- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 39
-
- Konu Sahibi ChocolateChips
Slm kuşlar. Asilamaya yaptıracak arkadaşlar allah YARDIMCINIZ olsun inş. Hayirli saglikli bebislerinz olur. Devam edelim okumaya bencede... Hemen liste yapalim. Kimler devam etmek istio. BEN BASLATAYİM BARİ LİSTEYİ... İSTEYENLER YAZSİN
1. EYMEN4545
kızlar asılama olacak arkadasların Allah yardımcsı olsun insallah bu ay yüzünüz gülsün amin
cikolata giremiyormu acaba
Canim hosgeldin site kotu olmus ney nerde bellisizcanım nerelerdesın yaaaaa, merak ettım
Bir çok kimsenin farkında olmadığı en önemli dualadan biri de, özellikle çocuğu olmayan kimseler için Zekeriya (a.s.)in yaptığı duadır. O şöyle dua etti: Rabbim! Beni yanlız bırakma! Sen, varislerin en hayırlısısın, (her şey sonunda senindir) (Enbiya: 89). Eğer bu duayı inanarak samimiyetle tekraralayarak dua edersen, bil ki Allah senin istediğini sana verecektir. Çünkü Yüce Allah Zekariya peygambere (a.s.) bu dua ile istediğini vermiş ve şöyle buyurmuştur: Biz onun da duasını kabul ettik ve ona Yahyayı verdik; eşini de kendisi için (çocuk doğurmaya) elverişli kıldık (Enbiya: 90). O halde Yüce Allah peygamberleri için böyle acil bir şekilde dualarını kabul etmesinin sırrı nedir? Biz ise bazen Allaha dua ediyoruz, ama dualarımız Kabul olmuyor. Bu sorunun cevabı Allahın şu ayet-ı kerimesindedir: Onlar (bütün bu peygamberler) , hayır işlerinde koşuşurlar, umarak ve korkarak bize yalvarırlardı; onlar, bize karşı derin saygı içindeydiler(Enbiya: 90). Allah ne büyük hikmet sahibidir. Duanın kabul olmasının en önemli şartı hayra koşmak ve duada samimi olmaktır. O halde ey mümin kardeşim! sen de bunu hayatında uygulamalısın.
bence hz zekerrıya duasına devam edelım hanımlar,herkes fıkrını soylesın karar verelım
Canim hosgeldin site kotu olmus ney nerde bellisiz
olur bana uyar. ama biran önce listemizi oluşturup başlayalım diyorum ben.
kuzum nasılsın... benim doğum çok yaklaştı, o an sen ve isteyen herkes için dua edicem.,aklımdasın hiç unutmadım seni zaten. aşılaman tutmuştur inşallah güzel gönlün şenlenir..slm canlar gününüz aydın dualarımız kabul olur inşş canlar ben c.tesi aşılama oldum çok heyacanlıyım inşş tutar tutmzsa bu benm son şansım eşim bida aşılama olmaz dedi maddi gücümüz yok cünkü sürekli yatıyorum kendimi toparladıktan sonra bnde varım dualara inş
RABBİM hepimizin göbegini kucagını kolumuzxu boş bırakmz inşşş dualarımdasınız canlar
EVET HZ ZEKERİYYA DUASINA DEVAM HANIMLARLİSTEMİZZZZZZ
1-ChocolateChips........700 estegfırullah-71 enbıya suresi
2-benimaşkpastam......700 estegfırullah-71 enbıya suresı
3-okulum ...................700 estegfırullah-71 enbıya suresı
4- eymen 4545...........700 estegfırullah-71 enbıya suresi
KATILMAK İSTEYEN ARKADASLARIDA BEKLERIZ