- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
-
- Konu Sahibi ChocolateChips
ALLAH razı olsun duan için canımayyy inşaallah büyür canım. bugün ekstra dua edicem sanabende bugün takibe gittim benimkiler daha yeni büyümeye başlamıiş. pazartesi 10'du 12 olmuş. ama 10 mm'likte 2-3 tane vardı. cumartesi tekrar gidicem kontrole. sen de iğne mi kullanıyorsun? günlük kaç doz alıyorsun? ilk aşılaman mı? ayyy çok soru sordum galibaa
ALLAH kabul etsin bacım bende okuyorum merym suresini bu gün 9. günüm 10 tane kaldı RABBİM kabul eder inşş ,sağol canım bende sizlere ederim bugün inşallah meryem suresine başlayacağım
Kactane okuyon meryem süresinden. Allah YARDIMCINIZ olsun canim... İnş. Dua ediom buradaki herkes için Rabbim bizlere hayirli saglikli genişler versin ins,.ALLAH kabul etsin bacım bende okuyorum merym suresini bu gün 9. günüm 10 tane kaldı RABBİM kabul eder inşş ,
kızllarrrrr
bana dua edin nolurr c.tesi aşılama olcam tutsun bebişim inşşş
canım benim nasılsın siteye ne olmus yazamıyorum hata veriyor.Allaha sükür iyiyiz gülüm memleketteyim suan bir haftalıgına geldik.sen nasılsın gülüm.pro üyeliğini verirler gülüm admintörlere msj at durumu anlat pro üyeliğini yada buna geciririler kuzumSLM KUZUM BENM CANSU SİTEYAPILANDIRMASI KURBANI OLDUM YENİ ÜYELİK AÇTIM ONDAN NASIL GİDİYOR HAMİŞLİK BAKALIM
ALLAH razı olsun duan için canım
ohh MAŞALLAH seninkide güzel büyüyo bnm ki yumlar çok yavaş büyüyordu bugün 18 olmuş çok şükür
cumartesi saat 9 da aşılama olacagım nasipse bu gün cat ignesi vurulacagım 11.30da
sagda 15-16-11 solda 17-18-11 var yumum
evt ben igne vuruldum gonal göbekten menogol kalcadan 87.5 ile başladım sonra 150 ye cıktı 2 ignmde 150 vuruldum
hayr canım bu 2. aşılamam 1cisi tutmadı klomendi 5 gün içmiştim kimyasal hamilelk olmuştu bu 2. nasip
herşey hayrlısı ne ise o olsun inş
esf canım benim çok soru sormadın birbirimize sorup ögrencez deilmi
istedigini sorabilirsin
kızlar listemiz bu sekılde.....
Bende öğle diyorum canim hem istigfari yapalim arkasından yasin meryem oluruz ya varis çekeriz olmaz mi. Hepimize ayni anda dua ederiz. Listemizi olusturalim ondan sonra hepimize okuruz. Olmazmi
TAMAM CANIM ATARAIM MSJcanım benim nasılsın siteye ne olmus yazamıyorum hata veriyor.Allaha sükür iyiyiz gülüm memleketteyim suan bir haftalıgına geldik.sen nasılsın gülüm.pro üyeliğini verirler gülüm admintörlere msj at durumu anlat pro üyeliğini yada buna geciririler kuzum
İNŞALLAH TUTAR GÜLÜM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUNALLAH kabul etsin bacım bende okuyorum merym suresini bu gün 9. günüm 10 tane kaldı RABBİM kabul eder inşş ,
kızllarrrrr
bana dua edin nolurr c.tesi aşılama olcam tutsun bebişim inşşş
ALLAH razı olsun duan için canım
ohh MAŞALLAH seninkide güzel büyüyo bnm ki yumlar çok yavaş büyüyordu bugün 18 olmuş çok şükür
cumartesi saat 9 da aşılama olacagım nasipse bu gün cat ignesi vurulacagım 11.30da
sagda 15-16-11 solda 17-18-11 var yumum
evt ben igne vuruldum gonal göbekten menogol kalcadan 87.5 ile başladım sonra 150 ye cıktı 2 ignmde 150 vuruldum
hayr canım bu 2. aşılamam 1cisi tutmadı klomendi 5 gün içmiştim kimyasal hamilelk olmuştu bu 2. nasip
herşey hayrlısı ne ise o olsun inş
esf canım benim çok soru sormadın birbirimize sorup ögrencez deilmi
istedigini sorabilirsin
Kimseden ses yok ya... Napioruz