- Konu Sahibi Karmakarisikkk
-
Bence imkanın varsa taşın, hattını değiştir, sosyal medya hesaplarını da kapat bir süreliğine..
Düzgün bir adam derken çevresi tarafından sevilen biri. Mesela hastanede yatarken haataneye otobüs dolusu insanlar geliyordu memleketinden. Babası da çok önemli bir din adamiymis ondan da bu saygı tabii. Eşiyle aralarındaki iliski sadece çocuklardan ibaret haldeymis son beş altı senedir. Bu da benden önce biriyle berabermis onu da bilmiyormuş eşi. Bunları tabii su an öğreniyorum ben. Eşi benimle bir kez bile konuşmadı. Beraber goruse gidiyoruz aynı anda konuşmak zorundayiz ayrı bir yer ve zmaan imkânı olmuyor. Çocuklar da oluyor. Eşi beş dakika konuşup çıkıyor mesela ben kaliyorum. Değişik bir kabullenme. Belki adamdan öyle bıkmış ki. Zaten adamın uç yılı dışarda bir yi li içeride geçmiş. Nasıl bir bağ kalır ki arada. Çok zor yani. Ben o kadını da çok dusunuyorum. Vicdani muhakemesini yapmaya çalışıyorum ama işte dediğim gibi ben de neye uygradigini şaşırmış bi durumdayım .herseyim altüst oldu iş guc c çevre aile.Ben anlamadım ki bunca şey yaşanırken hastane ortamları çocukları baba diye çağırması ee peki bu eşi size hiç tepki göstermedi mi ?
Yani bu adam hasta yatağında bu kadına sizi kabul ettirdi mi !!sizde birşey olmamış gibi kuma olup 2.kadın olmayı kendinize yakıştırdınız mı ?
Adam çok düzgün olsa 2.kimlik yani sahte kimlik niye taşısın ?
Yada neden vurulsun !!!
Bir tek bana mı inandırıcı gelmedi bu hikaye ? Polis neden 5 kurşun sıksın ?Hele göğüs bölgesine ?
Polis kızıyım da ondan.
Kusura bakma imam inanmadım. Ayrıca MİHENDİS değil o, mühendis
Ben aşık oldugumda o kişi bambaska biriydi. Herşey yalan dolan bi hikayeymis. Bunu öğrendiğimde herşeyin içine bir anda girdim. Öyle bi girdap gibi birşey. Cezaevinde olması acıma hissi yarattı sanrim. Benim mizacimda yoldan dönmek yoktur. Birine bir söz verdiysem onu mutlaka tutarim. Bunlar beni bağladı sanırım. Yarı yolda bırakmak yakışmaz dedim hep kendime. Ama ne yolu ki. Adam benim hayatımın içine etmiş ben yoldan yarıda bırakmamakta bahsediyotum. İşte biraya bunun için yazdım aslında. Onun yüzünden bir arkadaşım bile kalmadı. Herkesten uzaklastirmisti bsni beraberken. Ben de tamam dedim çok yanlosmis. Burada gerçekleri gerek sizlerin yorumları gerek ben anlatırken kendi kendime itiraf ederek daha iyi gordum ve en kısa zmanda toparlanıp çıkıp gideceğim buradan. Yeniden kuracagm duzenimiaşk her şeyi affeder başlığa cevabım.
konuya yorumum ise; eşini geçtim, 3 çocuğunu babasız bırakmış birine nasıl aşık olunabilir, aşık olurken hiç mi kriteri olmaz birinin, onun şaşkınlığını yaşıyorum.
hadi habersiz aşık oldun diyelim, günümüzde bilim adamları kanıtladı ki aşk bitebilen bir şey, bitsin yani bu koşullarda.
mevzu affetmek affetmemek mevzusu değil ki, mevzu aşk neden bitmiyor, neden izin vermiyorsunuz.
Düzgün bir adam derken çevresi tarafından sevilen biri. Mesela hastanede yatarken haataneye otobüs dolusu insanlar geliyordu memleketinden. Babası da çok önemli bir din adamiymis ondan da bu saygı tabii. Eşiyle aralarındaki iliski sadece çocuklardan ibaret haldeymis son beş altı senedir. Bu da benden önce biriyle berabermis onu da bilmiyormuş eşi. Bunları tabii su an öğreniyorum ben. Eşi benimle bir kez bile konuşmadı. Beraber goruse gidiyoruz aynı anda konuşmak zorundayiz ayrı bir yer ve zmaan imkânı olmuyor. Çocuklar da oluyor. Eşi beş dakika konuşup çıkıyor mesela ben kaliyorum. Değişik bir kabullenme. Belki adamdan öyle bıkmış ki. Zaten adamın uç yılı dışarda bir yi li içeride geçmiş. Nasıl bir bağ kalır ki arada. Çok zor yani. Ben o kadını da çok dusunuyorum. Vicdani muhakemesini yapmaya çalışıyorum ama işte dediğim gibi ben de neye uygradigini şaşırmış bi durumdayım .herseyim altüst oldu iş guc c çevre aile.
Benim herhangi bir suçum yok. Onunla beraber olduğum da telefon gorusmelerimiz mesajlarimiz vs olduğu için yargilaniyorum sadece. Herhangi bir iş baglantim olmasdi o yuzden bir sorunum yok. Bu şekilde suclar konuşmak da çok hoş olmiyoe. Daha seviyeli eleştirmek gerek
Ben aşık oldugumda o kişi bambaska biriydi. Herşey yalan dolan bi hikayeymis. Bunu öğrendiğimde herşeyin içine bir anda girdim. Öyle bi girdap gibi birşey. Cezaevinde olması acıma hissi yarattı sanrim. Benim mizacimda yoldan dönmek yoktur. Birine bir söz verdiysem onu mutlaka tutarim. Bunlar beni bağladı sanırım. Yarı yolda bırakmak yakışmaz dedim hep kendime. Ama ne yolu ki. Adam benim hayatımın içine etmiş ben yoldan yarıda bırakmamakta bahsediyotum. İşte biraya bunun için yazdım aslında. Onun yüzünden bir arkadaşım bile kalmadı. Herkesten uzaklastirmisti bsni beraberken. Ben de tamam dedim çok yanlosmis. Burada gerçekleri gerek sizlerin yorumları gerek ben anlatırken kendi kendime itiraf ederek daha iyi gordum ve en kısa zmanda toparlanıp çıkıp gideceğim buradan. Yeniden kuracagm duzenimi
Buna benzer bir cevap vermiştim. Tekrarlayayim. Hatalar insanlar içindir. Hatasizljk bir tek Allah'a mahsustur. Buradan YAZDIKLARIMI okuyan cevap veren herkese tesekkur ediyorum çok ağır üslupla yazanlar da dahil. Sonuçta bir emek verdiniz. Ama hayatta ne zaman ne hata yapacağımız belli değil. İnsanlar birbirlerine yapıcı eleştiriler yapmalı ve sevgiyle yapılmalı tüm eleştiriler. Çünkü bir gün ben de büyük bir hata yapabilirim diye dusubmeli. O gün saygı ve sevgi çerçevesinde elestirilmk isteyecektir eminim. Yanı verdigimiz tepkilerle sınanıriz aslinda. Size de çok tesekkur ederim bunu bir de sizden duymak sevindirdi beni. Ben yapmış olduğum hatanın farkındayım ki olmasam buraya niye yazayım. Ama işte bazen bir arkadaş eleştirisi bazen yabancı bir fikir bazen de kendi öz eleştiriler bulunur doğru yol ve onu uygulama gücü. Ben de telafi edeceğim tüm bunları. Bunu kendime borçluyum. Çok ama çok acittim canımı. Haksızlığın en büyüğü kendime oldu. Beni bunca günah vebal ve üzüntüye soktuğu için onu sadece Allah'a havale ediyorum. O en iyisini en doğrusunu bilirKonu fake olabilir bilemiyorum ama gercek oldugunu var sayarsak...
Diyorumki;
Kimse burada edebiyat parcalamasin kimin basina ne gelecegini nereden biliyorsunuz?
Yarin kendi basiniza ne gelecegini nerden biliyorsunuz???
Bu insan diyorki hic bir seyi bilmiyordum, evli cocuklu oldugunu bile bile asik oldum sevdim ne yapayim diye anlatsa amenna hepiniz haklisiniz.. Böyle bir sey kabul edilemez...
Ama durum farkli, biraz düsünerek konusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?