- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
-
- Konu Sahibi ChocolateChips
canım bende duanı okudum Allah en yakın zamanda hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin sevinçten agla insallah ve buraya hamileyim diye yazaman nasip olsun en yakın zamanda amin amin amin
Esimle biraz tartistik... Şuan kusum onlabide bir arkadasimin ikinci bebeği olacakmis onu gordum .... Onun için sevindim ama kendim için çok uzuldum
ayyy canım kıyamam yaaa. benimde çok yakın bir arkadaşım var. tedaviye onunla birlikte başlamıştık. hatta yumurtaları klomene bile cevap vermiyor, ilaçsız adet olamıyordu. doktor iğne ile yumurtaları büyüttü ve o ay hamile kaldı. üstelik eşindede problem vardı. Veren Rabbim veriyor. bende o gün hem çok sevinmiştim hemde çok ağlamıştım.
eşinle de kısa sürede barışırsınız sıkma canını
İnş. Canim... Bu bebek mezusuda sinirlerimizi bozdu biraz... Asilamanin ertelenmesi falan... Bide ablam hocaya gitmişti bize baktirmaya... Çocukları olmaz supyan var demiş... Herşey üst üste geldi yani
canım süpyan ne demek.Onu sadece Allah bilir Allah Ol dedikten sonra ne tıp ne baska bişey bilemez.esimle bende hep tartısıyodum.bu sıkıntılar bebeginin habercisi olacak insallah...
s.a canlar ben şimdi merym suresini okucam benide alın aranızaaa kim için okunuyo bu gün ben hepinizin adını söylücem RABBİM kabul etsin inşş
OYY CANIM BENİM EN KISA ZAMANDA İNŞALLAH..EVET gerçekten çookk zorrr çook..ben kıskanmıyorum daha ama yanımda hamilelik konuşulunca zoruma gidiyoorr..o ortamdan hamile lerden uzaklaşmak istiyorum eve kapanmak istiyorum adetaa..bu arada okullar açılacak ben anasınıfı öğretmeniyim hadi bakalım çocuğu aklından att at atabilirsen....senı o kadar ıyı anlıyorumkı...benım 13 yıldır olmuyor...kıskanmıyorum desem yalan olur...insanlar yanında konuşuyor istemıyordum oldu ay ben hazır degıldım...bende kendı kendıme dıyorumkı ıstemeden oluyor 1 defada oluyor allahım kafayı yıyecegım....tabıkı buda bızım sınavımız ama o kadar zorkı anlatamam ..benımle bebek düşünmeye başlayanlarım çoçukları okula bıle başladı ......allahım ne verırse razıyım...ama zor işte.....(
kızlarrr ben bugün saah hasta olduummm...cuma hastaneye gdiyorum ... esteğfirullh ve salavat çekip göndereyim olur muu ...
canlar hepinizin adını söyledim ALLAHIM kabul etsin inşş pastam,eymen,okulum,cklotacpis,beriem,kimyager twtye cansu eses70 adını unuttugum varsa sölesin yarında onun için okurum inşş aminn deyin canlar 1meryem 2 fatiha 1 amenuresulu okudum RABBİM kabul etsin inşş
senı o kadar ıyı anlıyorumkı...benım 13 yıldır olmuyor...kıskanmıyorum desem yalan olur...insanlar yanında konuşuyor istemıyordum oldu ay ben hazır degıldım...bende kendı kendıme dıyorumkı ıstemeden oluyor 1 defada oluyor allahım kafayı yıyecegım....tabıkı buda bızım sınavımız ama o kadar zorkı anlatamam ..benımle bebek düşünmeye başlayanlarım çoçukları okula bıle başladı ......allahım ne verırse razıyım...ama zor işte.....(
Allah Razi olsun cnm... Bende simdi yola cikcam inş. Hepimizin adina okucam...
kızlaarrr size birşey danışacamm ..4 kişilik güne girmiştik o zaman daha bek filan düşüncesi yoktu..neyse sonra karar verdikk bizim hala olmadı 2 tanesii hamile kaldıı birinin doğumu yakşalıyorr diğeri 3 aylık..neysee ben bu güne ne zaman gitsem akşama eşimle tartışma ve ağıt oluyorr hiç şaşmıyorr..çünkü ord kendimi nasıl sıkıyorum hamilelk doğum doğum sonrası konusuluyorr hepp..ben çookk rahatsız oluyorum ..günden ne diyip çıkabilirimm...yarın bir gün doğum olunca bebekelr de katılacak o zaman daha zor olacak benim için şimdiden çıksam ii oluacak herhaldee..bana biaz akıl verin hanımlarrr...daha önceden devam ederiz hep demiştim bende şimdi ne oldu derleerr maşALALHH NİYE NEDEN SORULARI HİİÇ BİTMİYORR...
merhaba canım hosgeldın...alt sol kösede kımler var gözüküyor kızlarrrrrrs.a kızlar nasılsınız kimler burda halen gözükmesede
hb. ama nerde dadlum göremiommerhaba canım hosgeldın...alt sol kösede kımler var gözüküyor kızlarrrrrr
canım sayfanın asagısında portal forum yazıyor ya orda görüyorum okulum ve kımyageri...merhaba kızlarhb. ama nerde dadlum göremiom
canım sayfanın asagısında portal forum yazıyor ya orda görüyorum okulum ve kımyageri...merhaba kızlar
herkes görüyodur bence canım...ben anlatamamıs olabılırım..hanı bu msj yazdıgımız yer var ya oranın asagısında sayfanın sol kosesınde portal forumlar yazıyo onun ustunde gözükuyorsen pro oldugun icin görüor olma cikolatam
yok cnm gözükmüo kimseherkes görüyodur bence canım...ben anlatamamıs olabılırım..hanı bu msj yazdıgımız yer var ya oranın asagısında sayfanın sol kosesınde portal forumlar yazıyo onun ustunde gözükuyor
alllah allah neden göremedın canımyok cnm gözükmüo kimse
alllah allah neden göremedın canım
bılmıyorum kı canım sadece pro lar mı görüyor arastırmak gerekpro üye değilim ondan sanırım
bılmıyorum kı canım sadece pro lar mı görüyor arastırmak gerek
aminnnn canım inşş cümlemizinkiniAllah kabul etsin canımmm.
aminn bacımmallah razı olsun allahım dualarımızı kabul etsın...
ALLAH razı olsun canım hayrlı yolculuklarAllah Razi olsun cnm... Bende simdi yola cikcam inş. Hepimizin adina okucam...
aminnnnnnnnKizlar o kadar zor bi durum hepinizi çok ii anliyorum... Rabbim zorlastirmasin kolaylastirsin inş. Bizi bu dünyada yalniz birakmasin... Berirem sizde sorun ne canim... Asilamaya tüp falan denedinizmi yoksa sebebsizmi
aminn inşş ALLAH razı olsun bacım RABBİM duysun sesimizibenımde en yakın komsum ıkıncı bebegıne hamıle korunmayı bıraktı hemen hamıle kaldı geldı mujdesını ılk bana verdı ogunu hıc unutamam...onun adına sevınmek ama kendı adıma ıcım nasıl yandı anlatamam..sızlerı cok ıyı anlıyorum..inş bizde ogunlerı görücez..rabbım bızımde kucagımızı dolduracak ıns ..
canım bızde hep eşimle kavga edıyoruz tartısmalar eksık olmuyo..bebek ışı etkılıyo ikimizide ama inş gecıcek bu gunlerımız..canım guvenılır mı o hoca..durduk yerde günaha girmeyin..
ayyy bızde de var o tartısmalar canım ya..bir gün iyi isek ikinci gun sudan sebepten küsüyoruz bırbırımıze..
tabıkı canım sende dualarımızdasın vede lıstemızde...hepimiz hamıs kalalım ıns
as hg bacımms.a kızlar nasılsınız kimler burda halen gözükmesede