- 12 Ekim 2012
- 64
- 23
- 48
- Konu Sahibi ChocolateChips
-
- #1.021
EVET HZ ZEKERİYYA DUASINA DEVAM HANIMLARLİSTEMİZZZZZZ
1-ChocolateChips........700 estegfırullah-71 enbıya suresiallahım kabul etsın ıns
2-benimaşkpastam......700 estegfırullah-71 enbıya suresıyavrusunu saglıkla kucagına alsın ıns
3-okulum ...................700 estegfırullah-71 enbıya suresı
4- eymen 4545...........700 estegfırullah-71 enbıya suresi
5-kimyager1508.........700 estegfırullah-71 enbıya suresi
6- berirem..................700 estegfırullah-71 enbıya suresi
7- azapçicegim...........700 estegfırullah-71 enbıya suresı
KATILMAK İSTEYEN ARKADASLARIDA BEKLERIZ
bende katılmak istiyorum arkadaşlar benıde listeye alırmısınızbende uzun yıllardır pko luyum tedaviler tedaviler yıprandım bende tabi ama umudumu kaybetmıyorum alllahın izniyle rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsin inş
hoşbulduk aminnnn inşallahhoş geldin canım. Tez vakitte bebişine kavuşursun inşaallaahh
aminn bacım amin inşşAllah kabul etsin gülüm agzına saglık
günaydınnnnnnnnnn cumanız mubarek olsunnnnnnnnnn
bende katılmak istiyorum arkadaşlar benıde listeye alırmısınızbende uzun yıllardır pko luyum tedaviler tedaviler yıprandım bende tabi ama umudumu kaybetmıyorum alllahın izniyle rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsin inş
s.a duamı okudum canlar hepinizin adını söyledim ALLAHIM kabul etsin inşş pastam,eymen,okulum,cklotacpis,beriem,kimyager twtye cansu eses70 roseens hg aramıza bacım senin adınıda söyledim ALLAH kabul etsin adını unuttugum varsa sölesin yarında onun için okurum inşş aminn deyin canlar 1meryem 2 fatiha 1 amenuresulu okudum RABBİM kabul etsin inşş
kızlar ben listeyi tamamladım hepiniz için dua ettim Allah listedeki herkezi hamiş görmeyi nasip etsinDualarınızı lütfen esirgemeyin bendende saglıkla kucagıma alayım Allah yardımcınız olsun
günayyyydddıııııııınnnnnnnnnllllllllllaaaaaarrrrrrr
günaydınnnnnnnnnn cumanız mubarek olsunnnnnnnnnn
hoşbulduks.a duamı okudum canlar hepinizin adını söyledim ALLAHIM kabul etsin inşş pastam,eymen,okulum,cklotacpis,beriem,kimyager twtye cansu eses70 roseens hg aramıza bacım senin adınıda söyledim ALLAH kabul etsin adını unuttugum varsa sölesin yarında onun için okurum inşş aminn deyin canlar 1meryem 2 fatiha 1 amenuresulu okudum RABBİM kabul etsin inşş
hosgeldın canım...tabı kı senıde eklerız lıstemıze...
hoşbulduk
allah kabul etsin canım rabbım yüzümüzü güldürsün inşCanlar bugün hepimiz için yasin fetih amenarrasulu salaten tefriciye 5 tane bide kendi duamizida yaptim inş. Rabbim kabul etsin)) hepimiz bu ay hamile kaliriz ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?