Aşk hayatı ve evlilik

Kac yıldır birlikteymissiniz tanimissiniz dir o sizin için neden pilotlugu bıraktı? İşin olacağı zamn evlilik arifesinde korkup yanlış adım atmışsınız hemde başkasının fikri ile.. erteleyebilirdiniz biraz daha korkuyrm da diyebilirsiniz hem bırakıp hemde peşimden koşsun bir yere kdr siz onda güvensizlik yarattiniz herşeye tamm deyip sizin isteğiniz gibi davranmış yapmış döneriz de demis şimdi siz tekrr birlikte olsanız dahi o değişecektir bnm dusuncem bir bina sallandiktan sonra catlaklik bırakır çünkü adım atmış istemiyrm demenize rağmen şimdi ise bnce pişmanlık kararsızlık yanlış mı yaptım diye kendinizi sorguluyorsunuz yanlış davranış

Şuan nişanlınızı düşünerek hakkında hayırlısı olmuş diyorum. Size hayatını adamış bir insanı bu kadar kolay kenara koyabiliyorsanız ilerde üzüleceğine şimdi bir kere üzülmüş. Umarım gözü açılmıştır.

Benim derdim o zaten ben daha da kimseyi sevmem dedi ki takıntılı biraz
Neden sevemeyecekmis ayol? Dünyada hatun kıtlığı mı var? Bal gibide sever yani, sevdigi gibi de bir güzel sevilir sonra geriye baktığında “bosuna yaşamışım hayat şimdi başlıyor” der.
Dedirtenler çıkıyor, çıkmaz olur mu?
Yani dünya sizin etrafınızda dönmüyor.
Zannetmiyorum hemen hayatını değiştireceğini zaten sosyal medyayla falan kullanmaz belki olumlu şeyler gelişir
Zaten sosyal medyayı iliskisi oldugu icin pek kullanmamıstır. Gözünü 4 açar aklı başına gelir kullanmaya başlar hiç bilemezsiniz.

Özetle hic beklemeyin, sizde önünüze bakın. Adamda mutlu olsun.

Siz eş veya hayat arkadaşı değilde kendinize kukla olabilecek birini istiyırsunuz sadece kusura bakmayın..

karşınızdaki insan her şeye tamam diyor diye her istediğinizi yaptırabileceğinizi sanmışsınız. söyleme tarzınızda basbaya şantaj yapar gibi olmuş. koskoca 7-8 yıl bunu düşünmediniz de bu ilişkinin olmasını istemeyen teyzenizin demesiyle mi hareket ediyorsunuz. iyi ki de bitirmişsiniz, adam bundan sonrasında inşallah onu önemseyen, fazlaca fedakarlık yapmak zorunda kalmadığı biriyle evlenir

Ne kadar kötüsün. Başkalarının sözüyle onca yıllık sevgilini harcamissin ,Ki adam gayet ılımlı ve cozumcuyken.. bide engellemişsin vs. Adamin yerinde olsaydım asla affetmezdim.

Ben şantaj yapmadım kendi diyordu sen bizim ailedeki tek gelinsin hiç birişeyde hevesini bırakmam diye

Ben fedakarlık yapar diye düşündün kendi erkek kardeşim gitse birşey demezdim
Daha ne kadar fedakarlık yapsın,pilot okulunu bırakmış sen istedin diye. Böyle şeyler bir anda dönülecek şeyler değil, ev almış ,düzenini ona göre kurmuş adam.sen bı anda çıkıp dediğini bozarsan ,bidaha sana güvenmez de ciddiye de almaz. Biraz da sen fedakarlık yapmalısın.

Seviyorsa gelir ne demek? Seviyorsanız sizde buraya gelirsiniz o zaman? Boşu boşuna yokuş yapmışsınız ve çok kritik Bi zamanda böyle şeyler demişsiniz. Siz seviyor musunuz sahiden?

Seviyorsa gelir ne demek? Seviyorsanız sizde buraya gelirsiniz o zaman? Boşu boşuna yokuş yapmışsınız ve çok kritik Bi zamanda böyle şeyler demişsiniz. Siz seviyor musunuz sahiden?
Bende seviyorum kendisi benim ilk erkek arkadaşım hatta birşey yaptığı zaman kendi diyordu önemli değil yol arkadaşımsın sen herkes herkese yapar diye dert etme yani

Ben şantaj yapmadım kendi diyordu sen bizim ailedeki tek gelinsin hiç birişeyde hevesini bırakmam diye
hiçbir şeyde hevesini bırakmam demek başta tamam dediğin bir şeyin sen istediğinde hemen değişebileceği demek mi? sen 7-8 yılda bu kararı düşünmüşsün de istemeden bir gün önce kafana yatmamış, adamdan bir telefon konuşmasında hemen geliyorum demesini mi bekliyorsun?

Yani zorla demedim ben ailesi ile de kötü olmasını istemem isteseydi olabilirdi

İyi yapıyor.
Hiç üzülmedim size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…