aşk meyvelerimizin evimize gelmesi için hepberaber....

inşallah canım benimmm yarını sabırsızlıkla bekliyorum az sancım oldu bugün korktum adetim geldi diye çok şükür bugün bat dı olmadııııı inşallh 9 ay boyuncada olmammmm

aayyy ıns canım yaaa 9 ay boyunca bat ı beklemezsın...karnı burnunda olursun ıns

lütfen içten bir şekilde benim için allahtan istremisin kuzum şuan ismim cansu başkasının ettiği dua makbulmüş neolurrrrr

zaten ettım cansucum ama isminle tekrar ederim...dua istemenın,beklemenın ne oldugunu bılırım kuzum oyuzden için rahat olsun inş stres yapma olur mu yarın ola hayrola...bebegın senınle oldugunu düşün mutlu ol

çok sağol canım allah razı olsunn bende sna dua edeciğim ve herkese birazdannn

adını söyle kuzzm ismen de edeyimmmmm

inşallah çok duygusalım yaaaaaaa

çok sağol canım allah razı olsunn bende sna dua edeciğim ve herkese birazdannn

adını söyle kuzzm ismen de edeyimmmmm

inşallah çok duygusalım yaaaaaaa

ayyy hadı bu duygusallıgın bebişin habercısıdır kuzum...rahat ol sen ...
çok sevınırım duanda yer verırsen banada

Kızlar kadir gecesine malum bişey kalmadı ve diyorum ki bugün bi toparlanalımda çarşambaya kadar 1000 ihlas tamamlayıp ihlas hatmi yapalım ve kadir gecesinde duasını edelim. Surelerin içinde en faziletlisi ihlas suresi biliyorsunuz. 10 kişi olursak herkes 100 okuyup biter ama olmadı bölüşürüz kimin ne kadar okuyacağını kararlaştırırız ve o gece isimlerimizle birbirimize dua ederiz elbet aramızda duası kabul olan biri çıkacaktır diye düşünüyorum... Kadir gecesine az zaman kalmışken bu fırsatı değerlendirelim diyorum siz ne dersiniz

inşallah canım benimmm yarını sabırsızlıkla bekliyorum az sancım oldu bugün korktum adetim geldi diye çok şükür bugün bat dı olmadııııı inşallh 9 ay boyuncada olmammmm

Canim sonucunu alinca hemen yaz olur mu??/ güzel haberlerini bekliyoruz :)))

Bana uyar canim. Ben varim

bana ouyar canımm bende varım..

3 kişi olduk o zaman. Bugün kaç kşii olursak bakalım kızlar ona göre paylaşır dua ederiz

Kızlaarr ben hafta sonu ailelerin yanına gitmiştim orda okuyamadım ..bugün okuyamadıklarımın yerine okuyup göndeecemm ..toplu dua mı ediyoruz artııkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…