aşk meyvelerimizin evimize gelmesi için hepberaber....

ayyy inşaallah büyür canım. bugün ekstra dua edicem sana :KK36::KK36: bende bugün takibe gittim benimkiler daha yeni büyümeye başlamıiş. pazartesi 10'du 12 olmuş. ama 10 mm'likte 2-3 tane vardı. cumartesi tekrar gidicem kontrole. sen de iğne mi kullanıyorsun? günlük kaç doz alıyorsun? ilk aşılaman mı? ayyy çok soru sordum galibaa :KK73::KK73::KK73:
ALLAH razı olsun duan için canım :KK68:
ohh MAŞALLAH seninkide güzel büyüyo bnm ki yumlar çok yavaş büyüyordu bugün 18 olmuş çok şükür :KK73:
cumartesi saat 9 da aşılama olacagım nasipse bu gün cat ignesi vurulacagım 11.30da :KK17:
sagda 15-16-11 solda 17-18-11 var yumum
evt ben igne vuruldum gonal göbekten menogol kalcadan 87.5 ile başladım sonra 150 ye cıktı 2 ignmde 150 vuruldum
hayr canım bu 2. aşılamam 1cisi tutmadı klomendi 5 gün içmiştim kimyasal hamilelk olmuştu bu 2. nasip
herşey hayrlısı ne ise o olsun inş
esf canım benim çok soru sormadın birbirimize sorup ögrencez deilmi :KK66:
istedigini sorabilirsin :KK68:

Kozlar napioruz simdi listemiz bitimi.
ALLAH kabul etsin bacım bende okuyorum merym suresini bu gün 9. günüm 10 tane kaldı RABBİM kabul eder inşş ,
kızllarrrrr
bana dua edin nolurr c.tesi aşılama olcam tutsun bebişim inşşş
Kactane okuyon meryem süresinden. Allah YARDIMCINIZ olsun canim... İnş. Dua ediom buradaki herkes için Rabbim bizlere hayirli saglikli genişler versin ins,.:KK66:

SLM KUZUM BENM CANSU SİTEYAPILANDIRMASI KURBANI OLDUM YENİ ÜYELİK AÇTIM ONDAN NASIL GİDİYOR HAMİŞLİK BAKALIM
canım benim nasılsın siteye ne olmus yazamıyorum hata veriyor.Allaha sükür iyiyiz gülüm memleketteyim suan bir haftalıgına geldik.sen nasılsın gülüm.pro üyeliğini verirler gülüm admintörlere msj at durumu anlat pro üyeliğini yada buna geciririler kuzum

ohh MAŞALLAH seninkide güzel büyüyo bnm ki yumlar çok yavaş büyüyordu bugün 18 olmuş çok şükür :KK73:
cumartesi saat 9 da aşılama olacagım nasipse bu gün cat ignesi vurulacagım 11.30da :KK17:
evt ben igne vuruldum gonal göbekten menogol kalcadan 87.5 ile başladım sonra 150 ye cıktı 2 ignmde 150 vuruldum
hayr canım bu 2. aşılamam 1cisi tutmadı klomendi 5 gün içmiştim kimyasal hamilelk olmuştu bu 2. nasip

çook teşekkür ederim canım :KK70::KK70:canım benim ilk aşılamam olucak. ben 50 ile 6 gün vuruldum. yumurtalarım 8-9-10 mm'di. doktor dozu 62,5'a çıkardı. 2 gün vuruldum yumurtalar daha iyi bübüyor. bu dozda devam edelim dedi. 3 gün daha 62,5 vurulup cumartesi kontrole gidicem. yumurtaların durumuna göre doktor karar verecek.

kızlar listemiz bu sekılde.....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar selam listemizde bulunan azapçiçeği, laleaslan ve 1234anne arkadaşlarımızın duasını okudum. Böylece listemizi tamamlamış oldum. Rabbim kabul etsin inşaallah. Bu ay listemiz için bol bereketli bir ay olur ve tek tek hepimizden hamiş haberleri gelir. Amin amin aminnn.... :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK68::KK68::KK68:

Listemiz bitince ne yapacağız kızlar? Listemizi yenileyip tekrar dualara, meryem suresine, yasine, .... başlayalım mı? Listeye toplu okuma yaparız. bi gün meryem suresini okuruz, bi gün yasin şeklinde gideriz. olur mu?:KK39::KK39:

Bende öğle diyorum canim hem istigfari yapalim arkasından yasin meryem oluruz ya varis çekeriz olmaz mi. Hepimize ayni anda dua ederiz. Listemizi olusturalim ondan sonra hepimize okuruz. Olmazmi

Bende öğle diyorum canim hem istigfari yapalim arkasından yasin meryem oluruz ya varis çekeriz olmaz mi. Hepimize ayni anda dua ederiz. Listemizi olusturalim ondan sonra hepimize okuruz. Olmazmi

bence de listeye toplu okumalar şeklinde gidelim. önce listemizi oluşturalım. sonrasında da günlük neler yapacağımızı da belirleriz.

canım benim nasılsın siteye ne olmus yazamıyorum hata veriyor.Allaha sükür iyiyiz gülüm memleketteyim suan bir haftalıgına geldik.sen nasılsın gülüm.pro üyeliğini verirler gülüm admintörlere msj at durumu anlat pro üyeliğini yada buna geciririler kuzum
TAMAM CANIM ATARAIM MSJ
İYİ OLMAYA ÇALIŞIYORM CANIM BENDE
SEN NASILSIN DİKKKAT ET KENDİNE KUZUM BEBİŞİNE İYİ BAK ANNESİ

Canlar yarindan basliyalimmi düzenli okumaya listemizi olusturalim... Ben söyle düşündüm; 41 yasin okuyalim. Liste 10 kişiydi galiba.... Herkese 4 tane dusuo ister kendi okusun. İstersen çevresinde dagitsin. Başka fikri olan yada sayfa sahibimiz ne dusunuo:KK66:

CANLAR İİgeceerr nasılsınız.. iki gündür düğünle uğraşıyoruzz kayseri nevşehir kırşehir bayaaa yorucu oldu ..ben hiiç giremedimm 1234anne içi n okuyacamm aklımda okuyamadıımm dahaa..
eymen yapalım yaa başlayalım okumayaaa...

azap çiçeği canım ne yaptın oldun mu aşılamanı? nasıl geçti? Rabbim inşaallah yüzünü güldürür :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım bende bugün kontrole gittim. yumoş 19 mm olmuş doktor hemen çatlatma iğnesi verdi. yarın aşılama dedi. ben bu kadar erken beklemiyordum. strese girdim birden :KK17::KK17:

Slm kuşlar. Asilamaya yaptıracak arkadaşlar allah YARDIMCINIZ olsun inş. Hayirli saglikli bebislerinz olur. Devam edelim okumaya bencede... Hemen liste yapalim. Kimler devam etmek istio. BEN BASLATAYİM BARİ LİSTEYİ... İSTEYENLER YAZSİN

1. EYMEN4545

X