- 23 Mayıs 2009
- 14.162
- 15.299
-
- Konu Sahibi ChocolateChips
canlarım duanın kac adet oldugu deıl sürekli olması önemli ve makbul
oyuzden aktif olmayan arkadasları lısteden cıkarıcam.....
bu kuralı herkes kabul ediyor mu????????
ben aktif olurumda hepsini bi gündemi okucaz yada bu sayıların hepsini bi kişimi okucaz yoksa toplamımı olcak
Her gün bi kişiye okunuyor canım listeden bakabilirsin sıra için. 71 nebiya 700 estagfirullah okunuyor her gün bi kişiye. Dün berirem için okumuştuk eğer okumadıysan önce onun için okuyabilirsin
tamam bi kişiyede hepsi bi gündemi onu demek istedim başka dualarımda olduığu için bi gündde bitiremeyebilirim
Her gün bi kişiye okunuyor canım listeden bakabilirsin sıra için. 71 nebiya 700 estagfirullah okunuyor her gün bi kişiye. Dün berirem için okumuştuk eğer okumadıysan önce onun için okuyabilirsin
canım benim ALLAH IM KABUL ETSİN BEN OKUDUM SENİN İÇİN...ALLAH ım hayırlı evlat nasip etsinn..
allah razı olsun arkadaşlar ....okuyunca çok mutlu oldum...
vitea için okudum allahım kabul etsın ...allahım ne muradın varsa versın...(ikiz versın inş...)
kaul canım benimm her gün okuyup yazalım burayaa...
tamam bi kişiyede hepsi bi gündemi onu demek istedim başka dualarımda olduığu için bi gündde bitiremeyebilirim
kızlarrr duanın azlıgı çoklugu deıl,sürekli okunması makbu....oyuzden hergün aktif olacaklar la devam ediyoruz...anlastık mı...aktıf okumayanları lısteden cıkarıcazzz
Evet canım sürekli okumak lazım ve normalde de dua ederken birbirimizi hep analım birbirimize dua edelim ki inşallah kabul olurda bebeklerimize kavuşuruz
Allah razı olsun canım ağzına sağlık Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah
evet canım hepsı bır gunde okunacak....
o zaman beni çıkar listeden ben sizi engellemiyim
o zaman beni çıkar listeden ben sizi engellemiyim
Allah razı olsun canım ağzına sağlık Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah
canım duanı okudum allahım kabul etsın...melegıne kavustursun seni ve hepimizi rabbım
yarın aşkpastam için okuyacagız arkadaslar....
1-berirem...................700 estegfırullah-71 enbıya suresı = allah kabul etsın duası edıldı
2-vitae.......................700 estegfırullah-71 enbıya suresı = allah kabul etsın duası edıldı
3-benımaşkpastam.......700 estegfırullah-71 enbıya suresı
4-ChocolateChips..........700 estegfırullah-71 enbıya suresi
5-okulum......................700 estegfırullah-71 enbıya suresı
6-leylabyzk..................700 estegfırullah-71 enbıya suresı
7-............................................................................................................