aşk meyvelerimizin evimize gelmesi için hepberaber....

bu mübarek günde Rabbim hepinizin dualarını kabul eylesin..hepinizi sağlıklı bebeler ile müjdelesin inşşş..
Rabbimin mucizesi bitmez yeterki istemesini bileleim..onun şevkati bitmez yeterki ona layık olalımm..
İnşş onun şefkat gösterdiklerinden oluruz..

ammiinnn cannımm aammmiinnn hamişsin rabbım dualarını dualarımızı kabul eder ınş
allahım sanada hayırlı dogumlar nasıp etsın ıns canım

Bir çok kimsenin farkında olmadığı en önemli dualadan biri de, özellikle çocuğu olmayan kimseler için Zekeriya (a.s.)’in yaptığı duadır. O şöyle dua etti: “Rabbim! Beni yanlız bırakma! Sen, varislerin en hayırlısısın, (her şey sonunda senindir)” (Enbiya: 89). Eğer bu duayı inanarak samimiyetle tekraralayarak dua edersen, bil ki Allah senin istediğini sana verecektir. Çünkü Yüce Allah Zekariya peygambere (a.s.) bu dua ile istediğini vermiş ve şöyle buyurmuştur: “Biz onun da duasını kabul ettik ve ona Yahya’yı verdik; eşini de kendisi için (çocuk doğurmaya) elverişli kıldık” (Enbiya: 90). O halde Yüce Allah peygamberleri için böyle acil bir şekilde dualarını kabul etmesinin sırrı nedir? Biz ise bazen Allaha dua ediyoruz, ama dualarımız Kabul olmuyor. Bu sorunun cevabı Allahın şu ayet-ı kerimesindedir: “Onlar (bütün bu peygamberler) , hayır işlerinde koşuşurlar, umarak ve korkarak bize yalvarırlardı; onlar, bize karşı derin saygı içindeydiler”(Enbiya: 90). Allah ne büyük hikmet sahibidir. Duanın kabul olmasının en önemli şartı hayra koşmak ve duada samimi olmaktır. O halde ey mümin kardeşim! sen de bunu hayatında uygulamalısın.

canlar yukarıda kı yazıda dualarımızın samıyetlı olması ve hayır işlememizle dualarımızın kabul olacagı yazıyor...

acaba neler yaparak hayır işlemiş oluruz

örnekler verelım bırbırımıze hatırlatalım

canım ben de dua ederken gerçekten kabul olacağına inanarak okurum hep ama ne yapsakta hayır işlesek ki acaba senin fikrin varmı?

canım ben de dua ederken gerçekten kabul olacağına inanarak okurum hep ama ne yapsakta hayır işlesek ki acaba senin fikrin varmı?

haklısın canım, karsılık beklemeden iyilik yapmay daha cok ugrasıcam canım..

Duayi okudum kizlar rabbim hepimze hayirli saglikli evlatlar nasip etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aminnnn canım

evet canım bu olabilir.Kafam öyle doluki bu aralar.düşünemiyorum bile yaaa

al bendende okadar iyice bunaldım ki hersey batıyor bana...guya aılem dedım destek olurlar dedım..en büyük köstek cıktılar ya

allahım kımsenın elıne dılıne düşürmesin kimseyı ccooooookkkkkkk zzoooorrrr

canım bize kimseden fayda yok bu durumda biliyorsun.Herşeyin üstesinden kendimiz gelmek zorundayız.Aile ama bizi ne kadar anlayabilirler ki.Güçlü olmak zorundayız.senin ailene söylediniz mi canım?Evet çok zor ama Rabbim yardımcımız olsun.Sabır ve duadan başka ne yapabiliriz ki canım

nasıl bır ınsanım canım ben ya...belkıde hakedıyorum tum bunlar

sakın öyle düşünme canım.Allah katında evlat sahibi olmak haketmeyle olsaydı zinalardan çocuklar olmazdı.Bizim ki peygamber sınavı.Senin peygamberin Hz.Muhammed(s.a.v.)evlat gömmüş toprağa kaç tane.O ki Rabbimin en sevgilisi değilmi?Ve Hz. Zekeriya ve İbrahim peygamberimiz kaç yaşında evlat sevgisini tatmışlar.Onlar bile bu sınava tabi tutulmuşken.Biz kimiz ki canımmm Rabbim seviyor bizi ne olur böyle yapma.Başka türlü düşünmeye çalışalım olurmu.Manevi açıdan tatmin edelim kendimizi.Ailene gelince canım söylenecek çookkk söz var az çok biliyorsun.Onları hiç dert etme şimdi sen ve moralini yüksek tutmaya çalış eşinle beraber.Böyle kendini yıprattığında o da görmesin.Ameliyat öncesi malum biraz moralli olmaya çalışın kuzum benim biliyorum çok zor.Acınız çok taze daha.Öyle iyi anlıyorum ki seni.Ben öyle zamanlar geçirdim ki eşimi teselli eden ben bi gün baktım kendimi bile teselli edemiyorum.Ama zaman alıştırıyor işte acıya sadece alışıyorsun işte.Dilerim siz alışmadan bebeğinize kavuşursunuz canımmmm

nasılsın cikolatam.benimde canım sıkkın bugünhiç tadım yok.dün ovu testi yapmıstım ilk defa pozitif cıktı bidaha tekrarladım yine pozitif cıktı.bide bikac gündür gögüs ucum agrıyodu.süphelendim gebelikten.idrarda negatif cıktı.gittim bugün erken gebelik testi aldım hafif bir cizgi cıktı cok hafif.hamile oldugumu düsündüm.esime dedim gittik kan verdim özelde.sonucum 0,100 cıktı.bu 2. oldu böle.esimide ümitlendirdim kendimide.bidaha pozitif cıksada inanmaz bana.tedavisiz olmayacak anladım bunu.içimden ne kür yapasım var ne baska bişey kendimi yorgun hissediyorum.sadece dua edecegim bi süre...Allah insallah o duyguyu pozitifi görmeyi hepimize yasatır

zümracım ve karakuş arkadaşım eksiklerimi tamamladım.
Bugünün duası da bitecek şimdi
biraz geriden geliyorum ama eksiksiz şükür hiç merak etmeyin şimdi bugünkü de bitecek inşallah:)

Son düzenleme:
Hepimize hayırlı güzel evlatlarınız olması için toplu duamızı da tamamladım :)
Allah hayırlı güzel günler göstersin dilerim bebişlerinizle..

Ümitsizlik yok inşallah hep beraber burada yine güzel haberlerimizi de konuşacağız

Son düzenleme:

Hmm en basiti yaşlılara hal hatır sormak:)
O kadar mutlu oluyorlar ki anlatamam "nasılsın teyze" diyorum bazen hiç tanımadığım bir teyzeye hiç yadırgamaz yargılamaz hemen sohbete giriyorlar çok da sevimli ve hoşsohbetler bence

Sonraaa hayvanları unutmamak özellikle bu sıcak günlerde bir tas su koymak balkona mesela hiç olmadı:)
Artan hiçbir yemeği çöpe atmamaya çalışmak etler kedi köpeğe bulgur pilav türü kuşlara yiyecek olur ...
Hayvanları korkutmamak yine kuşların yanından geçerken mesela çoğu kişi tınlamıyor bile halbuki azıcık daha kenardan geçeyim de korkup uçuşmasalar dese herkes ne de güzel olur

Çocukları muhattaba almak.Sadece ne tatlı filan demek güzel tabii ama bir çocuk sohbet etmeyi de sever biz genelde sıkılırız onları dinlerken halbuki ne kadar dinlersek o kadar özgüven aşılamış oluyoruz bence...

Aklıma bunlar geldi oradan buradan heehe çok güzel bir soru olmuş gerçekten ben de diğer arkadaşlarımızın fikirlerini duymak isterim bu konuda

Son düzenleme:
Kimyager arkadaşım okudum duanızı Allah'ım kabul etsin
inşallah sağlıklı güzel hayırlı bir evladınız olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…