aşk meyvelerimizin evimize gelmesi için hepberaber....

yarın ChocolateChips(benım ) için okuyacagız arkadaslar....

1-berirem...................700 estegfırullah-71 enbıya suresı = allah kabul etsın duası edıldı:KK16::KK16::KK16: :emir_bebek:
2-vitae.......................700 estegfırullah-71 enbıya suresı = allah kabul etsın duası edıldı:KK16::KK16::KK16: :emir_bebek:
3-benımaşkpastam.......700 estegfırullah-71 enbıya suresı=allah kabul etsin duası edildi:KK16::KK16::KK16: :emir_bebek:

4-ChocolateChips..........700 estegfırullah-71 enbıya suresi

5-okulum......................700 estegfırullah-71 enbıya suresı

6-leylabyzk..................700 estegfırullah-71 enbıya suresı

7-kakarakubara............700 estegfırullah-71 enbıya suresı

8-karakus02................700 estegfırullah-71 enbıya suresi

9-esra51...................700 estegfırullah-71 enbıya suresı

10......................:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
Arkadaşlsr annem acil amaliyat oluyor o yüzden 3 gün nette sikintim olacak okuyamadigim arkadadlar hakkinizi helal edin ....3 gün sonra okurum kısmetse

merhabba canım hoşgeldın...evimize meleklerımız gelssın dıye hergun 1 kişiye hepimiz dua okuyup dua edıyoruz..
sırayla herkese okuyoruz nasıpse...bugun benım aşkpastam için 700 estegfirullah-71 enbıya suresı okuyoruz...cocugu olması için dua edıyoruz:KK16:

Tamam canım başlıyorum inşallah yakın zamanda olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar bende katılmak isterim..
şimdilik sayımız 4 kişiyiz...katılmak isteyenlerıde ekleyıp paylasalım....kadır gecesıde duasını ederiz:KK16::KK16::KK16:
Tamam canim 7 olunca baslayalim..
Enbiya süresini 71 kere mi okuyoruz kızlar

Canim enbiya suresi 89. Ayetini 71 defa okuyoruz.

cok güzel olur canım bu dua bir cok kişinin evlat sahibi olmasına vesile olmus

su topiğe bir baksana http://www.kadinlarkulubu.com/duala...at-sahibi-olmak-icin-hzzekeriyanin-duasi.html masallah:nazar::nazar::nazar::nazar: listedeki herkes hamile kalmıs darısı bize insallah

ayyy evet canım masaallah herkes hamıs kalmıs:KK16: bizde baslayalım inş :KK16: rabbım bızede vesıle eder inş:KK16:

Tamam canım başlıyorum inşallah yakın zamanda olur

cok cabuk okunuyo zaten canım...:KK16:

Tamam canim 7 olunca baslayalim..

Canim enbiya suresi 89. Ayetini 71 defa okuyoruz.

evet canım bencede 7 kişi olursak baslarız:KK16:

ayyy evet canım masaallah herkes hamıs kalmıs:KK16: bizde baslayalım inş :KK16: rabbım bızede vesıle eder inş:KK16:

cok cabuk okunuyo zaten canım...:KK16:

evet canım bencede 7 kişi olursak baslarız:KK16:

evet gülüm masallah ya bizlerde okuyalımkadir geceside dua ederiz isimlerimize topluca cok güzel olur 3 kişi eksik..insallah

Son düzenleme:
evet gülüm masallah ya bizlerde okuyalımkadir geceside dua ederiz isimlerimize topluca cok güzel olur 3 kişi eksik..insallah

isimlerimizi özelden lıstelerız...kadır gecesınde hepbereber listemızı sayarak dua ederiz:KK16: ayyy cok güzel olucak ıns:KK16::KK16::KK16:

aşkpastam sayfada adetlıyken yada yatarak okuyabılırsınız yazıyordu????:KK53: dogru mu kı bence okuduklarımız ayet ,adetlıyken yada yatarak okursak günah olur demi:26:

isimlerimizi özelden lıstelerız...kadır gecesınde hepbereber listemızı sayarak dua ederiz:KK16: ayyy cok güzel olucak ıns:KK16::KK16::KK16:

aşkpastam sayfada adetlıyken yada yatarak okuyabılırsınız yazıyordu????:KK53: dogru mu kı bence okuduklarımız ayet ,adetlıyken yada yatarak okursak günah olur demi:26:

aynen canım özelden yazar herkes listeleriz en son duamızı ederiz gülüm.inan hiç bilmiyom canım yanlıs bilgi vermiyim ben ialçsız adet olamıyorum ondan bu ay ilaç içmiyorum meryem suresini okuyorum hemde.ama bilen arkadaslara sormak gerek:26:

aynen canım özelden yazar herkes listeleriz en son duamızı ederiz gülüm.inan hiç bilmiyom canım yanlıs bilgi vermiyim ben ialçsız adet olamıyorum ondan bu ay ilaç içmiyorum meryem suresini okuyorum hemde.ama bilen arkadaslara sormak gerek:26:

anladım canım...inş meryem suresını tamamlar ve guzel haberı alırsın canım:KK16:

selamun aleykum cikolatam ..:KK16:
topiğin olduğunu bilmiyordum ..:26:
yeni gördüm ve ben geldimm ..
:KK55:

:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:
yarın ChocolateChips(benım ) için okuyacagız arkadaslar....

1-berirem...................700 estegfırullah-71 enbıya suresı = allah kabul etsın duası edıldı:KK16::KK16::KK16: :emir_bebek:
2-vitae.......................700 estegfırullah-71 enbıya suresı = allah kabul etsın duası edıldı:KK16::KK16::KK16: :emir_bebek:
3-benımaşkpastam.......700 estegfırullah-71 enbıya suresı=allah kabul etsin duası edildi:KK16::KK16::KK16: :emir_bebek:

4-ChocolateChips..........700 estegfırullah-71 enbıya suresi

5-okulum......................700 estegfırullah-71 enbıya suresı

6-leylabyzk..................700 estegfırullah-71 enbıya suresı

7-kakarakubara............700 estegfırullah-71 enbıya suresı

8-karakus02................700 estegfırullah-71 enbıya suresi

9-esra51...................700 estegfırullah-71 enbıya suresı

10-eses07................700 estegfırullah-71 enbıya suresi
11-................................:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
X