- 24 Ekim 2013
- 409
- 270
-
- Konu Sahibi ChocolateChips
kuzular dua ya devam edıyor muyuz...ben okuyacagım nasıpse devam edecek var mı benımle???
gunde 700 defa estağfirullah çekicez ve
arkasından
وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ
günde 71 defa: Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne).
Ve Hz. Zekeriya, Rabbine (şöyle) nida etmişti: Rabbim, beni tek başıma bırakma ve Sen, varislerin en hayırlısısın.
kuzular dua ya devam edıyor muyuz...ben okuyacagım nasıpse devam edecek var mı benımle???
arkasından
وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ
günde 71 defa: Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne).
Ve Hz. Zekeriya, Rabbine (şöyle) nida etmişti: �Rabbim, beni tek başıma bırakma ve Sen, varislerin en hayırlısısın.�
ben de varım canım devam edelim.Bu arada havuç suyu gerçekten faydalıymış.Ben sana daha öncede yazmıştım.Suyunu içiremedim ben ama hergün mutlaka havuç yedirmeye çalışıyorum.Marketlerde bulunuyor.Ben daha yeni aldım.Allahtan eşim havuç yemeyi çok seviyor.topikte yazdım canım tahlil günümüzü erkene almak zorunda kaldık okumuşsundur belki.Offfff napıcazzzz kuzum yaaa çok strese girdim yine.Çok az kaldııı ve ben çok korkuyorum.:18::18::18ün geceyi çok şükür Rabbime dolu dolu geçirmeye çalıştım.Bol bol dua ettim rabbime.İnşallah dualarımız kabul olur canımmm.İnşallah en yakın zamanda gelir bebişlerimiz.o kadar umut ediyorum ama içimde bi korku beni bitiriyor.
Bende varim ins.
arkasından
Ve Hz. Zekeriya, Rabbine (şöyle) nida etmişti: Rabbim, beni tek başıma bırakma ve Sen, varislerin en hayırlısısın.
Evet devam edelim canım dua etmeyi bırakmayalım ama ben ancak bayramdan sonra katılabilirim ona göre ayarlarsak süper olur :)[/QUOT.
4 Cuma ust ustune hissederek 1000 tane YA EVVEL cekmek isteyen arkadaslar varsa. Bi sitede okumustummm bebis icin...
Evet devam edelim canım dua etmeyi bırakmayalım ama ben ancak bayramdan sonra katılabilirim ona göre ayarlarsak süper olur :)[/QUOT.
4 Cuma ust ustune hissederek 1000 tane YA EVVEL cekmek isteyen arkadaslar varsa. Bi sitede okumustummm bebis icin...
Edelim canim. Ben varim
ben de varım canım devam edelim.Bu arada havuç suyu gerçekten faydalıymış.Ben sana daha öncede yazmıştım.Suyunu içiremedim ben ama hergün mutlaka havuç yedirmeye çalışıyorum.Marketlerde bulunuyor.Ben daha yeni aldım.Allahtan eşim havuç yemeyi çok seviyor.topikte yazdım canım tahlil günümüzü erkene almak zorunda kaldık okumuşsundur belki.Offfff napıcazzzz kuzum yaaa çok strese girdim yine.Çok az kaldııı ve ben çok korkuyorum.:18::18::18ün geceyi çok şükür Rabbime dolu dolu geçirmeye çalıştım.Bol bol dua ettim rabbime.İnşallah dualarımız kabul olur canımmm.İnşallah en yakın zamanda gelir bebişlerimiz.o kadar umut ediyorum ama içimde bi korku beni bitiriyor.
Ben okudum ins. Hepimizin adina bu aksam... Rabbim kabul buyursun ins.
Evet devam edelim canım dua etmeyi bırakmayalım ama ben ancak bayramdan sonra katılabilirim ona göre ayarlarsak süper olur :)
Bende bayramdan sonra katilabilirim kizlar yogun gececk bu hafta benim icin
kızlaarrr bende bayramdan sonra başlayyaım ailelerin yanına gdecezz.bir de adetliyim bayram da temizlenirim anca sonrasında başlarım..hergün okuyup hepimize gönderecez değil mi..
arkadaşlar bende katılmak istiyorum lütfen neler yaapacagımzı ve adetleri söyleyebilirmisiniz
tamm canım balkıyorum o zaman..merhaba hoşgeldınsayfanın başınada adetlerımız yazıyor canım bayrama kadar herkese dua edıcez bayramdan sonra kişi kişi dua edıcez
tamam canım...bayrama kadar herkese dua edıcez demıstık zaten..bayram bırıncede kısı kısı baslarız duamıza
ayyy bende bulmaya calısayım canım..gercekten mı okumadım bakayım canım...inş güzel sonuclar alıcaksınız...çıkış olacak...veeee bebıslerın gelkecek nasıpseiyi düşün iyi olsun canım..
allah kabul etsın canım...rabbım yüzümüzü güldürsün..
tamam canım bayrama kadar okuyabılenler hepimize okuyacak,bayramdan sonrada kısı kısı okuruz nasıpse
tamam canım kolay gelsın inşbayramdan sonra kişi kişi okuruz
olur canım...bayrama kadar okuyabılen herkese dua edıcek nasıpse
merhaba hoşgeldınsayfanın başınada adetlerımız yazıyor canım bayrama kadar herkese dua edıcez bayramdan sonra kişi kişi dua edıcez
tamm canım balkıyorum o zaman..
güngünmü bildirim yapıcaz canım
hep iyi düşünmeye çalışıyorum canım yaaa ama işte elimde olmadan panikliyorum galiba.Bayramdan sonra 3 - 4 gün içinde vericez testi bakalım bizim süpermenler ne durumdalar,teşrif edecekler mi acaba çok merak ediyorum.
evet canım gün gün verıcez...
gelıceklerrrrrr tabıkı sevınıcez burda hepberaber nasıpse
inşallah canımmm hepimiz için sevindirsin rabbim inşallahhhh
Kizlar iyi aksamlar. Listemizi oluşturmak mi? Ben birazdan okuyacagim. Arada ismini soylemedigimiz kalmasin. Aramiza yeni katilanlarda var. Ben sürekli girip kontrol edemiyorum çünkü. Kimsenin hakki kalmasin.
yarın ChocolateChips(benım ) için okuyacagız arkadaslar....
1-berirem...................700 estegfırullah-71 enbıya suresı = allah kabul etsın duası edıldı
2-vitae.......................700 estegfırullah-71 enbıya suresı = allah kabul etsın duası edıldı
3-benımaşkpastam.......700 estegfırullah-71 enbıya suresı=allah kabul etsin duası edildi
4-ChocolateChips..........700 estegfırullah-71 enbıya suresi
5-okulum......................700 estegfırullah-71 enbıya suresı
6-leylabyzk..................700 estegfırullah-71 enbıya suresı
7-kakarakubara............700 estegfırullah-71 enbıya suresı
8-karakus02................700 estegfırullah-71 enbıya suresi
9-esra51...................700 estegfırullah-71 enbıya suresı
10......................