aşk meyvelerimizin evimize gelmesi için hepberaber....

canım allah hayırlı ugurlu eylesin masallah insallah saglıkla kucagına al yavrunu allaha sükür bende güzel haberimi bugün aldım allahım tüm isteyenlere yasatsın bu duyguyu aminnnnnnnnnnn

kızlarrrrrrr çokkk sevindim hayırlı olsun ikiniz içinde rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. sağlıklı,hayırlı,imanlı evlatlarınız olsun inşallahhhhh.Darısı da bizlere olsun.İnşallah bir gün bizede nasip olur böyle bi müjde vermek.

Slm arkadaslar napiosunuz... Guzel haber alanlar hayirli ugurlu olsunn darisi basimiza ins... Okumaya devam ediormuyuz... Listeyi yeniden olustursakmi ki... Kimlere okuncak bilelim hem isim isim dua ederizzz olmazmi

canım listeyi ChocolateChips arkadaşımız düzenliyordu ama bi kaç gündür girememiş.Yeni giren arkadaşlar da oldu.Ben de şu an listenin yenilenmesini bekliyorum.Ondan sonra okumaya başlıcam.

cok sagol canım amin amin amin Allah sizlerede hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin en yakın zamanda insallah.topik ugurlu geldi bize

hayırlı olsun canlarrrrrr

çok sevındımmmmmmmmmmmm

darısı bize dua edın olur mu

Kizlar ne okuyorsunuz? Ben henuz askimi bulamadimki Rabbimden meyvesini de isteyim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gunde 700 defa estağfirullah çekicez ve

arkasından

وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ

günde 71 defa: Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne).

Ve Hz. Zekeriya, Rabbine (şöyle) nida etmişti: “Rabbim, beni tek başıma bırakma ve Sen, varislerin en hayırlısısın.”

konunuzu yeni gordum gercekten cok guzel topik olmus.dunya dua uzerine bende cok dua ettim cok sukur ilktup bebek denmmde hamile kaldim.ben hergjm kenzul arş duasni okudum 4444 salatitefricyyi eşimle birlikte okuduk ve hergun insirah suresni bi tesbih okudum insirah suresi cok faydalymis tavsiye ederim bende o ay kaldm hamile cok sukur.insallah darisi hepnze Rabbim kjcaklarnzi doldrsun muradnzi versin.

Allah razı olsun canım benim dualarımızın karsılıgını Allah veriyor insallah sizlerde dualarımızdasınız Rabbim sizlerinde müjdenizi duymayı nasip etsin amin

rabbım ıns benım sesımıde duyar...allahım herkese nasıp eder ıns canım...
mutlu sürec basladı hadı bakalım kazasız kucagına alırsın ıns canım

cok saol canım...inş bizde okuyalım..bebeklerımız gelsın hemen

Kizlarr nasilsiniz benm bayram telasm bitti simdide dugun telasmz var 12sinde 5 aydir bekledgm genetik tahlilleri cikiyor dua edin ne olur temiz ciksin onun sonucuna gore tupe baslayacaz

canım allah hayırlı ugurlu eylesin masallah insallah saglıkla kucagına al yavrunu allaha sükür bende güzel haberimi bugün aldım allahım tüm isteyenlere yasatsın bu duyguyu aminnnnnnnnnnn

hayırlı olsun canlarrrrrr

çok sevındımmmmmmmmmmmm

darısı bize dua edın olur mu

Allah hepinizden razı olsun dualar ettik Rabbim çok şükür kabul etti inşallah sizlerede nasip olsun inşallah canlar. Çok değişik bi duygu hep dua ediyprum Rabbim kimsenin dualarını geri çevirmesin bu topikte hep beraber dua ettik hep beraberde güzel haberlerimizi paylaşalım inşallah.

Benimaşkpastam çok sevindim canım maşallah ya maşallah ramazanda bebeişlerimiz gelmiş haberimiz yok dualarımızı kabul etti Rabbim şükürler olsun ona inan çok mutlu oldum bebişlerimiz aynı haftada sanırım sen kan verdin mi sonuç kaç çıktı

Chocolata bu arada ben de dualara devam etmek isterim sizin adınıza dua ederim her gün listedekilere

Hayirli olsun kizlar cok sevindim :) darisi basimiza dualarinizi eksik etmeyin

Hayirli olsun kizlar cok sevindim :) darisi basimiza dualarinizi eksik etmeyin

Allah razı olsun canım Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bizde çok bekledik ama çok şükür dualarımız kabul oldu bayramda aldım güzel haberi. Sizinle beraber dua etmeye devam edicem inşallah kimin duasının kabul olacağı belli olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…