aşk meyvelerimizin evimize gelmesi için hepberaber....

herkesın bayramını kutluyorum....dua etmeye tam gaz devam

seneye bayramda herkesın bebegı kucagında olsun ıns

Herkese iyi bayramlar. Seker tadinda bir bayram gecirmeniz dileğiyle. İnşaallah gelecek bayramda meleklerimizde bizimle olur :)))

Ömrünüzün hikayesini yazan Rabbim; Gönlünüzden gecen hayirli dualarinizi alniniza kader diye yazsin...Ramazan Bayraminiz Mübarek Olsun tatlışlar

ramazan bayramımız mübarek olsun canlar
hepinize rabbım tez zamanda karnı burnunda gezmeyı,seneye bayramıda minik minik evlatlarınızla gecırmeyı nasıp etsın ıns

rabbım gönlünüzde ne varsa versın ıns

Canlar bayramimiz mubarek olsun... Bu bayram bize tez zamanda seker gibi bebekler getirsin ins... Dua ileee

Güzeller bayram iniz mubarekkolsun ..Allah im dualarimizi kabul etsiiiin..amiiin.

Kızlar bu bayram çifte bayram oldu bizim için Rabbim dualarımızı kabul etti ve çok şükür dün hamile olduğumu öğrendim hemde daha bata 6 gün varken ama hala inanamıyorum yarın kan testimi tekrarlayacağım inşallah hayırlı haberi alırım. Rabbim sizlere de nasip etsin mübarek ayda dualarımız kabul oldu hepinizden Allah razı olsun

Hayirli olsun canim saglikli gebelik gecirip bebegini kucagina alirsin insallahh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayyyy canimmm cokkk sevindim. Cook sukurrr. Kan testi mi yaptirdin? Belirtilerin nelerdir? Tedavi mi giruyordun? Çok soru sordum galiba :))

oooooo çook güzell haber maşALAHH ÇOOK SEVİNDİİM VALLAA...DARISI BİZLERE OLSUUN..
HAnımlaarr ben okuduum hpimize toplu dua ettim..devam edecektik değil mi...

Ayyyy canimmm cokkk sevindim. Cook sukurrr. Kan testi mi yaptirdin? Belirtilerin nelerdir? Tedavi mi giruyordun? Çok soru sordum galiba :))

Allah razı olsun canım Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah hala inanamıyorum ama çok değişik bi duyguymuş :) Kan testi yaptırdım bayramın 3. günü orda da pozitif çıktı canım. Benim baya bi belirtim oldu aslında ama adetim geçmeden test yapmama sebep olan şey mide bulantısıydı bayramda akşamları bulantım olmuştu sonra baktım sabah da bulantım olunca test yaptım önce idrarda çıktı sonra gidip kan verdim. Onun haricinde de karın ağrım vardı çok gazım oldu sivilcelerim arttı sağ bacağıma ağrı girmişti akıntım artmıştı baya bi belirti vardı yani :))

oooooo çook güzell haber maşALAHH ÇOOK SEVİNDİİM VALLAA...DARISI BİZLERE OLSUUN..
HAnımlaarr ben okuduum hpimize toplu dua ettim..devam edecektik değil mi...

Sağol canım Allah razı olsun Rabbim sizede nasip etsin inşallah.

Ben de dualarınıza katılmak isterim inşallah kabul eder Rabbim

Slm arkadaslar napiosunuz... Guzel haber alanlar hayirli ugurlu olsunn darisi basimiza ins... Okumaya devam ediormuyuz... Listeyi yeniden olustursakmi ki... Kimlere okuncak bilelim hem isim isim dua ederizzz olmazmi

CANIM DUA ARKADASLARIM ALLAHA BİNLERCE SÜKÜRLER OLSUN ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN HEP DUAMDASINIZ DÜN GECE HEPİNİZE DUA ETTİM ALLAHA SÜKÜR
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

ALLAHIM HEPİNİZE SAGLIKLI SIHATLİ HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNSALLAH ALLAH HEPİNİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN

ALLAHA SÜKÜR

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…