aşk meyvelerimizin evimize gelmesi için hepberaber....

arkadaşlar allah rızası için banada dua edermsin yarın aşılama sonucum belli olacakkkk

Kimyager arkadaşım okudum duanızı Allah'ım kabul etsin
inşallah sağlıklı güzel hayırlı bir evladınız olur

Allah razı olsun canım. Rabbim O'na sığınan, yalvaran, isteyen herkese tez vakitte hayırlı, salih kullarından olan evlatlar nasip etsin inşaallah.

ayyy inşaallah canım güzel haberler alırsın, bize de moral olmuş olur

teşekkürederim canım inşallah hamile olursam hepinize dua edeceğim çektiğim sıkıntıları asla unutmayacağm eşekten düşenin halindne eşekten düşen anlar çünküüü

ahhh sorma canım..bende de pek morel yok olsun canım her negatıf yıkım oluyo ama napalım rabbım bızıde sevındırıcek..buna ınanarak bol dua edıcez inş gelecek bebeklerımız

kızlar iyi akşamlar, iki akşamdır giremiyordum ama dualarımı ettim. bugünde topikteki herkese toplu duamı ettim. Rabbim tez zamanda hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşmamızı nasip eder inşaallah. Aminnn

allah kabul etsın canım

allah kabul etsın canım haklısın ümitsizlık yok

tesekkür ederim cok guzel fıkırler bunlar hayatımda varlardı ama ıyıce önem kazandılar bu fıkırler

Kimyager arkadaşım okudum duanızı Allah'ım kabul etsin
inşallah sağlıklı güzel hayırlı bir evladınız olur

allah kabul etsın canım

Kizlar son arkadasin duasini aksam okuyacagim okuyamadim misafirim gelecek.gece okiycam ins

tamam canım...

kimyager canım duanı okudum allah kabul etsın ıns

cok saol canım..destegın benı kendıme getırıyor bazen altust oluyo tum morelım ama rabbıme guvenıyorum bızede nasıp edecek ıns emınım iyiki varsınız

Kizlar iyi aksamlar. Listemiz tamamlandı. Ramazanin son on gününe girdik. Ramaxanin 21-23-25-27. Günleri kadir gecesinin arandigi günler. Onun için toplu okumalara her aksam devam edelim mi???? Ramazan ayinin bereketini belki biriminin duasiyla hepimiz hamis oluruz. Şimdiden Rabbim dualarimizi kabul etsin iinşaallah.

olur kadir suresi de kadir suresini her gece okursak mutlaka denk gelir duamızı da yapmış oluruz
ama seçim sizin tabi:)

Okunuşu
Bismillahirrahmânirrahîm.
1- İnna enzelnahü fiy leyletilkadr
2- Ve ma edrake ma leyletülkadr
3- Leyletülkadri hayrüm min elfi şehr
4- Tenezzelülmelaiketü verruhu fiyha biizni rabbihim min külli emr
5- Selamün hiye hatta matle'ılfecr
Anlamı
Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.
1- Biz o (Kur'ân)nu Kadir gecesinde indirdik.
2- Kadir gecesinin ne olduğunu sen nereden bileceksin?
3- Kadir gecesi bin aydan daha hayırlıdır.
4- Melekler ve Ruh (Cebrail veya Ruh adındaki melek) o gece Rablerinin izniyle, her iş için inerler.
5- O gece, tanyeri ağarıncaya kadar süren bir selâmettir.

Son düzenleme:

Oluruz tabiki de canim. Ramazani sadece çocuk için değerlendirmemizde yanlis olur. Ahiret hayatimizi da ihmal etmemeliyiz.

zümracım ve karakuş arkadaşım eksiklerimi tamamladım.
Bugünün duası da bitecek şimdi
biraz geriden geliyorum ama eksiksiz şükür hiç merak etmeyin şimdi bugünkü de bitecek inşallah:)

canım ben de senin için okudum Allah kabul etsin.Rabbim gönlünde ne muradın varsa nasip etsin.Hayırlı,imanlı bi eş,huzurlu bi yuva ve çocuklarınla beraber güzel bi aile olabilmeyi nasip etsin Rabbim.

canım senin duanıda okudum Allah kabul etsin.İnşallah en kısa zamanda evlat hasretini dindirsin Rabbim.Evet canım önümüzdeki günler çok önemli.Mutlaka değerlendirmeliyiz.Dediğin gibi belki birimizin duasını kabul ediverir rabbim de hepimiz birden hamiş oluruz.Bunu çok sevdimmmİnşallah canım bana uyar.Bence de öyle yapalım

cok saol canım..destegın benı kendıme getırıyor bazen altust oluyo tum morelım ama rabbıme guvenıyorum bızede nasıp edecek ıns emınım iyiki varsınız
inşallah canımmm biz de anne olucaz Rabbimin izniyle inşallahhh
Tamam tatlım okuruz

Yaa ne güzel bir kısmını yeni keşfettim inşallah ben de hep yaparım :)

yaparsın canım..yüregin temız senın

tamam ben varım canım...çok ıyı olur

bol bol okuyalım inş

inşallah canımmm biz de anne olucaz Rabbimin izniyle inşallahhh

Tamam tatlım okuruz
inş canım

canım ben de senin için okudum Allah kabul etsin.Rabbim gönlünde ne muradın varsa nasip etsin.Hayırlı,imanlı bi eş,huzurlu bi yuva ve çocuklarınla beraber güzel bi aile olabilmeyi nasip etsin Rabbim.

Aminn teşekkür ederim mutlu oldum:))
Benim de kendim için duam hayırlı ve imanlı bir eşim olması huzurlu bir yuvaydı tam düşündüğüm gibi söylemeniz çok hoş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…