• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk evliliği mi mantık evliliği mi yapmalı

Ne olursa olsun ben AŞK diyorum arkadaşlar..Evet aşkın gözü kör veya yanlış kişiye de toslayabiliyor bazen malesef...Umarım diğer yarınız olan,ruh eşinize aşık olursunuz veya olmuşsunuzdur...Çünkü bence sevgiden ve ölümden daha ötesi yok şu dünyada....
Veee inanın ben mantıkla hareket eden bir kadınım ömrüm boyunca..ama evleniceğim insan Aşık olduğum Erkek olacak keisnlikle!!

Herkese Allah gönlüne göre versin ve aileler,büyükler artık biraz daha esnek,anlayışlı olsunlar.kaydirigubbakcemile3

ne severek ,nede mantık evliliği...
Bildiğim tek şey var;
Kaderinde ne varsa onu yaşıyorsun.İyi yada kötü
1.evliliğim severek oldu.2.evliliğimde sevgi vardı daaa mantık daha ön plandaydı.2.side tarafımca denenmiştir.onaylanmıştır.ikisede tutmuyor neden mi
Cevap : Kaderin güzel yazılmış olacak

Bence her ikiside olmalı ne aşksiz bir evlilik olur nede mantık işi olmadan bir evlilik olur her ikiside kararında olmalı..:1hug:

aşk ve mantık..ikisinin de birarada olması çok zor..aşık olduğun zaman mantıklı düşünemezsin ...mantık istediğin zaman da aşık olamazsın ..aşk ısmarlama yaşanacak bişi değil ki...bence yüreğinin sesini dinlemeli...bütün bunları diyorum da bu işler kader kısmet işleri...:asigim:

bence de canım bence de...kader...alın yazında neyse onu çekiyorsun...herkes mantıklı düşündüğü kişiye aşık olsa...değil mi?:1hug::1hug:

bende aşık olarak evlendim 11 senelik evliyim ama aşk bi yere kadar oluyor .Saygı her zaman olmalı bu da karşılıklı olmalı.

hem aşkın,hem mantığın olduğu bir ewlilik yaptım ama bence önce mantık gelmeli.mantık demek sadece maddiyat değildir.aşk ewliliğin ilerleyen yıllarında biçim değiştirince yine de tahammül edebilmektir,saygıdır,emektir,iletişimdir..insan sewmediği bir insanla nasıl ömür geçiremeyecekse,mantığına yatmayan insanla da ömür geçiremez..yüzde 51 de olsa mantık ön planda olmalıdır yine de..

bence aşk sevgi olmazsa evlilik asla yürümez sevmediği biriyle insan bir evi paylaşamaz.iki taraf içinde çekilmez olur herşey büyür ve batar.ama sevgiyi kaybetmemek için de saygı şart.saygının olmadığı yerde sevgiyi aramayın derim.evlilik çok güzel birşey ama gerçekten sizi hakeden birisiyle yaparsanız.ayrıca çokta zor bişey evlilik ama ailelerde çok önemli kapınızı kapattığınızda herşey evinizde kalırsa hiç bir sorun olmaz.birde olgunlıuk ve sabır şart dışardakilere karşı.bazı şeyleri görmezlikten gelmeniz gerek eşinizi seviyorsanız.unutmayın kimse dörtdörtlük değildir.:asigim:

evet kimse dört dörtlük değil...tabiki sabır çok önemli de...o da nereye kadar...ahhhhh

aşk ve mantık..ikisinin de birarada olması çok zor..aşık olduğun zaman mantıklı düşünemezsin ...mantık istediğin zaman da aşık olamazsın ..aşk ısmarlama yaşanacak bişi değil ki...bence yüreğinin sesini dinlemeli...bütün bunları diyorum da bu işler kader kısmet işleri...:asigim:

çok haklısın canım...kesinlikle kader-kısmet...çekeceğin varsa çekiyorsun...:1hug:

ben aşk evliliğinden yanayım ve inşallah aşk evliliği yapacağım..
ama mantık evliliğine de hiç karşı değilim..

bende ask evlliligi diyorum kimin ne olacagi ne cikacagi bellimi. en azindan sevdigine katlanirsin. ben sevmedigime dokunamam bile. bi yerde duymustum: kisa vadeli bir karar alacaksan mantiginla davranmalisin yani ask

aşkın olduğu yerde mantık olmuyor canım...üzgünüm ama...inşallah sen ikisini bir arada yakalarsın...

Back