aşk meyvelerimizin evimize gelmesi için hepberaber....

Hz İbrahimin oglu Hz Yusuf tam 12 yıl sonra olmus...Allah bu bekleyişlerimizin sonunu hayırlara ,dualarımızın kabulüne cevirsin insallah.

Kızlar bide ''RABBİ HEBLİ MİN LEDUNKE ZURRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA '' ( Rabbim bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla.Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin ) var.Buda Hz.Zekeriya nin duasi..7000 tane okumak gerekiyomus.bi topikte görmüştüm.ben şuan kadir gecesine kadar onu ve hatimim var onu tamamlamaya calisiyorum.bitirince araniza katilmayi düşünüyorum....Allah ettiğiniz bütün dualari kabul etsin insallah:KK16::KK16::KK16:

Hz İbrahimin oglu Hz Yusuf tam 12 yıl sonra olmus...Allah bu bekleyişlerimizin sonunu hayırlara ,dualarımızın kabulüne cevirsin insallah.

canımm ALALH ım kabul etsinn ben okudum senin için ..E KISA ZMAANDA HAYIRLI EVLAT NASİP ETSİNN YÜCE RABBİİM...AMİN....

Amin canim amiiin. Duani ettim bende Rabbim kabul buyursun insallah sana tez zamanda hayirli ve saglikli evlat nasip eylesin amin

Kızlar bide ''RABBİ HEBLİ MİN LEDUNKE ZURRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA '' ( Rabbim bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla.Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin ) var.Buda Hz.Zekeriya nin duasi..7000 tane okumak gerekiyomus.bi topikte görmüştüm.ben şuan kadir gecesine kadar onu ve hatimim var onu tamamlamaya calisiyorum.bitirince araniza katilmayi düşünüyorum....Allah ettiğiniz bütün dualari kabul etsin insallah:KK16::KK16::KK16:

Bu duayi bizimlede paylastigin icin Allah razi olsun canim Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah

canımm ALALH ım kabul etsinn ben okudum senin için ..E KISA ZMAANDA HAYIRLI EVLAT NASİP ETSİNN YÜCE RABBİİM...AMİN....

Amin canim amiiin. Duani ettim bende Rabbim kabul buyursun insallah sana tez zamanda hayirli ve saglikli evlat nasip eylesin amin

agızlarınıza saglık canlarım Allah kabul etsin amin.Allah en kısa zamanda hepimize hayırlı saglıklı sıhatli evlatlar nasip etsin insallah amin

bende kendim için okudum Allah kabul etsin amin

canımben okuyorum bu duayı günde 3 yada 7 kez ama kadir gecesine kadar 7000 tane okunacagını yeni duydum aslında aramızda bölüşüp kadir gecesine kadar 7000 e tamalayabiliriz 7 kişi olsak 1000 tane okumamız gerekecek.cok sagol canım verdiğin bilgiler için Allah kabul etsin amin

canımben okuyorum bu duayı günde 3 yada 7 kez ama kadir gecesine kadar 7000 tane okunacagını yeni duydum aslında aramızda bölüşüp kadir gecesine kadar 7000 e tamalayabiliriz 7 kişi olsak 1000 tane okumamız gerekecek.cok sagol canım verdiğin bilgiler için Allah kabul etsin amin

Evet canim iyi dusundun hepimiz 1000 tane okusak kadir gecesine kadar biter Allahin izniyle ben varim

merhaba canım hosgeldın:KK16: evet aslında okunabılır:KK16:

Kizlar listeye eklermisnz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba hosgeldın canım..tabııkı lısteye eklıyorum senıde:KK16:

allah kabul etsın canım:KK16:

canım duanı okudum allahım hayırlıs evlatlar versın kucagımızı bos bırakmasın inş:KK16:

allah kabul etsın canım:KK16:

:KK16::KK16::KK16::KK16:

gunde 700 defa estağfirullah çekicez ve

arkasından

وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ

günde 71 defa: Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne).

Ve Hz. Zekeriya, Rabbine (şöyle) nida etmişti: “Rabbim, beni tek başıma bırakma ve Sen, varislerin en hayırlısısın.”

an itibariyle bende okuyorum lütfen benide listeye dahil edin olur mu :KK43:

:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

bugun aşkpastam için okuyacagız arkadaslar....

1-berirem...................700 estegfırullah-71 enbıya suresı = allah kabul etsın duası edıldı:KK16::KK16::KK16:
2-vitae.......................700 estegfırullah-71 enbıya suresı = allah kabul etsın duası edıldı:KK16::KK16::KK16:

3-benımaşkpastam.......700 estegfırullah-71 enbıya suresı

4-ChocolateChips..........700 estegfırullah-71 enbıya suresi

5-okulum......................700 estegfırullah-71 enbıya suresı

6-leylabyzk..................700 estegfırullah-71 enbıya suresı

7-kakarakubara............700 estegfırullah-71 enbıya suresı

8-karakus02................700 estegfırullah-71 enbıya suresi

X