aşk meyvelerimizin evimize gelmesi için hepberaber....

mübarek gecemızıde hepimiz guzel gecırdık allahım daha seneye kadır gecelesine

bebeklerımızle,pamuk yavrularımızla gırmeyı nasıp etsın ıns ...amin amin amin

kızlar her gün taze sıkılmıs 1 bardak havuc suyu için diyo sarac oglu bizlereeeeeeeeeeeee hamile kalmak isteyenlere ilk kez acıkladı

aynen canım ya bende izzledim hem bebek kesesini besliyormuş su açısından bende katı meyve sıkacağı alacağım acilennnn

Kizlar iyi aksamlar. Dun geceyi hepimizi ayri ayri çok iyi değerlendirmişiz çok şükür. Rabbim inşaallah dualarimizi kabul buyurup tez vakitte bebislerimize kavuşturur. Arkadasimizin dediği gibi seneye kadir gecesini bebislerimizle girer bu sefer de sukurle geciririz inşaallah. Ben sahsim aşina hepinize ayri ayri çok tesekkur ederim. Rabbim hepinizden razi olsun. Bu topik belkide bizim iiçin bi vesiledir. Bencil davranmayip sadece kendimiz için dua etmedik. Bunun hayrina inşaallah Rabbim dualarimizi kabul eder.

haklısın gülüm biyarın alıp bakıcam tadı nasiı fiyatına bide.zaten makine olmadan yapamam :26:

evet katı meyve sıkıcagı alırsın kuzum indirimleri takıp edersın halledersın tatlım

amin canım..rabbım hepımızın duasını kabul etsın ınş

kuzular dua ya devam edıyor muyuz...ben okuyacagım nasıpse devam edecek var mı benımle???

gunde 700 defa estağfirullah
çekicez ve

arkasından

وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ

günde 71 defa: Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne).

Ve Hz. Zekeriya, Rabbine (şöyle) nida etmişti: “Rabbim, beni tek başıma bırakma ve Sen, varislerin en hayırlısısın.”

Edelim canim. Ben varim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…