aşk meyvelerimizin evimize gelmesi için hepberaber....

oyy maşaallah çok sevindim canım bak demek ki o ağrıları yapan miniğinmiş :) hayırlı olsun inşallah allah tamamına erdirsin ne güzel yaa

sağol canım evet miniğimmiş allah olmayan isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah normal gebeliktir dua edin bana lütfennnn allahım hepinize versin inşallahhhhhhh

1-berirem...................700 estegfırullah-71 enbıya suresı = allah kabul etsın duası edıldı
2-vitae.......................700 estegfırullah-71 enbıya suresı = allah kabul etsın duası edıldı
3-benımaşkpastam.......700 estegfırullah-71 enbıya suresı=allah kabul etsin duası edildi
4-ChocolateChips..........700 estegfırullah-71 enbıya suresi=allah kabul etsın duası edıldı
5-okulum......................700 estegfırullah-71 enbıya suresı_ allah kabul etsın duası edildi
6-kakarakubara..................700 estegfırullah-71 enbıya suresı=allah kabul etsın duası edıldı

7-karakus02............700 estegfırullah-71 enbıya suresı=allah kabul etsın duası edıldı

8-
zumra11................700 estegfırullah-71 enbıya suresi =allah kabul etsin duası edıldı

9-
arclizzie...................700 estegfırullah-71 enbıya suresıtüm topige okundu

10-
kimyager1508................700 estegfırullah-71 enbıya suresi=allah kabul etsın duası edıldı

11-.........

herkes ıcın okudum allah kabul etsın ıns

CANLAR HZ ZEKERRIYA DUASINA KATILAN 7 KİŞİ BANA ÖZELE İSMİNİ MSJ ATSIN...liste yapıcam lıstedıkı ısımlere kadır gecesınde dua edıcez inş

1-ChocolateChips
2-okulum
3-benımaşkpastam
4-vıtae
5-zumra11
6-berirem
7-seher25

kızlar bu kısıle rözelden göndersın ısmını ...kadır gecesı hatımımız ıcın
7000 dua kadir gecesine kadar :

''Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semi'ud dua.,, (Rabbim bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin amin.)

Benide listeye ekliomusnz

listedesın canım

Bu liste de yer alabilirim... Kimse cevap vermio

Bu liste de yer alabilirim... Kimse cevap vermio

KIZLAR HERGUN SAYFAYA GIRMEDIGINIZ VE DUALARA HERGUN KATILMADIGINIZ NASIL BELLI OLUYOR...gecmıs sayfaları okursanız bu 7 kişilik listenın ne oldugunu anlarsınız canlar....

KAKARAKUBARA
KIMYAGER
EYMEN
BU LISTE BASKA LISTE KUZULAR ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…