- 4 Nisan 2008
- 3.713
- 4.259
-
- Konu Sahibi ChocolateChips
HAYIRLI EVLAT DUASINIMI GÜLÜM Allah kabul etsin cok güzel bir dua gercekten amin Allah kabul etsin
Herkese günaydın,
Bu sabah fena halde uykulu ama içim rahat uyandım çok şükür. Dün gece önce tesbih namazı kıldım listedeki isimlere tek tek dua ettim sonrada nafile namazı kıldım dua ettim ve en son ezandan sonra yatarken okuduğum duaların surelerin tesbihlerin hürmetine bi daha ettim kızlar Rabbim kabul etsin inşallah onun rızası için ettiğimiz duaları kabul etsin.Amin ecmain
Bu arada imzanız çok hoşuma gitti kopyala yapıştır yaptım hakkınızı helal edin :)
Gunaydin bacim Allah kabul etsin Agzina saglik gulum cqlisiyosun galiba benimde cok uykum var:-(
Aynen canım çalışıyorum ve sabah inanılmaz zor kalktım ama olsun Rabbim yeter ki kabul etsin uykum gelmese ezandan sonrada oturacaktım ama bi hayli zorlandım sahuru yapıp yattım :)
Aynen canım çalışıyorum ve sabah inanılmaz zor kalktım ama olsun Rabbim yeter ki kabul etsin uykum gelmese ezandan sonrada oturacaktım ama bi hayli zorlandım sahuru yapıp yattım :)
Herkese günaydın,
Bu sabah fena halde uykulu ama içim rahat uyandım çok şükür. Dün gece önce tesbih namazı kıldım listedeki isimlere tek tek dua ettim sonrada nafile namazı kıldım dua ettim ve en son ezandan sonra yatarken okuduğum duaların surelerin tesbihlerin hürmetine bi daha ettim kızlar Rabbim kabul etsin inşallah onun rızası için ettiğimiz duaları kabul etsin.Amin ecmain
beni de alın aranızaaaaaa 1yıl 3 aylık evliyim ...bebeğim olmuyo ALLAH RIZASI İÇİN dua edin
Hosgeldin aramiza cnm
hoşbulduk ...ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN VALLA BİLLA Bİ HAMİLE KALAYIM BURDAN HEP YAZICAM UMUT OLSUN HERKESE DİYE..ÇÜNKÜ BEN BURADA YAZILANLARI OKUYA OKUYA ÇOK DERTLERİMDEN KURTULDUM.......bayram sonrasına özelde randevum var bakalım sonunda mecburen para dökmeye karar verdik.....kira vs yetiştiremiyorduk...inşallah ALLAHIMM...önden bi sağlık ocağında basit kan testi yaptırdım kanım düşük çıktı..ama ilaça almadım daha özele gidiym de herşeyimi o doktor halletsin istiyorum......pekmez falan yicem şimdilik
Hosgeldin aramiza cnm
hoşbulduk ...ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN VALLA BİLLA Bİ HAMİLE KALAYIM BURDAN HEP YAZICAM UMUT OLSUN HERKESE DİYE..ÇÜNKÜ BEN BURADA YAZILANLARI OKUYA OKUYA ÇOK DERTLERİMDEN KURTULDUM.......bayram sonrasına özelde randevum var bakalım sonunda mecburen para dökmeye karar verdik.....kira vs yetiştiremiyorduk...inşallah ALLAHIMM...önden bi sağlık ocağında basit kan testi yaptırdım kanım düşük çıktı..ama ilaça almadım daha özele gidiym de herşeyimi o doktor halletsin istiyorum......pekmez falan yicem şimdilik
Allah yardimcin olsun canm... Bende bir yildir dogal yolla olmasini bekledim... Ha bi kaza olurmu dedim ama yok... Gecen ay starti verdikk bismillah diyerek emin adimlarla yavas yavas bebisimize dogru gidioruz ins. Agustos ayinda rabbim nasip eder ins. Cok heyecanliyimmm
günaydıın canım ALLAH razı olsun..ben adetliydim tesbih çekip dua edebildiim ALALH ım kabul etsin inşALLAH..İSİM İSİM DUA ETTİM BENDE ..
canım benim hangi hastaneye gdyosun ve ilk ne adım atttınız nolur yazar mısın..ben devlet hastanesi olayını sildim de tamamen.....bi muayene bile olamadım uzuunn hikaye bunu geçiyorum..şimdi özele gdcem ilk ben sonra eşim inşallah sen de ben de güzel haberler veririzAllah yardimcin olsun canm... Bende bir yildir dogal yolla olmasini bekledim... Ha bi kaza olurmu dedim ama yok... Gecen ay starti verdikk bismillah diyerek emin adimlarla yavas yavas bebisimize dogru gidioruz ins. Agustos ayinda rabbim nasip eder ins. Cok heyecanliyimmm
canım benim hangi hastaneye gdyosun ve ilk ne adım atttınız nolur yazar mısın..ben devlet hastanesi olayını sildim de tamamen.....bi muayene bile olamadım uzuunn hikaye bunu geçiyorum..şimdi özele gdcem ilk ben sonra eşim inşallah sen de ben de güzel haberler veririz
Tup bebek merkezine gittim... Benim ve esimin kan tahlilerine hormonlarimiza bakildi. Doktorcugum vitamin takviyesi verdi ikimizede... Daha sonra rahim filmi cekildim. Tuplerde sorun cikmadi cok sukur. Daha sonra ayrintili bakildi rahmime kis miyom vs. Seyler varmi diye. Daha sonra doktorcugum hazir bunlara bakmisken bebegimizin kolay tutunsun diye rahim cizme operasyonu yapti. Simdi vitamin ve dogum kontrol hapi iciyorum... Agustosta asilama asamasina gecicez ins. Ve eylulde mutlu son
Tup bebek merkezine gittim... Benim ve esimin kan tahlilerine hormonlarimiza bakildi. Doktorcugum vitamin takviyesi verdi ikimizede... Daha sonra rahim filmi cekildim. Tuplerde sorun cikmadi cok sukur. Daha sonra ayrintili bakildi rahmime kis miyom vs. Seyler varmi diye. Daha sonra doktorcugum hazir bunlara bakmisken bebegimizin kolay tutunsun diye rahim cizme operasyonu yapti. Simdi vitamin ve dogum kontrol hapi iciyorum... Agustosta asilama asamasina gecicez ins. Ve eylulde mutlu son
Rabbim gönlüne göre versin....inan ki bu öyle bir dertmiş ki normalde kendinden başka kimseyi düşünmezken bebek sahibi olamayan ağlayan her kadına dua ediyosun dua istiyosun.....bakalım biz de kaldırabilirsek ücreti tedavi olcaz.....inşallah..son bi soru hangi tüp bebek merkezi ne gidicen:)
Rabbim gönlüne göre versin....inan ki bu öyle bir dertmiş ki normalde kendinden başka kimseyi düşünmezken bebek sahibi olamayan ağlayan her kadına dua ediyosun dua istiyosun.....bakalım biz de kaldırabilirsek ücreti tedavi olcaz.....inşallah..son bi soru hangi tüp bebek merkezi ne gidicen:)
Sen nerde oturuyosun ben izmirdeyim... İrenbe tup bebek merkezi
Sen nerde oturuyosun ben izmirdeyim... İrenbe tup bebek merkezi
Aynen canim... Bide benim gb ugrasan arkadaslarim vardi hepsine dua ettik simdi hepsi hamile bi ben kaldim... İnsan basina gelince anlio... Simdi arkadaslarim hamile ya ben hic birinin umrunda bile degilim en acisi bu... Olunca unutuluo heralde ins. Ben unutmam