- 13 Temmuz 2014
- 806
- 601
-
- Konu Sahibi ChocolateChips
Hayirli olsun bebisin canim.. Ne güzel bizde inş. O gunleri görürüz...
listemiz hayırlı ugurlu bol bebişli olsun insallah
ne zaman baslıyoruz kızlar
ayyy inşaalllaaahhh canım inşaallaahhh
kızzz daha dün gibi balım yaa hamileyim deişin
RABBİM yar ve yardımcın olsun RABBİM tüm hamilelere yardım etsin rlinden tutsun saglıklıca bebeklerinizi kucagına almanızı nasip etsin inş
nereye taşındın hayrlı olsun evin yeni ev yeni bebek ohh miss miss
güle güle oturun inş canım benim
seni çok özlemişim kııı
inş canım inş güzel haber veririm ALLAH razı olsun canım duaların için sende benim dualarımdasın
aminn pastam amin duan için ALLAH razı olsun RABBİMDE melegini korusun senin pıt pıtlarını duydun mu meleginin
aman dikkat et canım benim senin aşılamanda hayrlı olsun inş meleklerimiz gelir inşş bu son bekleyişimiz olur
evet yaa testti aynı gün yaparız hehehehheh
aminnnnnnnnnnnnnn canım amin inşşşş
RABBİM inş hiç birimizi evlat hasretiyle sınamaz inşşşşşşş
kızlar benı eklememışsınız....
Hayirli olsun bebisin canim.. Ne güzel bizde inş. O gunleri görürüz...
amin canım...rabbım kımseyı kımsesız bırakmasın ıns ...demekkı cok dua etmemız gereklı ınanıyorum rabbım hepımıze verıcek bebeklerımızıTam canim baslayalim... Hadi bismillah.... Rabbim dualarimizi kabul etsin inş...
sagol canım Allah en yakın zamanda sizlerede nasip etsin insallah amin amin aminHayirli olsun bebisin canim.. Ne güzel bizde inş. O gunleri görürüz...
Kimyager ve azapciceginn güzel haberlerini duycaz herhalde sonrada.... Onalaradakoyariz... Sonra sirayla inş. Hepimiz oluruzz
canım agzına saglık Allah kabul etsin aminmerhaba kızlaar..aşılama olan arkadaşlarım inşALALH güzel haberleri alırsınızz.çikolatam senin için okudum aşk pastam için okudum 123anne için okumamaıştım onun için de okudum ben..arkadaşımın yanına gitmiştim giremedim yazamamıştım..
allah kabul etsın canım..rabbım hepimizim kucagını doldursun ınsmerhaba kızlaar..aşılama olan arkadaşlarım inşALALH güzel haberleri alırsınızz.çikolatam senin için okudum aşk pastam için okudum 123anne için okumamaıştım onun için de okudum ben..arkadaşımın yanına gitmiştim giremedim yazamamıştım..
evet canım aşkpastam için okuyoruzkızlar yarın aşkpastam için mi okunuyorr..
canım bende duanı okudum Allah en yakın zamanda hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin sevinçten agla insallah ve buraya hamileyim diye yazaman nasip olsun en yakın zamanda amin amin aminevet canım aşkpastam için okuyoruz
Kimyager ve azapciceginn güzel haberlerini duycaz herhalde sonrada.... Onalaradakoyariz... Sonra sirayla inş. Hepimiz oluruzz
aman dikkat et canım benim senin aşılamanda hayrlı olsun inş meleklerimiz gelir inşş bu son bekleyişimiz olur
evet yaa testti aynı gün yaparız hehehehheh
kendım ıcın ve hepımız ıcın okuyup dua ettım..allahım kabul etsın ıns[/QUOTEDu
Dun okuyamadim canim... Moralman çok kotuydum. Bugün okucam inş.
Esimle biraz tartistik... Şuan kusum onlabende dün eve gittim yattım okuyamadım. bugün okuyacağım.
Eymenciğim ne oldu hayırdır moralin niye bozuk?