- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
-
- Konu Sahibi ChocolateChips
Allah hepinizden razı olsun dualar ettik Rabbim çok şükür kabul etti inşallah sizlerede nasip olsun inşallah canlar. Çok değişik bi duygu hep dua ediyprum Rabbim kimsenin dualarını geri çevirmesin bu topikte hep beraber dua ettik hep beraberde güzel haberlerimizi paylaşalım inşallah.
Benimaşkpastam çok sevindim canım maşallah ya maşallah ramazanda bebeişlerimiz gelmiş haberimiz yok dualarımızı kabul etti Rabbim şükürler olsun ona inan çok mutlu oldum bebişlerimiz aynı haftada sanırım sen kan verdin mi sonuç kaç çıktı
Chocolata bu arada ben de dualara devam etmek isterim sizin adınıza dua ederim her gün listedekilere
Allah hepinizden razı olsun dualar ettik Rabbim çok şükür kabul etti inşallah sizlerede nasip olsun inşallah canlar. Çok değişik bi duygu hep dua ediyprum Rabbim kimsenin dualarını geri çevirmesin bu topikte hep beraber dua ettik hep beraberde güzel haberlerimizi paylaşalım inşallah.
Benimaşkpastam çok sevindim canım maşallah ya maşallah ramazanda bebeişlerimiz gelmiş haberimiz yok dualarımızı kabul etti Rabbim şükürler olsun ona inan çok mutlu oldum bebişlerimiz aynı haftada sanırım sen kan verdin mi sonuç kaç çıktı
Chocolata bu arada ben de dualara devam etmek isterim sizin adınıza dua ederim her gün listedekilere
Hayirli olsun kizlar cok sevindim :) darisi basimiza dualarinizi eksik etmeyin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allaha binlerce kez sükürler olsun dua eden arkadaslarımdanda Allah razı olsun Rabbim bebişlerimizi bize bagıslasın bayram hediyelerimizi.bende senin adına cok sevindim gülüm ben dün test yaptırdım 827 cıktı gülüm seninki kac cıktı.doktor 2-3 haftalık dedi.tam 17 temmuzda ovu testinde pozitifi yakalamıstım o tutdu yüzde 90seninki kac haftalık gülüm.
aynen canım dualara devam edelim hem arkadasların kısa zamanda hamiş kalması hem saglıklı gebelik dogum için edelim insallahbu topik ugurlu geldi bize Allaha sükür
ben cuma yaptırdım ilk değerden 4 kat artmıştı canım yarın bi daha yaptırcam 4 gün geçtikten sonra bakıcam değer kaça gelmiş ama sanırım benimde 1500 lere gelmesi lazım 2 günde bir 2 katı şeklinde oluyor ya ona göre hesapladım bakalım inşallah istediğimiz gibi güzel bi hamileleik geçiririz kuzumBenimde muhtemelen 3 haftalık şu anda :)
canıııııııım çooook svindiimm ayy hamilesiiinn....maşALALHHHH...........
cok sagol canım benim Allah insallah en yakın zamanda sanada nasip etsin aminnnnnnnn amin aminnnnn
sağoll canım benim.. sen kür yapıyomuyduunn soğan kürü yapacaktın değil mii...
canım insallah saglıklılardır yarın yine kan vericem allah bagıslasın bize yavrularımızı.rabbim korusun.insallah canım insallahhhhh allahım korusun allah herkese nasip etsin.aynıymıs haftamız canım
evet canım sogan kürü yaptım kesinlikle faydası oldugunu düsünüyorum sende yap mutlaka
merhaba arkadaşlar geçen ay klomen kullandım yumurtamı aşırı uyardı buyuttu ve çatlamadı ve şuan hastayım kontrole gittimm. yumurta küçülmüş ne yapmam lazım böyle sorun yaşayan var mı doktorum beni bir üst tedavi için başka yerlere yönlendirdi yardımcı olurmusunz
canlar duaya kımler devam edıyo lıste yapıcam....
İnşallah canım bende bu akşam iş çıkışı kan vericem inşallah değerlerimiz istediğimiz gibi artmıştır sende haber ver olur mu değerini :)
Allah yuzumuze baksin canim insallah guzel cikar sonuclar haber ederim canim hadi hayirli guzel haberleele gel insallah amin
Sen ne zaman kan vereceksin tatlım
Ben de katılırım canım duaya
Canim verdim ben sabah yarin cikacak sonuc