- 24 Ekim 2013
- 409
- 270
- Konu Sahibi ChocolateChips
kuzular dua ya devam edıyor muyuz...ben okuyacagım nasıpse devam edecek var mı benımle???
gunde 700 defa estağfirullah çekicez ve
arkasından
وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ
günde 71 defa: Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne).
Ve Hz. Zekeriya, Rabbine (şöyle) nida etmişti: Rabbim, beni tek başıma bırakma ve Sen, varislerin en hayırlısısın.
ben de varım canım devam edelim.Bu arada havuç suyu gerçekten faydalıymış.Ben sana daha öncede yazmıştım.Suyunu içiremedim ben ama hergün mutlaka havuç yedirmeye çalışıyorum.Marketlerde bulunuyor.Ben daha yeni aldım.Allahtan eşim havuç yemeyi çok seviyor.topikte yazdım canım tahlil günümüzü erkene almak zorunda kaldık okumuşsundur belki.Offfff napıcazzzz kuzum yaaa çok strese girdim yine.Çok az kaldııı ve ben çok korkuyorum.:18::18::18ün geceyi çok şükür Rabbime dolu dolu geçirmeye çalıştım.Bol bol dua ettim rabbime.İnşallah dualarımız kabul olur canımmm.İnşallah en yakın zamanda gelir bebişlerimiz.o kadar umut ediyorum ama içimde bi korku beni bitiriyor.