
Allah saglıklı hayırlı Hz Yusuf Yüzlü Hz Yusuf ahlaklı evlatlar nasip etsin hepimize amin
Kizlar benide listeye eklermisnz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hz İbrahimin oglu Hz Yusuf tam 12 yıl sonra olmus...Allah bu bekleyişlerimizin sonunu hayırlara ,dualarımızın kabulüne cevirsin insallah.
Hz İbrahimin oglu Hz Yusuf tam 12 yıl sonra olmus...Allah bu bekleyişlerimizin sonunu hayırlara ,dualarımızın kabulüne cevirsin insallah.
Kızlar bide ''RABBİ HEBLİ MİN LEDUNKE ZURRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA '' ( Rabbim bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla.Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin ) var.Buda Hz.Zekeriya nin duasi..7000 tane okumak gerekiyomus.bi topikte görmüştüm.ben şuan kadir gecesine kadar onu ve hatimim var onu tamamlamaya calisiyorum.bitirince araniza katilmayi düşünüyorum....Allah ettiğiniz bütün dualari kabul etsin insallah
canımm ALALH ım kabul etsinn ben okudum senin için ..E KISA ZMAANDA HAYIRLI EVLAT NASİP ETSİNN YÜCE RABBİİM...AMİN....
Amin canim amiiin. Duani ettim bende Rabbim kabul buyursun insallah sana tez zamanda hayirli ve saglikli evlat nasip eylesin amin
Kızlar bide ''RABBİ HEBLİ MİN LEDUNKE ZURRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA '' ( Rabbim bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla.Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin ) var.Buda Hz.Zekeriya nin duasi..7000 tane okumak gerekiyomus.bi topikte görmüştüm.ben şuan kadir gecesine kadar onu ve hatimim var onu tamamlamaya calisiyorum.bitirince araniza katilmayi düşünüyorum....Allah ettiğiniz bütün dualari kabul etsin insallah
canımben okuyorum bu duayı günde 3 yada 7 kez ama kadir gecesine kadar 7000 tane okunacagını yeni duydum aslında aramızda bölüşüp kadir gecesine kadar 7000 e tamalayabiliriz 7 kişi olsak 1000 tane okumamız gerekecek.cok sagol canım verdiğin bilgiler için Allah kabul etsin amin
Kizlar listeye eklermisnz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canımm ALALH ım kabul etsinn ben okudum senin için ..E KISA ZMAANDA HAYIRLI EVLAT NASİP ETSİNN YÜCE RABBİİM...AMİN....
Amin canim amiiin. Duani ettim bende Rabbim kabul buyursun insallah sana tez zamanda hayirli ve saglikli evlat nasip eylesin amin
canımben okuyorum bu duayı günde 3 yada 7 kez ama kadir gecesine kadar 7000 tane okunacagını yeni duydum aslında aramızda bölüşüp kadir gecesine kadar 7000 e tamalayabiliriz 7 kişi olsak 1000 tane okumamız gerekecek.cok sagol canım verdiğin bilgiler için Allah kabul etsin amin
gunde 700 defa estağfirullah çekicez ve
arkasından
وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ
günde 71 defa: Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne).
Ve Hz. Zekeriya, Rabbine (şöyle) nida etmişti: “Rabbim, beni tek başıma bırakma ve Sen, varislerin en hayırlısısın.”
an itibariyle bende okuyorum lütfen benide listeye dahil edin olur mu
an itibariyle bende okuyorum lütfen benide listeye dahil edin olur mu
merhaba canım hoşgeldın eklıyorum senıde lısteye
bugun aşkpastam için okuyacagız arkadaslar....
1-berirem...................700 estegfırullah-71 enbıya suresı = allah kabul etsın duası edıldı
2-vitae.......................700 estegfırullah-71 enbıya suresı = allah kabul etsın duası edıldı
3-benımaşkpastam.......700 estegfırullah-71 enbıya suresı
4-ChocolateChips..........700 estegfırullah-71 enbıya suresi
5-okulum......................700 estegfırullah-71 enbıya suresı
6-leylabyzk..................700 estegfırullah-71 enbıya suresı
7-kakarakubara............700 estegfırullah-71 enbıya suresı
8-karakus02................700 estegfırullah-71 enbıya suresi
teşekkür ederim rabbim hepimizin sesini duysun inşaallahh (amin.)