aşk meyvelerimizin evimize gelmesi için hepberaber....

canım bende duanı okudum Allah en yakın zamanda hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin sevinçten agla insallah ve buraya hamileyim diye yazaman nasip olsun en yakın zamanda amin amin amin

ammmiinnnn aaammmiiinnnn canım...allah kabul etsın ıns..senınde yavrunu saglıkla kucagına aldırsın rabbım amın amın

Esimle biraz tartistik... Şuan kusum onla bide bir arkadasimin ikinci bebeği olacakmis onu gordum .... Onun için sevindim ama kendim için çok uzuldum

ayyy ruh halını okadar ıyı anlıyorum kı canım..desem bos yanı..bol bol dua edıcez hakkımızda hayırlısı

benımde en yakın komsum ıkıncı bebegıne hamıle korunmayı bıraktı hemen hamıle kaldı geldı mujdesını ılk bana verdı ogunu hıc unutamam...onun adına sevınmek ama kendı adıma ıcım nasıl yandı anlatamam..sızlerı cok ıyı anlıyorum..inş bizde ogunlerı görücez..rabbım bızımde kucagımızı dolduracak ıns ..

İnş. Canim... Bu bebek mezusuda sinirlerimizi bozdu biraz... Asilamanin ertelenmesi falan... Bide ablam hocaya gitmişti bize baktirmaya... Çocukları olmaz supyan var demiş... Herşey üst üste geldi yani

canım bızde hep eşimle kavga edıyoruz tartısmalar eksık olmuyo..bebek ışı etkılıyo ikimizide ama inş gecıcek bu gunlerımız..canım guvenılır mı o hoca..durduk yerde günaha girmeyin..

canım süpyan ne demek.Onu sadece Allah bilir Allah Ol dedikten sonra ne tıp ne baska bişey bilemez.esimle bende hep tartısıyodum.bu sıkıntılar bebeginin habercisi olacak insallah...

ayyy bızde de var o tartısmalar canım ya..bir gün iyi isek ikinci gun sudan sebepten küsüyoruz bırbırımıze..

s.a canlar ben şimdi merym suresini okucam benide alın aranızaaa kim için okunuyo bu gün ben hepinizin adını söylücem RABBİM kabul etsin inşş

tabıkı canım sende dualarımızdasın vede lıstemızde...hepimiz hamıs kalalım ıns

OYY CANIM BENİM EN KISA ZAMANDA İNŞALLAH..EVET gerçekten çookk zorrr çook..ben kıskanmıyorum daha ama yanımda hamilelik konuşulunca zoruma gidiyoorr..o ortamdan hamile lerden uzaklaşmak istiyorum eve kapanmak istiyorum adetaa..bu arada okullar açılacak ben anasınıfı öğretmeniyim hadi bakalım çocuğu aklından att at atabilirsen....

kızlaarrr size birşey danışacamm ..4 kişilik güne girmiştik o zaman daha bek filan düşüncesi yoktu..neyse sonra karar verdikk bizim hala olmadı 2 tanesii hamile kaldıı birinin doğumu yakşalıyorr diğeri 3 aylık..neysee ben bu güne ne zaman gitsem akşama eşimle tartışma ve ağıt oluyorr hiç şaşmıyorr..çünkü ord kendimi nasıl sıkıyorum hamilelk doğum doğum sonrası konusuluyorr hepp..ben çookk rahatsız oluyorum ..günden ne diyip çıkabilirimm...yarın bir gün doğum olunca bebekelr de katılacak o zaman daha zor olacak benim için şimdiden çıksam ii oluacak herhaldee..bana biaz akıl verin hanımlarrr...daha önceden devam ederiz hep demiştim bende şimdi ne oldu derleerr maşALALHH NİYE NEDEN SORULARI HİİÇ BİTMİYORR...

kızlarrr ben bugün saah hasta olduummm...cuma hastaneye gdiyorum ... esteğfirullh ve salavat çekip göndereyim olur muu ...

olur tabı kı canım benım

allah kabul etsın canım..rabbım hepimizin yüzünü güldürsün..

canım sizin sorun ne ???? SİZDEN DAHA BETER BEN VARIM HANIMLAR...EŞİMİN GENETIK OLARAK ÇOCUGU OLMAZMIS.SUAN KI TIP TEKNOLOJISI ÇÖZECEK DURUMDA DEIL...EVLAT ALIN DEDILER...DÜŞÜNÜN...GENETİK OLARAK OLMAYACAK...bu okadar zor kı...spermın sayısı dusuk olsa tedavı gorursun sayı yukselır.morfolojısı bozuksa yıne tedavı olursun ...ama genetı gı hıcbısey yapamazsın...çigerimmm yanıyor...yangınımı bılen yok...derdımı burda paylasıyorum..bana hadı sende yap dıyolar cocuk...apartmanımda 1-2 yas bebekler dolu...evımden cıkamaz hale geldım..eşim coookkk üzülüyo...tartısmalarımız oluyor...inanın benden kötü olamazsınız...bunları yazıyorum kı siz benden daha ıyı durumdasınız..

Allah Razi olsun cnm... Bende simdi yola cikcam inş. Hepimizin adina okucam...

allahrazı olsun canım...rabbım kabul etsın ıns

canım ekdersımı cogalttılar ,kagıt kürek işlerim cogaldı yogunum de cık ....

okadar bebegın arasında gelde unut bebek işini ya haklısın

Allah kabul etsin canımmm.
aminnnn canım inşş cümlemizinkini
allah razı olsun allahım dualarımızı kabul etsın...
aminn bacımm
Allah Razi olsun cnm... Bende simdi yola cikcam inş. Hepimizin adina okucam...
ALLAH razı olsun canım hayrlı yolculuklar
Kizlar o kadar zor bi durum hepinizi çok ii anliyorum... Rabbim zorlastirmasin kolaylastirsin inş. Bizi bu dünyada yalniz birakmasin... Berirem sizde sorun ne canim... Asilamaya tüp falan denedinizmi yoksa sebebsizmi
aminnnnnnnn
aminn inşş ALLAH razı olsun bacım RABBİM duysun sesimizi
s.a kızlar nasılsınız kimler burda halen gözükmesede
as hg bacımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…