- Konu Sahibi kaderim_48
-
ben çok gariptir mantıgımla hareket ederim ama sevdigim kişiyide ona göre secerim aşık oldugum insan mutlaka mantıgımada sıgar belki istisna ama ben her ikisinide dengeleyebiliorum hem mantıgım hem kalbim aynı frekansta çalışıo ve madem ben mantıgıma uygun olan birine aşık olabiliyorum o halde AŞK evliliği diyorum :)
ask ewliligi derim bende ama ailem istemiyorsa bu ewliligi yapmazdm heralde aile cok onemli bnm icin cunku onlar bizden once herseyi yasamislar gormusler ama yasadiklarin icin usuldm sabrin sonu selamet derler seninkide ole olmus sabretmisin ve simdi mutlusun
aşk evliliği yapmalı :asigim:
ah canım benim..seni çok iyi anlıyorum...neler çekmişsin..bencede mantık evliliği daha iyi heralde..aşk bi yerde bitebiliyo ..bizde severek evlendik..bizimde sorunlarımız oldu tabiki..hayat ne yazıkki insanın hiç aklına bile gelmeyeceği şeyler yaptırıyor işte..biz sorunlarımızın üstesinden gelebildik çok şükür..eşim iyi bir insan ..şiddet kullanmadı hiç bir zaman ..o yönden çok şanslıyım ..Allah bu gibi durumlarda olanlara yardımcı olsun inşallah ..hakikaten çok zor bir durum..kadınlarda çalışmalı bence ..ekonomik durumu olmalı bir kadının..hayatın neler getireceği hiç belli olmuyor arkadaşlar ...sevgilerimle...
Ben mantık evliliği derim ama mantığın yanından aşk da olursa süper olur. Mantık ve aşk ayrılmaz ikili ikisi de olmazsa olmaz. Ben hem mantık evliliği yaptım hem de aşığım ve çok mutuluyum.
MANTIKLI BİRİNE AŞIK OLUN BEN ÖYLE YAPTIM VE ÇOK ŞÜKÜR HERGÜN BİRAZ DAHA AŞIK OLUYORUM Şeniz
MANTIKLI BİRİNE AŞIK OLUN BEN ÖYLE YAPTIM VE ÇOK ŞÜKÜR HERGÜN BİRAZ DAHA AŞIK OLUYORUM Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?