Aşk hayatı ve evlilik

Yahu adam daha napsın sizin için, canını mı versin??

zaten ilişkinizde hemen her zaman alttan alıp verici davranan oymuş.

Biraz ortak karar alıp makul davranmayı öğrenin. Her şey sizin istediğiniz gibi olamaz.

bu kafa yapısıyla gerçekten yalnız kalırsınız.
Keşke böyle alıştırmasaydı belki bende bunu yapamazdım anlamadım çok karışık bir durum

SİZCE döünüş yolu nedir bekleyeyim mi

Güzel bacım, inan ki ben ne desem boş. Sokma akılla ancak sekiz adım gidilir.

Yorumlarınızı okudum ve nihai olarak şunu diyebilirim ki siz evlilik için o olgunlukta değilsiniz.

Insanlarin akıllarıyla ancak bir yere kadar ilerlersiniz. Burda iş sizde bitiyor. Bugun teyzeden etkilenirsiniz yarin bir arkadaştan. Bunlar hic bitmez ki...

Burda He- Man gibi " güç bende artık!" demenizi mi bekliyorum? Evet bekliyormuşum🤣😍

Yani aslında beraber çok vakit geçirdik her izinde 1 ay gelir süpriz yapardı ben giderdim ama son anda korktum sanırım oda askerim ben nasıl geleyim diyince kaldı bu şekilde

Senede 1 ay vakit geçirmek çokmu? Tatil modundasin zaten. Adamin herhangi tavrida fazla belli olmaz.

Belli ki yaşlar en fazla 21-22. Ve tabiki Türkiyede yapamazsin. Bunun çok daha önce fark etmen lazimdi. Yurtdişindada yapamazdin. Adamin dil sorunu olur, tüm evraklari ve evin maddi yükünü, faturalari sen ödemek zorunda kalirdin.

Evlilik öyle kafede 1-2 saat oturup biseyler yeyip içmeye benzemiyor. Türkiyeden biri ile hiç ilişkiye başlamayacaktin.

Senede 1 ay vakit geçirmek çokmu? Tatil modundasin zaten. Adamin herhangi tavrida fazla belli olmaz.

Belli ki yaşlar en fazla 21-22. Ve tabiki Türkiyede yapamazsin. Bunun çok daha önce fark etmen lazimdi. Yurtdişindada yapamazdin. Adamin dil sorunu olur, tüm evraklari ve evin maddi yükünü, faturalari sen ödemek zorunda kalirdin.

Evlilik öyle kafede 1-2 saat oturup biseyler yeyip içmeye benzemiyor. Türkiyeden biri ile hiç ilişkiye başlamayacaktin.
Yaşlar 25 öyle zannettiğiniz gibi sorunlar çıkmazdı kendisi çift yabancı dili , uzun süreli vizesi vardı ve mesleği itibari ile iş bulurdu bulamasa bile maddi durumu iyidi.
Senede 1 ayı o 3 ayı ben gidiyordum yeterli idi aslında benim korkum aileme olan mesafe oldu

Dengesiz geldiniz bana. Böyle biriyle evli olmakta cehennem azabı. Adam gelirim diyor istemiyorsunuz. Teyzeniz seni sevse bilmem ne diyor ona inanıyorsunuz. Sonra da nasıl duruyor diyorsunuz. Siz olsanız böyle biriyle mutlu olabilir misiniz ?

Yani bencil olduğum birkaç nokta var yukarıdan da belirttim bu saatten sonra yazmasını mı beklesem yada olaylar daha sıcak ben yazsam normalde vazgeçmez ama nasıl bir tepki verir bilmiyorum
Vallahi cnm istiyorsan seviyorsan ara msj at barismaksa niyetin hatanın farkına varmalisin ama karşı taraf nasıl tepki verir bilemiyorum sen ısrarcı olacaksın

Merhabalar içimdekileri buraya dökmek istedim kafam karışık çünkü. Olayın başından başlarsak ben yurtdışında yaşıyorum erkek arkadaşımda Türkiye’de yaşıyor aynı zamanda akrabamızdı. 8 yıldır bir ilişki yaşıyorduk o gidiyordu ben geliyordum. Bu yaz söz ve nişan yapmak için geldik ailecek kendiside üniversiteyi bitirdi askerde olduğundan izne geldi. Ama benim bazen git gellerim oluyordu acaba Türkiye’de yapabilir miyim diye kendisi ile konuştuğumda eğer alışamazsam gidebileceğimizi söylüyordu. Kendisi maddi manevi bugüne kadar ne istediysem yaptı o konuda sorun yoktu. Neyse isteme gününe kadar teyzemle konuştuğumda burda yapamazsın seviyorsa gelir vs diyip kafamı karıştırdı (kendisi bizim olmamızı istemiyordu) aynı zamanda bütün hazırlıkları benim istediğim şekilde yapmıştı fakat ben istemeye bir gün kala gelirsen gel yurtdışına yoksa bitsin dedim bitirdim. 3 gün sonra tekrar mesaj attı burda yapamazsan gideriz diye gerekirse erteleyelim biraz burda bizim için ev aldık falan dedi ama ben artık istemiyorum yazıp engelledim ve iznim bitti döndüm kendisi de şu an yüksek ihtimalle Libya’ya görev yerine döndü. Ne yapacağımı bilmiyorum doğru mu yaptım yanlış mı ama her istediğimi yapan beni el üstünde tutan adam artık yazmıyor. Eminim perişan bir haldedir. Sizce yanlış mı yaptım?
Sevmediğiniz adamı oyalamadığınız iyi olmuş (!). Tekrar barışıp adamın hayatını mahvetmeyin. Herkes kendi yoluna baksın bu saatten sonra

Nasıl olsa her dediğimi yapıyor diye şımarıklık yapmışsınız ama elinizde patlamış. Hak etmişsiniz, kusura bakmayın. Size bu kadar değer veren bir insanın kıymetini bilememişsiniz. Hala da bunca yaptığınıza rağmen ondan adım bekliyorsunuz. Kimse vazgeçilmez değildir. Umarım eski nişanlınız çok mutlu olur, hak ediyor çünkü.

bence adamın asıl üzülmesi gereken şey sizden ayrılması değil pilotluk gibi bir mesleği sizin için elinin tersiyle itmesi.
ben olsam buna pişman olurdum asıl.
giden senelerime üzülürdüm.
sizin gibiler başkalarının duyguları ve hayatını elinizde oyuncak ediyorsunuz.
umarım bu adamı çok arar, çok pişman olursunuz ve umarım o adam hayatının aşkını bulup hem mantığı hem de gönlü hoş şekilde yuvasını kurar.

Çok ayıp etmişsiniz bence. Başkasının lafıyla gaza gelip bence gönül kırmışsınız. Ergen gibi engellemek nedir adam aldattı mı naptı sanki.

İnsana ümit verip verip nasıl bu kadar kolay harcıyorsunuz? Ben kadında olsa erkek de olsa anlıyamıyorum. Ev alınana kadar beklemişsiniz. Sizin yüzünüzden eğitimini yarıda bırakmış net olamamışsınız. Sekiz yıl ya..
Ayrıca perişan durumda demişsiniz ya size bir haberim var genellikle böyle hayal kırıklığına uğrayan insanlar bir kaç yıl içinde biriyle evlenip mutlu bir hayat sürüyorlar. Sizde bir odunla evlenip her dediğini yaparsınız artık böylelikle kararsızlık probleminiz çözülür.

Yanlış mı yaptım diye sormuşsunuz ama siz yanlış yapmakla kalmayıp, yanlış üstüne yanlış yapmışsınız. Her konuda çözüm bulan bir adamı hayatınızdan çıkarmışsınız. Yahu teyzeniz zaten ilişkinizi istemiyormuş ve siz onun gazına gelip ilişkiyi bitirmişsiniz. Yazık etmişsiniz...

Valla adamda azıcık gurur varsa, siz onun peşinden koşsanız da size dönmemeli derim. Hiç kusura bakmayın.

Yani aslında beraber çok vakit geçirdik her izinde 1 ay gelir süpriz yapardı ben giderdim ama son anda korktum sanırım oda askerim ben nasıl geleyim diyince kaldı bu şekilde
En büyük dileğim adamın barışmaya yanaşmamasıdır. Asker adam ne iş yapacak yurtdışında? İşi var neden gitsin de ithal damat olsun?

X