- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
- Konu Sahibi ChocolateChips
- #1.001
cevap verır umarım canım...bılmıyorum kı herkes mı goruyor yoksa sadece pro lar mı ?kazene sordum umarım cevaplar ..
sadece pro lar görüyosa haksızlık değilmi bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cevap verır umarım canım...bılmıyorum kı herkes mı goruyor yoksa sadece pro lar mı ?kazene sordum umarım cevaplar ..
sadece pro lar görüyosa haksızlık değilmi bu
senın işin daha zormuş...allah yardımcın olsun...OYY CANIM BENİM EN KISA ZAMANDA İNŞALLAH..EVET gerçekten çookk zorrr çook..ben kıskanmıyorum daha ama yanımda hamilelik konuşulunca zoruma gidiyoorr..o ortamdan hamile lerden uzaklaşmak istiyorum eve kapanmak istiyorum adetaa..bu arada okullar açılacak ben anasınıfı öğretmeniyim hadi bakalım çocuğu aklından att at atabilirsen....
arkadaşım adın ne bılmıyorum ama senın için dua etmek isterım özelden ismını yazarsan sana bu gece dua etmek istiyorum....Cenab-ı Hak seher vaktinde dünya semasına rahmetiyle tecelli eder
Resûlullah Efendimiz (asm) bir hadîs-i şerîflerinde şöyle buyurdular: “Allah, her gece dünya semâsına gecenin son üçte biri kaldığında rahmetiyle tecellî eder ve şöyle buyurur: ‘Bir isteyen yok mu ki onun istediğini vereyim? Bir duâ eden yok mu ki ona icâbet edeyim? Bir mağfiret dileyen yok mu ki kendisini bağışlayayım?’ ” (Kurtana bu gece.ubî, c. 2/4, 39)
Allah kabul etsin gülüm agzına saglıkcanlar hepinizin adını söyledim ALLAHIM kabul etsin inşş pastam,eymen,okulum,cklotacpis,beriem,kimyager twtye cansu eses70 adını unuttugum varsa sölesin yarında onun için okurum inşş aminn deyin canlar 1meryem 2 fatiha 1 amenuresulu okudum RABBİM kabul etsin inşş
allahrazı olsun canım..rabbım verır mı bılmem..pekte umudum kalmıyo ama nasıpsenın işin daha zormuş...allah yardımcın olsun...
canım sizin sorun ne ???? SİZDEN DAHA BETER BEN VARIM HANIMLAR...EŞİMİN GENETIK OLARAK ÇOCUGU OLMAZMIS.SUAN KI TIP TEKNOLOJISI ÇÖZECEK DURUMDA DEIL...EVLAT ALIN DEDILER...DÜŞÜNÜN...GENETİK OLARAK OLMAYACAK...bu okadar zor kı...spermın sayısı dusuk olsa tedavı gorursun sayı yukselır.morfolojısı bozuksa yıne tedavı olursun ...ama genetı gı hıcbısey yapamazsın...çigerimmm yanıyor...yangınımı bılen yok...derdımı burda paylasıyorum..bana hadı sende yap dıyolar cocuk...apartmanımda 1-2 yas bebekler dolu...evımden cıkamaz hale geldım..eşim coookkk üzülüyo...tartısmalarımız oluyor...inanın benden kötü olamazsınız...bunları yazıyorum kı siz benden daha ıyı durumdasınız.
günaydın canımmm. Allah'tan umut kesilmez. Yeter ki ol desin. Tevekkül edip beklemekten başka elimizden maalesef bişey gelmiyor. İnşaallaahh Rabbim tez vakitte yüzüne bakıp güldürür canımmm. Beklemek çok zor. en zoru da ne kadar beklemek durumunda olduğumuzu bilmemek. Sen güçlü ol canım. Vardır mutlaka bir hayır.
Cnm öğle umutsuz olma... Olumlu düşün... İnş. Olcakkkkgünayyddııııınnnnnnllaarrrrrrrrr herkeseeeeeee
kızlar bende dualarımızı ediyorum. Rabbim kabul eder inşaallaahh. bugün aşılamanın 5. günü. Kaldı 9 gün. Sanki içimden bir ses olmayacağını söylüyor ama umarım yanılır
Cnm öğle umutsuz olma... Olumlu düşün... İnş. Olcakkkk
Canlar okudum duamizi allah kabul etsin inş. Ya variste çektim... Cektiklerimiz gerçekten kolay değil canlar Rabbim bize sabir versin... Sonrada bebislerimizi versin... Ben hamile olan yakin arkadaşlarımla bile gorusmelerimi azalttim... Evden cikkmak istemiom... Yolda çocuk hamile görünce gözlerim doluoooo
günayyddııııınnnnnnllaarrrrrrrrr herkeseeeeeee
kızlar bende dualarımızı ediyorum. Rabbim kabul eder inşaallaahh. bugün aşılamanın 5. günü. Kaldı 9 gün. Sanki içimden bir ses olmayacağını söylüyor ama umarım yanılır
allah kabul etsın canım...allahım yardımcımız olsun...
günaydın kimyagerim,allah kabul etsın canım.iyi düşün iyi olsun canım
inş bebegın gelır...hamiş haberını alırız
dua edıyoruz ya tatlım allahım kabul neder ıns veeeee beebegın senınledır ınsayyy cok heycanlıayyy inşaallahhh canımmm
dua edıyoruz ya tatlım allahım kabul neder ıns veeeee beebegın senınledır ınsayyy cok heycanlı
sakın kötü düşünme inş..melegın senınledır...allahım kocagına alacagın günlerı göstersın inş...allaha emanet ol...günayyddııııınnnnnnllaarrrrrrrrr herkeseeeeeee
sakın kötü düşünme inş..melegın senınledır...allahım kocagına alacagın günlerı göstersın inş...allaha emanet ol...