aşk meyvelerimizin evimize gelmesi için hepberaber....

ne güzel ya bızde o duyguları yasarız ıns
ayy dua edersen sevınırım tabıkı hamıslerın duası gecermıs derler

Allaha binlerce kez sükürler olsun dua eden arkadaslarımdanda Allah razı olsun Rabbim bebişlerimizi bize bagıslasın bayram hediyelerimizi.bende senin adına cok sevindim gülüm ben dün test yaptırdım 827 cıktı gülüm seninki kac cıktı.doktor 2-3 haftalık dedi.tam 17 temmuzda ovu testinde pozitifi yakalamıstım o tutdu yüzde 90seninki kac haftalık gülüm.

aynen canım dualara devam edelim hem arkadasların kısa zamanda hamiş kalması hem saglıklı gebelik dogum için edelim insallahbu topik ugurlu geldi bize Allaha sükür

Ben cuma yaptırdım ilk değerden 4 kat artmıştı canım yarın bi daha yaptırcam 4 gün geçtikten sonra bakıcam değer kaça gelmiş ama sanırım benimde 1500 lere gelmesi lazım 2 günde bir 2 katı şeklinde oluyor ya ona göre hesapladım bakalım inşallah istediğimiz gibi güzel bi hamileleik geçiririz kuzum benimde muhtemelen 3 haftalık şu anda :)

[FONT=&amp]Bir çok kimsenin farkında olmadığı en önemli dualadan biri de, özellikle çocuğu olmayan kimseler için Zekeriya (a.s.)’in yaptığı duadır. O şöyle dua etti: “Rabbim! Beni yanlız bırakma! Sen, varislerin en hayırlısısın, (her şey sonunda senindir)” (Enbiya: 89). Eğer bu duayı inanarak samimiyetle tekraralayarak dua edersen, bil ki Allah senin istediğini sana verecektir. Çünkü Yüce Allah Zekariya peygambere (a.s.) bu dua ile istediğini vermiş ve şöyle buyurmuştur: “Biz onun da duasını kabul ettik ve ona Yahya’yı verdik; eşini de kendisi için (çocuk doğurmaya) elverişli kıldık” (Enbiya: 90). O halde Yüce Allah peygamberleri için böyle acil bir şekilde dualarını kabul etmesinin sırrı nedir? Biz ise bazen Allaha dua ediyoruz, ama dualarımız Kabul olmuyor. Bu sorunun cevabı Allahın şu ayet-ı kerimesindedir: “Onlar (bütün bu peygamberler) , hayır işlerinde koşuşurlar, umarak ve korkarak bize yalvarırlardı; onlar, bize karşı derin saygı içindeydiler”(Enbiya: 90). Allah ne büyük hikmet sahibidir. Duanın kabul olmasının en önemli şartı hayra koşmak ve duada samimi olmaktır. O halde ey mümin kardeşim! sen de bunu hayatında uygulamalısın.

[FONT=&amp] [/FONT]​
[/FONT]

canım insallah saglıklılardır yarın yine kan vericem allah bagıslasın bize yavrularımızı.rabbim korusun.insallah canım insallahhhhh allahım korusun allah herkese nasip etsin.aynıymıs haftamız canım

merhaba arkadaşlar geçen ay klomen kullandım yumurtamı aşırı uyardı buyuttu ve çatlamadı ve şuan hastayım kontrole gittimm. yumurta küçülmüş ne yapmam lazım böyle sorun yaşayan var mı doktorum beni bir üst tedavi için başka yerlere yönlendirdi yardımcı olurmusunz

canım insallah saglıklılardır yarın yine kan vericem allah bagıslasın bize yavrularımızı.rabbim korusun.insallah canım insallahhhhh allahım korusun allah herkese nasip etsin.aynıymıs haftamız canım

İnşallah canım bende bu akşam iş çıkışı kan vericem inşallah değerlerimiz istediğimiz gibi artmıştır sende haber ver olur mu değerini :)

evet canım sogan kürü yaptım kesinlikle faydası oldugunu düsünüyorum sende yap mutlaka

EVET BENDE YAPIYORUUM canıımm ..

geçmiş olsun canım benim..bir bilgim yook benim ama doktor üst tedavi derkenn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…