- 20 Mayıs 2012
- 2.161
- 1.880
- Konu Sahibi ChocolateChips
Kizlar benide alirmisnz listeye
Tamam 4 kişi olduk akşama kadar sayı kaç olursa bakarız duruma göre okuyacağımız ihlas sayısını belirleriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam 4 kişi olduk akşama kadar sayı kaç olursa bakarız duruma göre okuyacağımız ihlas sayısını belirleriz
Canim bacim Rabbim yuzunu guldursun sevincini paylastigini gormek nasip olsun.bende cok heyecanlandim.duamdasin gulum Allah yardimcin olsun iyi dusun iyi olsun insallah.seni cok seviyorum.
Bende cok yoruldum :-(ayaklarimin alti agriyor:-( ama sukur oldu bitti
Kızlar kadir gecesine malum bişey kalmadı ve diyorum ki bugün bi toparlanalımda çarşambaya kadar 1000 ihlas tamamlayıp ihlas hatmi yapalım ve kadir gecesinde duasını edelim. Surelerin içinde en faziletlisi ihlas suresi biliyorsunuz. 10 kişi olursak herkes 100 okuyup biter ama olmadı bölüşürüz kimin ne kadar okuyacağını kararlaştırırız ve o gece isimlerimizle birbirimize dua ederiz elbet aramızda duası kabul olan biri çıkacaktır diye düşünüyorum... Kadir gecesine az zaman kalmışken bu fırsatı değerlendirelim diyorum siz ne dersiniz
Bana uyar canim. Ben varim
bana ouyar canımm bende varım..
3 kişi olduk o zaman. Bugün kaç kşii olursak bakalım kızlar ona göre paylaşır dua ederiz
Kızlaarr ben hafta sonu ailelerin yanına gitmiştim orda okuyamadım ..bugün okuyamadıklarımın yerine okuyup göndeecemm ..toplu dua mı ediyoruz artııkk...
Diger listeyede alirmsnz
aşkpastam hadı atlatmıssın canım mısafırlerını bıraz yorucu oluyo ama guzel oluyo deılm mı ramazanda mısafır
tamam canım bende varım
merhaba canım hosgeldın tabıkı yazalım senıde lısteye
evet kuzum kadır gecesıne kadar toplu dua edıcez
yarın zumra11 için okuyacagız arkadaslar....
1-berirem...................700 estegfırullah-71 enbıya suresı = allah kabul etsın duası edıldı
2-vitae.......................700 estegfırullah-71 enbıya suresı = allah kabul etsın duası edıldı
3-benımaşkpastam.......700 estegfırullah-71 enbıya suresı=allah kabul etsin duası edildi
4-ChocolateChips..........700 estegfırullah-71 enbıya suresi=allah kabul etsın duası edıldı
5-okulum......................700 estegfırullah-71 enbıya suresı_ allah kabul etsın duası edildi
6-kakarakubara..................700 estegfırullah-71 enbıya suresı=allah kabul etsın duası edıldı
7-karakus02............700 estegfırullah-71 enbıya suresı=allah kabul etsın duası edıldı
8-zumra11................700 estegfırullah-71 enbıya suresi
9-arclizzie...................700 estegfırullah-71 enbıya suresı
10-kimyager1508................700 estegfırullah-71 enbıya suresi
11-.........
evet canım ya yoruldum ama gecti sükür...........................................................................................
kızlar bende listeyi bitirdim Allah en yakın zamanda hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin amin
allah kabul etsin canım...
doktorla konustum...yine olumsuz cümleler duydum...
allahım kendımı topluyorum morelımı düzeltiyorum.rabbıme güvenırıyorum dıyorum..ama her tel konusmasında yıkım.yıkım.yıkım.yıkım.yıkım.
hiç düşünen yok ya bunlarda insan.bunlarda anakuzusu.ne halde olur dıyen yok.tüm umutlarım yıkılıyo.kalbımı acıtıyolar.
eşimin karsında güçlü durmaya aglamamaya zor tutuyorum kendımı..bunların ne kadar zor oldugunu benım gıbı yanan bılır.allahım acı bize ne olur.
şu kara bulutları kaldır üstümüzden yarabbım...soldum kaldım.dısarı cıkamaz oldum.arkadaslarımla görüşmez oldum.ben nasıl kalkıcam bunların altından.rabbım sen büyüksün allahım. hayata daır hıcbır planım kalmadı..daha düne kadar ne hayallerım vardı...ben bu hayallerı kurarken kader bana neler kurmuş allahım yüreğim yanıyo
KUSURA BAKMAYIN..buraya anlatmazsam anlatıcak hiçbi,yerım yok..yangınımı bılen yok
benı anlayan var mı...benım gıbı yanan var mı allahım sen varsın sadece...merhamet et bıze
Canim bacim Rabbim yuzunu guldursun sevincini paylastigini gormek nasip olsun.bende cok heyecanlandim.duamdasin gulum Allah yardimcin olsun iyi dusun iyi olsun insallah.seni cok seviyorum.
Bende cok yoruldum :-(ayaklarimin alti agriyor:-( ama sukur oldu bitti
allah kabul etsin canım...
doktorla konustum...yine olumsuz cümleler duydum...
allahım kendımı topluyorum morelımı düzeltiyorum.rabbıme güvenırıyorum dıyorum..ama her tel konusmasında yıkım.yıkım.yıkım.yıkım.yıkım.
hiç düşünen yok ya bunlarda insan.bunlarda anakuzusu.ne halde olur dıyen yok.tüm umutlarım yıkılıyo.kalbımı acıtıyolar.
eşimin karsında güçlü durmaya aglamamaya zor tutuyorum kendımı..bunların ne kadar zor oldugunu benım gıbı yanan bılır.allahım acı bize ne olur.
şu kara bulutları kaldır üstümüzden yarabbım...soldum kaldım.dısarı cıkamaz oldum.arkadaslarımla görüşmez oldum.ben nasıl kalkıcam bunların altından.rabbım sen büyüksün allahım. hayata daır hıcbır planım kalmadı..daha düne kadar ne hayallerım vardı...ben bu hayallerı kurarken kader bana neler kurmuş allahım yüreğim yanıyo
KUSURA BAKMAYIN..buraya anlatmazsam anlatıcak hiçbi,yerım yok..yangınımı bılen yok
benı anlayan var mı...benım gıbı yanan var mı allahım sen varsın sadece...merhamet et bıze
kuzum sabah kan vrdim 4 buçukta çıkadabilir yarınada kalabilir dediler inşllh bugün çıkarrr
sabhatan beri kasıklarım sancılanıyor heran adetim gelecek gibi çok fena sancı öyle böyle değil allah yüzümüze baksın yüzümüzü kara çıkarmasın inşallahhhh adet olmam inşllh
Canim sonucunu alinca hemen yaz olur mu??/ güzel haberlerini bekliyoruz :)))
İnşallah hayırlısıyla güzel haberi alırsın sancılarının sebebi bebiştir inşallah
inşallah canım sağol geblikte olumuki böyle sancı
sonucum ya 4 buçukta çıkacak yada yarına kalabilrimişş ama heran adet olacakmışım gibi çok sancım varrrrrrrrrrrrr
adet belirtilerinin aynısı oluyormuş canım evet hamile kalanlar öyle söylüyor
hadi hayırlısı olsun canım. Olurmuş canım. Adet olacakmış gibi gezinip hamile olan çok var. Sen takma bunları kafana. Stres yapma. ınşaallah güzel haberlerini alıcaz.
Allahım sana ve eşine sabır versin gerçekten çok zor bi durum ama sakın umudunu kaybetme Rabbime teslim ol o herşeyi bilir doktorlar çok şey söylüyorlar ama burda görüyoruz çevremizde görüyoruz ne olmaz denen çiftler bebek sahibii oldu yeter ki Rabbim ol desin gerisi boş yeter ki o istesin bunun içinde sen sakın dua etmeyi tevekkülü bırakma. Allah dua eden kullarını sever onları er yada geç duyar sadece sabretmeyi bilmek lazım. Ne kanser hastaları var ömür biçiyorlar ama Allahtan başkası bilmez iyileşiyor uzun yıllar yaşıyor hiç belli olmaz. Doktor da gerçekten pat pat yüzünüze söylemş biraz daha alıştırarak ılımlı söyleyebilirdi bazen duygularını kaybedebiliyorlar. Sabret dua etmeye devam et yeter ki Rabbim elbet duyacak bizi
allah yardımcın olsun canım seni en iyi bizler anlarız doktor ne dediki size allah yardımcın olsun
bende sabahtan beri ağlıyorumm kan verdim sonuç bekliyorum ama kasıklarım çok fena sancılanıyor ondan adetolurum diye çok korkuyrumm inşallah pozitifi görürüm
yazın beni iyice kötü etti canım yaaaaa offfffffffffffffff
çok şükür allahıma hamileyim arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr