- 13 Temmuz 2014
- 806
- 601
-
- Konu Sahibi ChocolateChips
Kizlar ben bu listede yokum...
Ben zaten 700 istigfar cekiodum... Buraya katildiktan sonra hz. Zekeriya duasini da okumaya basladim... Ekleyebilirmisnz canlarr
kızlar bugünkü duamızı ettim. Rabbim kabul etsin inşaallah. Tez vakitte bebişlerimize kavuşuruz inşaallah
Kizlar ben bu listede yokum...
allah kabul etsın canlarbayram sonuna kadar lısteye okuyoruz..allahım kabul etsın
Kızlar bu bayram çifte bayram oldu bizim için Rabbim dualarımızı kabul etti ve çok şükür dün hamile olduğumu öğrendim hemde daha bata 6 gün varken ama hala inanamıyorum yarın kan testimi tekrarlayacağım inşallah hayırlı haberi alırım. Rabbim sizlere de nasip etsin mübarek ayda dualarımız kabul oldu hepinizden Allah razı olsun
Hayirli olsun canim saglikli gebelik gecirip bebegini kucagina alirsin insallahh
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sağol canım Allah razı olsun sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kızlar bu bayram çifte bayram oldu bizim için Rabbim dualarımızı kabul etti ve çok şükür dün hamile olduğumu öğrendim hemde daha bata 6 gün varken ama hala inanamıyorum yarın kan testimi tekrarlayacağım inşallah hayırlı haberi alırım. Rabbim sizlere de nasip etsin mübarek ayda dualarımız kabul oldu hepinizden Allah razı olsun
Ayyyy canimmm cokkk sevindim. Cook sukurrr. Kan testi mi yaptirdin? Belirtilerin nelerdir? Tedavi mi giruyordun? Çok soru sordum galiba :))
oooooo çook güzell haber maşALAHH ÇOOK SEVİNDİİM VALLAA...DARISI BİZLERE OLSUUN..
HAnımlaarr ben okuduum hpimize toplu dua ettim..devam edecektik değil mi...
Allah razı olsun canım Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah hala inanamıyorum ama çok değişik bi duyguymuş :) Kan testi yaptırdım bayramın 3. günü orda da pozitif çıktı canım. Benim baya bi belirtim oldu aslında ama adetim geçmeden test yapmama sebep olan şey mide bulantısıydı bayramda akşamları bulantım olmuştu sonra baktım sabah da bulantım olunca test yaptım önce idrarda çıktı sonra gidip kan verdim. Onun haricinde de karın ağrım vardı çok gazım oldu sivilcelerim arttı sağ bacağıma ağrı girmişti akıntım artmıştı baya bi belirti vardı yani :))
Tekrar hayirlisi olsun canimmm. Bende bugün adet oldum. Aslında bu ay bende çok umutluydum(( çünkü bende de çok belirti vardi. Ama kismet değilmiş. Bende bu ay asilama yaptiricam.