aşk meyvelerimizin evimize gelmesi için hepberaber....

kuzum nasılsın... benim doğum çok yaklaştı, o an sen ve isteyen herkes için dua edicem.,aklımdasın hiç unutmadım seni zaten. aşılaman tutmuştur inşallah güzel gönlün şenlenir..
aaaaa insanbulumm MAŞALLAH yedin bitrdin günü hadi inşşRABBİM kucagına almayı bi avazda dogurmayı nasip eder inş canım bnde diyom bu kız unuttu beni saol bitanem aminnn inş tutmuştur dua ya cok ihtiyacım var canım

valla bitti azabım çiçeğim. sizlerle de tanışalı bir yıl kadar olmuş onu anladım niye unutayım balım. evime bile yeni taşındım o kadar stresli günler geçirdim ki buraya bakamadım hiç. iyi haberlerini ver mutlaka bak bekliyorum. dualarımdasın

canım insallah bebişine vesilen olur hadi hayırlısı olsun insallah hayırlısıda yavruna kavusman olsun amin

aaa sendemi aşılama oldun hadi inşş RABBİM güldürsün yüzümüzü bol bol yat kalkma fazla

canım dün dinlendm fakat bugün işteyim. işte de çok yormamaya çalışıyorum kendimi. artık akşama dinlenirim. sende kendine çok dikkat et canım. inşallah bebişlerimiz gelir. aynı zamanda öğreneceğiz

EVET HZ ZEKERİYYA DUASINA DEVAM HANIMLAR LİSTEMİZZZZZZ

1-ChocolateChips........700 estegfırullah-71 enbıya suresi

2-benimaşkpastam......700 estegfırullah-71 enbıya suresı

3-okulum ...................700 estegfırullah-71 enbıya suresı

4- eymen 4545...........700 estegfırullah-71 enbıya suresi

5-kimyager1508.........700 estegfırullah-71 enbıya suresi

KATILMAK İSTEYEN ARKADASLARIDA BEKLERIZ

canım ıns melegın gelır...9 ay görmezsın kırmmızıları tatlım

benıde ekleyın arkadaşlar başlarken haber verırsenız sevınırım...

listemiz hayırlı ugurlu bol bebişli olsun insallah

ne zaman baslıyoruz kızlar

kızzz daha dün gibi balım yaa hamileyim deişin
RABBİM yar ve yardımcın olsun RABBİM tüm hamilelere yardım etsin rlinden tutsun saglıklıca bebeklerinizi kucagına almanızı nasip etsin inş
nereye taşındın hayrlı olsun evin yeni ev yeni bebek ohh miss miss
güle güle oturun inş canım benim

seni çok özlemişim kııı
inş canım inş güzel haber veririm ALLAH razı olsun canım duaların için sende benim dualarımdasın

canım insallah bebişine vesilen olur hadi hayırlısı olsun insallah hayırlısıda yavruna kavusman olsun amin
aminn pastam amin duan için ALLAH razı olsun RABBİMDE melegini korusun senin pıt pıtlarını duydun mu meleginin

aman dikkat et canım benim senin aşılamanda hayrlı olsun inş meleklerimiz gelir inşş bu son bekleyişimiz olur
evet yaa testti aynı gün yaparız hehehehheh

canım ıns melegın gelır...9 ay görmezsın kırmmızıları tatlım
aminnnnnnnnnnnnnn canım amin inşşşş
RABBİM inş hiç birimizi evlat hasretiyle sınamaz inşşşşşşş

amin amin amin daha duymadım canım insallah duyarım.senin ne zaman belli olacak hadi hayırlısı olsun insallah bol bebiş olsun topikte amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…