aşk meyvelerimizin evimize gelmesi için hepberaber....

وَزَكَرِيَّ
وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ

Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne).

Ve Hz. Zekeriya, Rabbine (şöyle) nida etmişti: “Rabbim, beni tek başıma bırakma ve Sen, varislerin en hayırlısısın.”

Herkese günaydın,

Bu sabah fena halde uykulu ama içim rahat uyandım çok şükür. Dün gece önce tesbih namazı kıldım listedeki isimlere tek tek dua ettim sonrada nafile namazı kıldım dua ettim ve en son ezandan sonra yatarken okuduğum duaların surelerin tesbihlerin hürmetine bi daha ettim kızlar Rabbim kabul etsin inşallah onun rızası için ettiğimiz duaları kabul etsin.Amin ecmain

Gunaydin bacim Allah kabul etsin Agzina saglik gulum cqlisiyosun galiba benimde cok uykum var:-(

Son düzenleme:
Gunaydin bacim Allah kabul etsin Agzina saglik gulum cqlisiyosun galiba benimde cok uykum var:-(

Aynen canım çalışıyorum ve sabah inanılmaz zor kalktım ama olsun Rabbim yeter ki kabul etsin uykum gelmese ezandan sonrada oturacaktım ama bi hayli zorlandım sahuru yapıp yattım :)

günaydıın canım ALLAH razı olsun..ben adetliydim tesbih çekip dua edebildiim ALALH ım kabul etsin inşALLAH..İSİM İSİM DUA ETTİM BENDE ..

günaydıın canım ALLAH razı olsun..ben adetliydim tesbih çekip dua edebildiim ALALH ım kabul etsin inşALLAH..İSİM İSİM DUA ETTİM BENDE ..

Amin hepimizden razı olsun inşallah canım bol bol dua ettim Rabbim kabul etsin. Sende elinden geleni yapmışsın inşallah kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…