aşk meyvelerimizin evimize gelmesi için hepberaber....

hosbuldum kızcemmmmmmmm
tabiki kuzum .. yasinimiz henüz 10 tane .. :26:
katılmak isterim .. hayırlı olsun topiğin kuzummm

canım bende katılırım yasıne ıns ama 4 gun sonra falan olur mu:26: adeti bitmiş olurda ozaman
tamam eklıyım senı lısteye ozaman ...hepberaber bırbırımıze dua eder meleklerımızı nasıpse kucagımıza alırız hepimiz tatlım

tabiki her zmn okuyoruz balımm topiğimde yasin 41 ..
katılabilirsin .. tm tatlım bende katılırım ins.kavusuruz melekerimize

insallahh ama olacagım karnım agrıoo :26:

hiç belli plmaz canımbelkı ıyıye işarettir agrı biz elimizden gelenı edelım dualarımızı okuyalım...
en önemlısı bırbırımıze dua ederek ıns hepımız hamıs kalırız...

esesim bu arada kadır gecesıne kadar bıtırmek üzere 7000 hz zekerrıya duasını okuyacagız...özelden isimlerimizi lısteleyıp hepımız lıstedekı kısılere dua edıcez..suan 4 kişiyiz katılmak ister misin? 7 kişiye tamamlanınca baslıcaz duaya

o dua hangisi cnm .. bilmem okuyabilirim umarım ..
kırmızılar simdi gelirse bi hafta sonra baslarım ..

tamam balımmmmmmmm :13::13:

canım dua yukarıda kı lınkte..

hadi kızlar 3 kişi kaldı sadece 7 kişi olunca hemen baslayalım insallahhhh

eevveeetttt benda sabırsızlanıyorum canım...inş tamamlarız sayıyı
bende adet olcamlekelendım bıle ama hz zekarıya duasını paylasıcam payıma dusen 1000 kere okumayı ...gece uyumayacam yetıstırecem kadır gecesıne ıns canım

canımbenim canın sagolsun okuruz evvel Allah sen canını sıkma yetistiririz kadir gecesine insallah.hayırlara vesile olsun canını sıkma bu ayın hürmetine insallah kavuscaz bıdıklarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…