aşk meyvelerimizin evimize gelmesi için hepberaber....

arkadaşlar allah rızası için banada dua edermsin yarın aşılama sonucum belli olacakkkk

Kimyager arkadaşım okudum duanızı Allah'ım kabul etsin
inşallah sağlıklı güzel hayırlı bir evladınız olur :KK49: :KK16::KK16:

Allah razı olsun canım. Rabbim O'na sığınan, yalvaran, isteyen herkese tez vakitte hayırlı, salih kullarından olan evlatlar nasip etsin inşaallah.:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

nasılsın cikolatam.benimde canım sıkkın bugün:KK14:hiç tadım yok.dün ovu testi yapmıstım ilk defa pozitif cıktı bidaha tekrarladım yine pozitif cıktı.bide bikac gündür gögüs ucum agrıyodu.süphelendim gebelikten.idrarda negatif cıktı.gittim bugün erken gebelik testi aldım hafif bir cizgi cıktı cok hafif.hamile oldugumu düsündüm.esime dedim gittik kan verdim özelde.sonucum 0,100 cıktı.bu 2. oldu böle.esimide ümitlendirdim kendimide.bidaha pozitif cıksada inanmaz bana.tedavisiz olmayacak anladım bunu.içimden ne kür yapasım var ne baska bişey kendimi yorgun hissediyorum.sadece dua edecegim bi süre...Allah insallah o duyguyu pozitifi görmeyi hepimize yasatır:21::21::21:

ahhh sorma canım..bende de pek morel yok :KK23: olsun canım her negatıf yıkım oluyo ama napalım rabbım bızıde sevındırıcek..buna ınanarak bol dua edıcez inş gelecek bebeklerımız:KK16::KK16::KK16::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar iyi akşamlar, iki akşamdır giremiyordum ama dualarımı ettim. bugünde topikteki herkese toplu duamı ettim. Rabbim tez zamanda hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşmamızı nasip eder inşaallah. Aminnn:KK16::KK16::KK16:

allah kabul etsın canım:KK16:

Hepimize hayırlı güzel evlatlarınız olması için toplu duamızı da tamamladım :)
Allah hayırlı güzel günler göstersin dilerim bebişlerinizle.. :KK49:

Ümitsizlik yok inşallah hep beraber burada yine güzel haberlerimizi de konuşacağız :KK16::KK16:

allah kabul etsın canım:KK16: haklısın ümitsizlık yok:KK20:

Hmm en basiti yaşlılara hal hatır sormak:)
O kadar mutlu oluyorlar ki anlatamam "nasılsın teyze" diyorum bazen hiç tanımadığım bir teyzeye hiç yadırgamaz yargılamaz hemen sohbete giriyorlar çok da sevimli ve hoşsohbetler bence :KK52:

Sonraaa hayvanları unutmamak özellikle bu sıcak günlerde bir tas su koymak balkona mesela hiç olmadı:)
Artan hiçbir yemeği çöpe atmamaya çalışmak etler kedi köpeğe bulgur pilav türü kuşlara yiyecek olur ...
Hayvanları korkutmamak yine kuşların yanından geçerken mesela çoğu kişi tınlamıyor bile halbuki azıcık daha kenardan geçeyim de korkup uçuşmasalar dese herkes ne de güzel olur :KK16:

Çocukları muhattaba almak.Sadece ne tatlı filan demek güzel tabii ama bir çocuk sohbet etmeyi de sever biz genelde sıkılırız onları dinlerken halbuki ne kadar dinlersek o kadar özgüven aşılamış oluyoruz bence...

Aklıma bunlar geldi oradan buradan heehe çok güzel bir soru olmuş gerçekten ben de diğer arkadaşlarımızın fikirlerini duymak isterim bu konuda :21::21:

tesekkür ederim cok guzel fıkırler bunlar :KK16: hayatımda varlardı ama ıyıce önem kazandılar bu fıkırler:KK16:

Kimyager arkadaşım okudum duanızı Allah'ım kabul etsin
inşallah sağlıklı güzel hayırlı bir evladınız olur :KK49: :KK16::KK16:

allah kabul etsın canım:KK16::emir_bebek:

Kizlar son arkadasin duasini aksam okuyacagim okuyamadim misafirim gelecek.gece okiycam ins

tamam canım...:KK16:

kimyager canım duanı okudum allah kabul etsın ıns:KK16::KK16::KK16:

sakın öyle düşünme canım.Allah katında evlat sahibi olmak haketmeyle olsaydı zinalardan çocuklar olmazdı.Bizim ki peygamber sınavı.Senin peygamberin Hz.Muhammed(s.a.v.)evlat gömmüş toprağa kaç tane.O ki Rabbimin en sevgilisi değilmi?Ve Hz. Zekeriya ve İbrahim peygamberimiz kaç yaşında evlat sevgisini tatmışlar.Onlar bile bu sınava tabi tutulmuşken.Biz kimiz ki canımmm Rabbim seviyor bizi ne olur böyle yapma.Başka türlü düşünmeye çalışalım olurmu.Manevi açıdan tatmin edelim kendimizi.Ailene gelince canım söylenecek çookkk söz var az çok biliyorsun.Onları hiç dert etme şimdi sen ve moralini yüksek tutmaya çalış eşinle beraber.Böyle kendini yıprattığında o da görmesin.Ameliyat öncesi malum biraz moralli olmaya çalışın kuzum benim biliyorum çok zor.Acınız çok taze daha.Öyle iyi anlıyorum ki seni.Ben öyle zamanlar geçirdim ki eşimi teselli eden ben bi gün baktım kendimi bile teselli edemiyorum.Ama zaman alıştırıyor işte acıya sadece alışıyorsun işte.Dilerim siz alışmadan bebeğinize kavuşursunuz canımmmm

cok saol canım..destegın benı kendıme getırıyor:KK19: bazen altust oluyo tum morelım ama rabbıme guvenıyorum bızede nasıp edecek ıns emınım:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: iyiki varsınız:KK16:

Kizlar iyi aksamlar. Listemiz tamamlandı. Ramazanin son on gününe girdik. Ramaxanin 21-23-25-27. Günleri kadir gecesinin arandigi günler. Onun için toplu okumalara her aksam devam edelim mi???? Ramazan ayinin bereketini belki biriminin duasiyla hepimiz hamis oluruz. Şimdiden Rabbim dualarimizi kabul etsin iinşaallah.

olur kadir suresi de kadir suresini her gece okursak mutlaka denk gelir duamızı da yapmış oluruz
ama seçim sizin tabi:)

Okunuşu
Bismillahirrahmânirrahîm.
1- İnna enzelnahü fiy leyletilkadr
2- Ve ma edrake ma leyletülkadr
3- Leyletülkadri hayrüm min elfi şehr
4- Tenezzelülmelaiketü verruhu fiyha biizni rabbihim min külli emr
5- Selamün hiye hatta matle'ılfecr
Anlamı
Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.
1- Biz o (Kur'ân)nu Kadir gecesinde indirdik.
2- Kadir gecesinin ne olduğunu sen nereden bileceksin?
3- Kadir gecesi bin aydan daha hayırlıdır.
4- Melekler ve Ruh (Cebrail veya Ruh adındaki melek) o gece Rablerinin izniyle, her iş için inerler.
5- O gece, tanyeri ağarıncaya kadar süren bir selâmettir.

Son düzenleme:
olur kadir suresi de kadir suresini her gece okursak mutlaka denk gelir duamızı da yapmış oluruz

Okunuşu
Anlamı
4- Melekler ve Ruh (Cebrail veya Ruh adındaki melek) o gece Rablerinin izniyle, her iş için inerler.

Oluruz tabiki de canim. Ramazani sadece çocuk için değerlendirmemizde yanlis olur. Ahiret hayatimizi da ihmal etmemeliyiz.

zümracım ve karakuş arkadaşım eksiklerimi tamamladım.
Bugünün duası da bitecek şimdi
biraz geriden geliyorum ama eksiksiz şükür hiç merak etmeyin şimdi bugünkü de bitecek inşallah:)

canım ben de senin için okudum Allah kabul etsin.Rabbim gönlünde ne muradın varsa nasip etsin.Hayırlı,imanlı bi eş,huzurlu bi yuva ve çocuklarınla beraber güzel bi aile olabilmeyi nasip etsin Rabbim.

Kizlar iyi aksamlar. Listemiz tamamlandı. Ramazanin son on gününe girdik. Ramaxanin 21-23-25-27. Günleri kadir gecesinin arandigi günler. Onun için toplu okumalara her aksam devam edelim mi???? Ramazan ayinin bereketini belki biriminin duasiyla hepimiz hamis oluruz. Şimdiden Rabbim dualarimizi kabul etsin iinşaallah.

canım senin duanıda okudum Allah kabul etsin.İnşallah en kısa zamanda evlat hasretini dindirsin Rabbim.Evet canım önümüzdeki günler çok önemli.Mutlaka değerlendirmeliyiz.Dediğin gibi belki birimizin duasını kabul ediverir rabbim de hepimiz birden hamiş oluruz.Bunu çok sevdimmm:KK16::KK16::KK16:İnşallah canım bana uyar.Bence de öyle yapalım

cok saol canım..destegın benı kendıme getırıyor:KK19: bazen altust oluyo tum morelım ama rabbıme guvenıyorum bızede nasıp edecek ıns emınım:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: iyiki varsınız:KK16:
inşallah canımmm biz de anne olucaz Rabbimin izniyle inşallahhh

Okunuşu
Anlamı
Tamam tatlım okuruz

Yaa ne güzel bir kısmını yeni keşfettim :KK16: inşallah ben de hep yaparım :)

yaparsın canım..yüregin temız senın:KK16:

tamam ben varım canım...çok ıyı olur:KK16:

Okunuşu
Anlamı

bol bol okuyalım inş:KK16:

inşallah canımmm biz de anne olucaz Rabbimin izniyle inşallahhh

Tamam tatlım okuruz
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: inş canım

canım ben de senin için okudum Allah kabul etsin.Rabbim gönlünde ne muradın varsa nasip etsin.Hayırlı,imanlı bi eş,huzurlu bi yuva ve çocuklarınla beraber güzel bi aile olabilmeyi nasip etsin Rabbim.

Aminn teşekkür ederim mutlu oldum:))
Benim de kendim için duam hayırlı ve imanlı bir eşim olması huzurlu bir yuvaydı tam düşündüğüm gibi söylemeniz çok hoş:))

X