- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
-
- Konu Sahibi ChocolateChips
Cok guzel duamis canmm... İns. Hayirli saglikli anali babali... Bize laik evlat... Peygamberimize laik ummet... Rabbim sana laik kul guzel ahlikli evlatlar nasip eyle...
çok güzel dua canım..saol paylasım içinokuyalım bol bol
herkesin kadir gecesi mübarek olsun kızlar, rabbim bu gecenin hürmetine bizi geri çevirmez ve dualarımızı kabul eder inşaallah. Tez vakitte bebişlerimize kavuşmayı nasip eder inşallah
CANLARIM BU DUAYI HERGÜN OKUYALIM İNSALLAH BÖYLE EVLATLARIMIZ OLSUN İNSALLAH.NE KADAR SIKINTIMIZ OLSADA ALLAHIMIZ VAR.EVVEL ALLAH HEPİMİZ HAMİŞ KALACAGIZ HEPİNİZ İÇİN DUA ETTİM CANI GÖNÜLDEN ALLAH HEPİMİZİN DUASINI KABUL EYLESİN İNSALLAH ALLAHIM AMİN
Allahümme yâ müfettihal ebvâb. İftah lenâ hayral bâb
Ey kapıları açan Allahım! Bize hayır kapısını aç
herkesin Kadir Gecesi mübarek olsun kızlar, Rabbim bu gecenin hürmetine bizi geri çevirmez ve dualarımızı kabul eder inşaallah. Tez vakitte bebişlerimize kavuşmayı nasip eder inşallah
okuyalım canım..evet rabbıme guvenıyorum allahım bizlerede bebeklerımızı tez zamanda gönderıcek ıns
aammmiinnn canım aaammiinnnn
amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızllarr kadir geceniz mübarek olsunnn
dualarda buluşalımmmm
aklıma gelen tüm nickleri sayıyorummm
Bismillahirrahmanirrahim Allahümme,ya müfettihal ebvab,ve ya müsebbibel esbab,ve ya mukallibel kulubi vel ebsar,ve ya delilel mütehayyirin,ve ya giyasel müstegisin,ve ya müferricel mahzunin,tevekkeltü aleyke ya rabbi,kadaytü fevveztü faraztü emri ileyke,ya rezzaku,ya fettahu,ya basitu,ve sallallahu ala hayri halkihi Muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmain.Amin. Anlamı: Ey kapıları açan,ey sebepleri hazırlayan,ey kalpleri istedigi tarafa çeviren,ey yolunu şaşiranlara yol gösteren,ey yardım isteyenlere yardım eden,ey mahzunları sevindiren Allahım.Ey rabbim sana tevekkül ettim,Ey rabbim işimi sana havale ettim,Ey rızıklari veren,ey herşeyi açan,ey herşeyi ferahlatan,Yarattıklarının en hayırlısı Hz.Muhammed(sav)\'e ve onun al ve ashabına salat ve selam olsun.
kızllarr kadir geceniz mübarek olsunnn
dualarda buluşalımmmm
aklıma gelen tüm nickleri sayıyorummm
Dualarınıza içtenlikle amin diyorum arkadaşlar ,dualarınızda beni de unutmayın..
canım benim allah razı olsun kadir gecen mübarek olsun allah kabul etsinduamdasın gülüm
Arapça Bismillahirrahmanirrahim;
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Euzu Besmele Okunuşu
Eûzu billahi mineş-şeytânirracîm. Bismillahirrahmanirrahîm.
euzu besmele Euzu Besmele Yazılışı Okunuşu ve Anlamı !
Euzu Besmele Anlamı
Kovulmuş Şeytanın şerrinden Allaha sığınırım. Rahman ve Rahim Olan Allahın Adı ile..
merhaba arkadaşlar
dua her kapıları açandır....birbirimize yaptıgımız dualar daha makbuldür...
kuzularımız,pamuk bebeklerımızın allahın izniyle gelmesi için gelin hepberaber günde 700 tövbe (estegrırullah) çekelim...
İstiğfar okumalı. (Malım çok, ama çocuğum olmuyor. Ne yapayım?) diyen kişiye, bir sahabi istiğfara devam etmesini söyledi. O da günde 700 defa istiğfar okurdu. Nihayet on çocuğu oldu. Hasan-ı Basri hazretlerine, kıtlıktan, fakirlikten, çocuğunun olmadığından şikayette bulunuldu. Hepsine de istiğfar etmesini söyledi. Sebebi sorulunca, Kuran-ı kerimden üç âyet-i kerime okudu. Meali şöyle:
(Çok affedici olan Rabbinize istiğfar edin ki, gökten bol yağmur indirsin; size, mal ve oğullar ile yardım etsin, sizin için bahçeler, ırmaklar versin.) [Nuh 10-12]
daha sonra engüzel ayeti kerimelerden olan Enbıya 89.ayeti okuyalım günde 71 defa....
tövebemizi yapalım sonra engüzel ayetlerden biri olan Enbıya suresi 89.ayeti okuyalım..
71 kere Enbiya süresi
ENBİYA süresini, her kim yetmiş kere okursa , gizli korkulardan kurtulur, okumaya devam ederse Hak Teala kendisine Salih çocuk ihsan buyurur.
buyrun hepberaber bu yola baş koyalım...ısrarcı olalım..rabbım sesimizi duyacaktır inş
bugün paylaştığın duayı indirdimm
canımm inaşallah dualrımız kabull olurrrr
HAYIRLI EVLAT DUASINIMI GÜLÜM Allah kabul etsin cok güzel bir dua gercekten amin Allah kabul etsin
Ne güzel yazmışsınız elinize kolunuza yüreğinize sağlık Rabbim bu mübarek gece yüzü suyu hürmetine kucaklarimizi boş birakmasin inşallah
dua eder dua bekleriz tatlım
evet canıımm o zaten en önemlisi isterken hayırlı evlat diye istemekkk