- 31 Mayıs 2019
- 118
- 40
Neden sevemeyecekmis ayol? Dünyada hatun kıtlığı mı var? Bal gibide sever yani, sevdigi gibi de bir güzel sevilir sonra geriye baktığında “bosuna yaşamışım hayat şimdi başlıyor” der.Benim derdim o zaten ben daha da kimseyi sevmem dedi ki takıntılı biraz
Zaten sosyal medyayı iliskisi oldugu icin pek kullanmamıstır. Gözünü 4 açar aklı başına gelir kullanmaya başlar hiç bilemezsiniz.Zannetmiyorum hemen hayatını değiştireceğini zaten sosyal medyayla falan kullanmaz belki olumlu şeyler gelişir
Ne kadar kötüsün. Başkalarının sözüyle onca yıllık sevgilini harcamissin ,Ki adam gayet ılımlı ve cozumcuyken.. bide engellemişsin vs. Adamin yerinde olsaydım asla affetmezdim.Merhabalar içimdekileri buraya dökmek istedim kafam karışık çünkü. Olayın başından başlarsak ben yurtdışında yaşıyorum erkek arkadaşımda Türkiye’de yaşıyor aynı zamanda akrabamızdı. 8 yıldır bir ilişki yaşıyorduk o gidiyordu ben geliyordum. Bu yaz söz ve nişan yapmak için geldik ailecek kendiside üniversiteyi bitirdi askerde olduğundan izne geldi. Ama benim bazen git gellerim oluyordu acaba Türkiye’de yapabilir miyim diye kendisi ile konuştuğumda eğer alışamazsam gidebileceğimizi söylüyordu. Kendisi maddi manevi bugüne kadar ne istediysem yaptı o konuda sorun yoktu. Neyse isteme gününe kadar teyzemle konuştuğumda burda yapamazsın seviyorsa gelir vs diyip kafamı karıştırdı (kendisi bizim olmamızı istemiyordu) aynı zamanda bütün hazırlıkları benim istediğim şekilde yapmıştı fakat ben istemeye bir gün kala gelirsen gel yurtdışına yoksa bitsin dedim bitirdim. 3 gün sonra tekrar mesaj attı burda yapamazsan gideriz diye gerekirse erteleyelim biraz burda bizim için ev aldık falan dedi ama ben artık istemiyorum yazıp engelledim ve iznim bitti döndüm kendisi de şu an yüksek ihtimalle Libya’ya görev yerine döndü. Ne yapacağımı bilmiyorum doğru mu yaptım yanlış mı ama her istediğimi yapan beni el üstünde tutan adam artık yazmıyor. Eminim perişan bir haldedir. Sizce yanlış mı yaptım?
Ben şantaj yapmadım kendi diyordu sen bizim ailedeki tek gelinsin hiç birişeyde hevesini bırakmam diyekarşınızdaki insan her şeye tamam diyor diye her istediğinizi yaptırabileceğinizi sanmışsınız. söyleme tarzınızda basbaya şantaj yapar gibi olmuş. koskoca 7-8 yıl bunu düşünmediniz de bu ilişkinin olmasını istemeyen teyzenizin demesiyle mi hareket ediyorsunuz. iyi ki de bitirmişsiniz, adam bundan sonrasında inşallah onu önemseyen, fazlaca fedakarlık yapmak zorunda kalmadığı biriyle evlenir
Ben fedakarlık yapar diye düşündün kendi erkek kardeşim gitse birşey demezdimNe kadar kötüsün. Başkalarının sözüyle onca yıllık sevgilini harcamissin ,Ki adam gayet ılımlı ve cozumcuyken.. bide engellemişsin vs. Adamin yerinde olsaydım asla affetmezdim.
Daha ne kadar fedakarlık yapsın,pilot okulunu bırakmış sen istedin diye. Böyle şeyler bir anda dönülecek şeyler değil, ev almış ,düzenini ona göre kurmuş adam.sen bı anda çıkıp dediğini bozarsan ,bidaha sana güvenmez de ciddiye de almaz. Biraz da sen fedakarlık yapmalısın.Ben fedakarlık yapar diye düşündün kendi erkek kardeşim gitse birşey demezdim
Seviyorsa gelir ne demek? Seviyorsanız sizde buraya gelirsiniz o zaman? Boşu boşuna yokuş yapmışsınız ve çok kritik Bi zamanda böyle şeyler demişsiniz. Siz seviyor musunuz sahiden?Merhabalar içimdekileri buraya dökmek istedim kafam karışık çünkü. Olayın başından başlarsak ben yurtdışında yaşıyorum erkek arkadaşımda Türkiye’de yaşıyor aynı zamanda akrabamızdı. 8 yıldır bir ilişki yaşıyorduk o gidiyordu ben geliyordum. Bu yaz söz ve nişan yapmak için geldik ailecek kendiside üniversiteyi bitirdi askerde olduğundan izne geldi. Ama benim bazen git gellerim oluyordu acaba Türkiye’de yapabilir miyim diye kendisi ile konuştuğumda eğer alışamazsam gidebileceğimizi söylüyordu. Kendisi maddi manevi bugüne kadar ne istediysem yaptı o konuda sorun yoktu. Neyse isteme gününe kadar teyzemle konuştuğumda burda yapamazsın seviyorsa gelir vs diyip kafamı karıştırdı (kendisi bizim olmamızı istemiyordu) aynı zamanda bütün hazırlıkları benim istediğim şekilde yapmıştı fakat ben istemeye bir gün kala gelirsen gel yurtdışına yoksa bitsin dedim bitirdim. 3 gün sonra tekrar mesaj attı burda yapamazsan gideriz diye gerekirse erteleyelim biraz burda bizim için ev aldık falan dedi ama ben artık istemiyorum yazıp engelledim ve iznim bitti döndüm kendisi de şu an yüksek ihtimalle Libya’ya görev yerine döndü. Ne yapacağımı bilmiyorum doğru mu yaptım yanlış mı ama her istediğimi yapan beni el üstünde tutan adam artık yazmıyor. Eminim perişan bir haldedir. Sizce yanlış mı yaptım?
Bende seviyorum kendisi benim ilk erkek arkadaşım hatta birşey yaptığı zaman kendi diyordu önemli değil yol arkadaşımsın sen herkes herkese yapar diye dert etme yaniSeviyorsa gelir ne demek? Seviyorsanız sizde buraya gelirsiniz o zaman? Boşu boşuna yokuş yapmışsınız ve çok kritik Bi zamanda böyle şeyler demişsiniz. Siz seviyor musunuz sahiden?
hiçbir şeyde hevesini bırakmam demek başta tamam dediğin bir şeyin sen istediğinde hemen değişebileceği demek mi? sen 7-8 yılda bu kararı düşünmüşsün de istemeden bir gün önce kafana yatmamış, adamdan bir telefon konuşmasında hemen geliyorum demesini mi bekliyorsun?Ben şantaj yapmadım kendi diyordu sen bizim ailedeki tek gelinsin hiç birişeyde hevesini bırakmam diye
İstemeye Bi gün kala istemiyorum demeyi herkes herkese yapmaz. O da dert etmiştir emin ol...Bende seviyorum kendisi benim ilk erkek arkadaşım hatta birşey yaptığı zaman kendi diyordu önemli değil yol arkadaşımsın sen herkes herkese yapar diye dert etme yani
Yani zorla demedim ben ailesi ile de kötü olmasını istemem isteseydi olabilirdihiçbir şeyde hevesini bırakmam demek başta tamam dediğin bir şeyin sen istediğinde hemen değişebileceği demek mi? sen 7-8 yılda bu kararı düşünmüşsün de istemeden bir gün önce kafana yatmamış, adamdan bir telefon konuşmasında hemen geliyorum demesini mi bekliyorsun?
Ben zorlamadım zaten ama yapar diye düşündümİstemeye Bi gün kala istemiyorum demeyi herkes herkese yapmaz. O da dert etmiştir emin ol...
bir gün öncesi geliyorsan gel gelmiyorsan bitti demek zorlamak demektir arkadaşım. delirttin insanı yavYani zorla demedim ben ailesi ile de kötü olmasını istemem isteseydi olabilirdi
Sen kurduğun cümlenin farkında mısın? Gelirsen gel gelmezsen istemiyorum demişsin. Bu zorlamak değil de ne?Ben zorlamadım zaten ama yapar diye düşündüm
İyi yapıyor.Merhabalar içimdekileri buraya dökmek istedim kafam karışık çünkü. Olayın başından başlarsak ben yurtdışında yaşıyorum erkek arkadaşımda Türkiye’de yaşıyor aynı zamanda akrabamızdı. 8 yıldır bir ilişki yaşıyorduk o gidiyordu ben geliyordum. Bu yaz söz ve nişan yapmak için geldik ailecek kendiside üniversiteyi bitirdi askerde olduğundan izne geldi. Ama benim bazen git gellerim oluyordu acaba Türkiye’de yapabilir miyim diye kendisi ile konuştuğumda eğer alışamazsam gidebileceğimizi söylüyordu. Kendisi maddi manevi bugüne kadar ne istediysem yaptı o konuda sorun yoktu. Neyse isteme gününe kadar teyzemle konuştuğumda burda yapamazsın seviyorsa gelir vs diyip kafamı karıştırdı (kendisi bizim olmamızı istemiyordu) aynı zamanda bütün hazırlıkları benim istediğim şekilde yapmıştı fakat ben istemeye bir gün kala gelirsen gel yurtdışına yoksa bitsin dedim bitirdim. 3 gün sonra tekrar mesaj attı burda yapamazsan gideriz diye gerekirse erteleyelim biraz burda bizim için ev aldık falan dedi ama ben artık istemiyorum yazıp engelledim ve iznim bitti döndüm kendisi de şu an yüksek ihtimalle Libya’ya görev yerine döndü. Ne yapacağımı bilmiyorum doğru mu yaptım yanlış mı ama her istediğimi yapan beni el üstünde tutan adam artık yazmıyor. Eminim perişan bir haldedir. Sizce yanlış mı yaptım?