aşk meyvelerimizin evimize gelmesi için hepberaber....

Cenab-ı Hak seher vaktinde dünya semasına rahmetiyle tecelli eder
Resûlullah Efendimiz (asm) bir hadîs-i şerîflerinde şöyle buyurdular: “Allah, her gece dünya semâsına gecenin son üçte biri kaldığında rahmetiyle tecellî eder ve şöyle buyurur: ‘Bir isteyen yok mu ki onun istediğini vereyim? Bir duâ eden yok mu ki ona icâbet edeyim? Bir mağfiret dileyen yok mu ki kendisini bağışlayayım?’ ” (Kurtubî, c. 2/4, 39)

senın işin daha zormuş...allah yardımcın olsun...

arkadaşım adın ne bılmıyorum ama senın için dua etmek isterım özelden ismını yazarsan sana bu gece dua etmek istiyorum....

Allah kabul etsin gülüm agzına saglık

EVET HZ ZEKERİYYA DUASINA DEVAM HANIMLAR LİSTEMİZZZZZZ

1-ChocolateChips........700 estegfırullah-71 enbıya suresiallahım kabul etsın ıns

2-benimaşkpastam......700 estegfırullah-71 enbıya suresı yavrusunu saglıkla kucagına alsın ıns

3-okulum ...................700 estegfırullah-71 enbıya suresı

4- eymen 4545...........700 estegfırullah-71 enbıya suresi

5-kimyager1508.........700 estegfırullah-71 enbıya suresi

6- berirem..................700 estegfırullah-71 enbıya suresi

7- azapçicegim...........700 estegfırullah-71 enbıya suresı

KATILMAK İSTEYEN ARKADASLARIDA BEKLERIZ

Canlar okudum duamizi allah kabul etsin inş. Ya variste çektim... Cektiklerimiz gerçekten kolay değil canlar Rabbim bize sabir versin... Sonrada bebislerimizi versin... Ben hamile olan yakin arkadaşlarımla bile gorusmelerimi azalttim... Evden cikkmak istemiom... Yolda çocuk hamile görünce gözlerim doluoooo

günayyddııııınnnnnnllaarrrrrrrrr herkeseeeeeee

kızlar bende dualarımızı ediyorum. Rabbim kabul eder inşaallaahh. bugün aşılamanın 5. günü. Kaldı 9 gün. Sanki içimden bir ses olmayacağını söylüyor ama umarım yanılır

Cnm öğle umutsuz olma... Olumlu düşün... İnş. Olcakkkk

allah kabul etsın canım...allahım yardımcımız olsun...

günaydın kimyagerim,allah kabul etsın canım.iyi düşün iyi olsun canım
inş bebegın gelır...hamiş haberını alırız

sakın kötü düşünme inş..melegın senınledır...allahım kocagına alacagın günlerı göstersın inş...allaha emanet ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…