- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 33
-
- Konu Sahibi ChocolateChips
oyy maşaallah çok sevindim canım bak demek ki o ağrıları yapan miniğinmiş :) hayırlı olsun inşallah allah tamamına erdirsin ne güzel yaa
çok şükür allahıma hamileyim arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
herkes ıcın okudum allah kabul etsın ıns
CANLAR HZ ZEKERRIYA DUASINA KATILAN 7 KİŞİ BANA ÖZELE İSMİNİ MSJ ATSIN...liste yapıcam lıstedıkı ısımlere kadır gecesınde dua edıcez inş
Canim ben ozelden atamiyorum ama ismim Derya.
Canim ben ozelden atamiyorum ama ismim Derya.
kuzum lıstede sen yoksun
Aaaa neden ki?? Neyse o zaman bosver
herkes ıcın okudum allah kabul etsın ıns
CANLAR HZ ZEKERRIYA DUASINA KATILAN 7 KİŞİ BANA ÖZELE İSMİNİ MSJ ATSIN...liste yapıcam lıstedıkı ısımlere kadır gecesınde dua edıcez inş
1-berirem...................700 estegfırullah-71 enbıya suresı = allah kabul etsın duası edıldı
2-vitae.......................700 estegfırullah-71 enbıya suresı = allah kabul etsın duası edıldı
3-benımaşkpastam.......700 estegfırullah-71 enbıya suresı=allah kabul etsin duası edildi
4-ChocolateChips..........700 estegfırullah-71 enbıya suresi=allah kabul etsın duası edıldı
5-okulum......................700 estegfırullah-71 enbıya suresı_ allah kabul etsın duası edildi
6-kakarakubara..................700 estegfırullah-71 enbıya suresı=allah kabul etsın duası edıldı
7-karakus02............700 estegfırullah-71 enbıya suresı=allah kabul etsın duası edıldı
8-zumra11................700 estegfırullah-71 enbıya suresi =allah kabul etsin duası edıldı
9-arclizzie...................700 estegfırullah-71 enbıya suresıtüm topige okundu
10-kimyager1508................700 estegfırullah-71 enbıya suresi=allah kabul etsın duası edıldı
11-eymen4545.....................700 estegfırullah-71 enbıya suresi
12......................................
Benide listeye ekliomusnz
1-ChocolateChips
2-okulum
3-benımaşkpastam
4-vıtae
5-zumra11
6-berirem
7-seher25
kızlar bu kısıle rözelden göndersın ısmını ...kadır gecesı hatımımız ıcın
7000 dua kadir gecesine kadar :
''Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semi'ud dua.,, (Rabbim bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin amin.)
Bu liste de yer alabilirim... Kimse cevap vermio
listedesın canım
listedesın canım
Simdi nasil oluo yarin banami okuncak... Bugun benim okumam gereken varmiydi cnm... Sistemi bilmiorumda
kadır gecesıne kadar lıstedekı hersese dua edılerek okunacak canım
Simdi ben okucam listedeki herkesin ismini soylucem demi cnm... Kusura bakma cok soru soruyorum ama... Yanlislik olmasin diye