- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 39
-
- Konu Sahibi ChocolateChips
Esimle biraz tartistik... Şuan kusum onlabide bir arkadasimin ikinci bebeği olacakmis onu gordum .... Onun için sevindim ama kendim için çok uzuldum
İnş. Canim... Bu bebek mezusuda sinirlerimizi bozdu biraz... Asilamanin ertelenmesi falan... Bide ablam hocaya gitmişti bize baktirmaya... Çocukları olmaz supyan var demiş... Herşey üst üste geldi yaniayyy canım kıyamam yaaa. benimde çok yakın bir arkadaşım var. tedaviye onunla birlikte başlamıştık. hatta yumurtaları klomene bile cevap vermiyor, ilaçsız adet olamıyordu. doktor iğne ile yumurtaları büyüttü ve o ay hamile kaldı. üstelik eşindede problem vardı. Veren Rabbim veriyor. bende o gün hem çok sevinmiştim hemde çok ağlamıştım.
eşinle de kısa sürede barışırsınız sıkma canını
canım süpyan ne demek.Onu sadece Allah bilir Allah Ol dedikten sonra ne tıp ne baska bişey bilemez.esimle bende hep tartısıyodum.bu sıkıntılar bebeginin habercisi olacak insallah...İnş. Canim... Bu bebek mezusuda sinirlerimizi bozdu biraz... Asilamanin ertelenmesi falan... Bide ablam hocaya gitmişti bize baktirmaya... Çocukları olmaz supyan var demiş... Herşey üst üste geldi yani
İnş. Canim... Bu bebek mezusuda sinirlerimizi bozdu biraz... Asilamanin ertelenmesi falan... Bide ablam hocaya gitmişti bize baktirmaya... Çocukları olmaz supyan var demiş... Herşey üst üste geldi yani
Canim inş. Öğle olur.... Ne güzel soyluosun...canım süpyan ne demek.Onu sadece Allah bilir Allah Ol dedikten sonra ne tıp ne baska bişey bilemez.esimle bende hep tartısıyodum.bu sıkıntılar bebeginin habercisi olacak insallah...
İnternetten arastirdigim... Bi tane cin varmis bebek olmasini engelliyormus. Hoca bi muska yapiomus. Onu bebek olana kadar tasiomusun daha sonra bebek olunca bebek tasiomus iki yasina kadar...
hmmm. hiç duymamıştım canım. ama bunu kimin söylediği de önemli. gerçekten bilgili ve güvenilir bir hafız bulmanız gerekiyor. yoksa bu işleri yalandan yapan çok insan var maalesef. bence çok aklını karıştırma., içini bunaltma.
hayırlısı olsun canım. ama sen nas, felak, ayetel kürsi falan oku. hatta peygamber efendimizin yaptığı gibi ellerine okuyup ellerini göbeğine, kasıklarına falan sür. suya okuyup iç. Sonuçta dermanı verecek olan Rabbimdir. Herşey vesile sadece.
Okudum canim. Suya ve hurmaya okudum...
canımm benim de eşimin arkadaşlarının hep çoluğu çocuğu var 2. ciye hamile bir tanesii..ve benim gün arkadaşım o kadar zorlanıyorum kii gün sonrası evde hep ağıt oluyorr..bi şekilde çıkacam artıkk zor geliyoo banaa..ama kıskandı mı derler diye de çekinmiyorr değiliimmm....Esimle biraz tartistik... Şuan kusum onlabide bir arkadasimin ikinci bebeği olacakmis onu gordum .... Onun için sevindim ama kendim için çok uzuldum
canlar hepinizin adını söyledim ALLAHIM kabul etsin inşş pastam,eymen,okulum,cklotacpis,beriem,kimyager twtye cansu eses70 adını unuttugum varsa sölesin yarında onun için okurum inşş aminn deyin canlar 1meryem 2 fatiha 1 amenuresulu okudum RABBİM kabul etsin inşş
allah razı olsun allahım dualarımızı kabul etsın...canlar hepinizin adını söyledim ALLAHIM kabul etsin inşş pastam,eymen,okulum,cklotacpis,beriem,kimyager twtye cansu eses70 adını unuttugum varsa sölesin yarında onun için okurum inşş aminn deyin canlar 1meryem 2 fatiha 1 amenuresulu okudum RABBİM kabul etsin inşş
senı o kadar ıyı anlıyorumkı...benım 13 yıldır olmuyor...kıskanmıyorum desem yalan olur...insanlar yanında konuşuyor istemıyordum oldu ay ben hazır degıldım...bende kendı kendıme dıyorumkı ıstemeden oluyor 1 defada oluyor allahım kafayı yıyecegım....tabıkı buda bızım sınavımız ama o kadar zorkı anlatamam ..benımle bebek düşünmeye başlayanlarım çoçukları okula bıle başladı ......allahım ne verırse razıyım...ama zor işte.....(canımm benim de eşimin arkadaşlarının hep çoluğu çocuğu var 2. ciye hamile bir tanesii..ve benim gün arkadaşım o kadar zorlanıyorum kii gün sonrası evde hep ağıt oluyorr..bi şekilde çıkacam artıkk zor geliyoo banaa..ama kıskandı mı derler diye de çekinmiyorr değiliimmm....
senı o kadar ıyı anlıyorumkı...benım 13 yıldır olmuyor...kıskanmıyorum desem yalan olur...insanlar yanında konuşuyor istemıyordum oldu ay ben hazır degıldım...bende kendı kendıme dıyorumkı ıstemeden oluyor 1 defada oluyor allahım kafayı yıyecegım....tabıkı buda bızım sınavımız ama o kadar zorkı anlatamam ..benımle bebek düşünmeye başlayanlarım çoçukları okula bıle başladı ......allahım ne verırse razıyım...ama zor işte.....(
amınnn inş. canım ben o kadar yıprandımkı artık ...bizlerinde olacak inşaallah canım. ben inanıyorum. belki bu ay olmasa mutlaka bir gün olacak Allahın izniyle
Allah Razi olsun cnm... Bende simdi yola cikcam inş. Hepimizin adina okucam...canlar hepinizin adını söyledim ALLAHIM kabul etsin inşş pastam,eymen,okulum,cklotacpis,beriem,kimyager twtye cansu eses70 adını unuttugum varsa sölesin yarında onun için okurum inşş aminn deyin canlar 1meryem 2 fatiha 1 amenuresulu okudum RABBİM kabul etsin inşş