- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 33
-
- Konu Sahibi ChocolateChips
sağol canım inşalalh amin allah isteyen herkese nasip etsin inşalalh 13.günü 12 mlm iyi canım boyutu benimkisi 16.gün 17ydi büyür meraketme dua et bol bol banada et :)canım ben ayın 1'inde adet oldum. bugün 13. günü.
çook geçmiş olsun canım. Rabbim inşaallah bu ay sana sağlıklı bebiş nasip eder. aminnnnn.
sağol aynen canım kesesi gelişemedi adettinn kaçıncı günündesin
sağol canım inşalalh amin allah isteyen herkese nasip etsin inşalalh 13.günü 12 mlm iyi canım boyutu benimkisi 16.gün 17ydi büyür meraketme dua et bol bol banada et
sağol canım bende sizlere ederim bugün inşallah meryem suresine başlayacağımcanım ben ayın 1'inde adet oldum. bugün 13. günü.
çook geçmiş olsun canım. Rabbim inşaallah bu ay sana sağlıklı bebiş nasip eder. aminnnnn.
inşaallahh canım inşaallah. ederim tabi kide etmem mi?
sağol canım bende sizlere ederim bugün inşallah meryem suresine başlayacağım
SAĞOL CANIM AMİNAllah kabul etsin canım.
SAĞOL CANIM AMİN
BUAY OLUR İNŞALAH ZAMANINI BEKLİYOR BEBİŞİN ANNESİ BENİM BEBİŞİM GİBİbende 41 gün okudum. Temuuzun 15'inde bitti. geçen ay gebelik olmadı.
Canim benim iyiyim Allaha sukur.memleketteyim suan bi haftaligina geldik.site degismis kotu olmus.bende cok giremiyorum.hayirli olsun canim uyeligin.cok degismis site.eskisi guzeldi.sen nasilsin canimSLM KUZUM BENM CANSU SİTEYAPILANDIRMASI KURBANI OLDUM YENİ ÜYELİK AÇTIM ONDAN NASIL GİDİYOR HAMİŞLİK BAKALIM
Canim benim iyiyim Allaha sukur.memleketteyim suan bi haftaligina geldik.site degismis kotu olmus.bende cok giremiyorum.hayirli olsun canim uyeligin.cok degismis site.eskisi guzeldi.sen nasilsin canimSLM KUZUM BENM CANSU SİTEYAPILANDIRMASI KURBANI OLDUM YENİ ÜYELİK AÇTIM ONDAN NASIL GİDİYOR HAMİŞLİK BAKALIM
Canim benim iyiyim Allaha sukur.memleketteyim suan bi haftaligina geldik.site degismis kotu olmus.bende cok giremiyorum.netim iyi cekmiyor.hayirli olsun canim uyeligin.cok degismis site.eskisi guzeldi.sen nasilsin canimSLM KUZUM BENM CANSU SİTEYAPILANDIRMASI KURBANI OLDUM YENİ ÜYELİK AÇTIM ONDAN NASIL GİDİYOR HAMİŞLİK BAKALIM
Canim benim iyiyim Allaha sukur.memleketteyim suan bi haftaligina geldik.site degismis kotu olmus.bende cok giremiyorum.netim iyi cekmiyor.hayirli olsun canim uyeligin.cok degismis site.eskisi guzeldi.sen nasilsin canimSLM KUZUM BENM CANSU SİTEYAPILANDIRMASI KURBANI OLDUM YENİ ÜYELİK AÇTIM ONDAN NASIL GİDİYOR HAMİŞLİK BAKALIM
SLM KUZUM BENM CANSU SİTEYAPILANDIRMASI KURBANI OLDUM YENİ ÜYELİK AÇTIM ONDAN NASIL GİDİYOR HAMİŞLİK BAKALIM
BUAY OLUR İNŞALAH ZAMANINI BEKLİYOR BEBİŞİN ANNESİ BENİM BEBİŞİM GİBİ
BUAY OLUR İNŞALAH ZAMANINI BEKLİYOR BEBİŞİN ANNESİ BENİM BEBİŞİM GİBİ
aminn inşş ALLAH razı olsun bacım sen nasıl oldun iyisin deilmi hg aramızaCANIM BEN TWEETY/
(CANSU)
SİTEYAPILANDIRMASI KURBANI OLDUM YENİ ÜYELİK AÇTIM ONDAN
DUALARIMIZ SENİNLE CANIM BÜYÜYECEK İNŞALALH YUMURTAN HAKKINDAN HAYIRLISI OLSUN EMEKLERİNİZ BOŞA ÇIKMASIN İNŞALLAH
as bacım ALLAH razı olsun bacımselam canımm. ben dün okuyamadım. ama bugün mutlaka diğer arkadaşınkiyle okuyacağım. sen merak etme