• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk evliliği mi mantık evliliği mi yapmalı

mantığınla seçip, aşk'la sevdiğin ....

önce senin mantığına uymalı aşkını sığdırabileceğin adam...

Son düzenleme:
Benim gibi bir kez deneyip, dersini alan icin ne ask, ne de mantik evliligi ...ucuncu secenek: hic evlenmemek, en iyisi..

Aşk aşk diyen arkadaşlaar sesleniyorum..Mantıklı düşünün..Aşka kapılıp mantığı geri plana atmayın sakın!! İkisi bir arada olsun bence..Elbette aşka sevgiye saygımız var ama Mantık her zaman olmalı!!!

ne aşksız olunur ne mantıksız:olmaz:.ne ekmeksiz olunur ne susuz:olmaz:....
:asigim: ama bana göre aşk evliligi.kahrını çeke çekede kafamı duvarlara vura vurada mantık evliligi yapsaydım keşke diye diyede aşkdan vaz geçmeyen aptal aşıklardanımmı ne:oklava:zemuszemus

ne aşksız olunur ne mantıksız:olmaz:.ne ekmeksiz olunur ne susuz:olmaz:....
:asigim: ama bana göre aşk evliligi.kahrını çeke çekede kafamı duvarlara vura vurada mantık evliligi yapsaydım keşke diye diyede aşkdan vaz geçmeyen aptal aşıklardanımmı ne:oklava:zemuszemus

Öyle dedikte yine pişman olduk be gülüm..Kafamızı hala vuruyoruz..

ikiside tek başına olmaz... aşık olmadığın bir adamla sırf aileler uyumlu mesleği iyi kültürlü .vs.. diye evlenilmez... yaptığı herşey batar size... sadece aşk da olmaz... asıl önemli olan HAYIRLISINI İSTEMEK.. ÇÜNKÜ bu iş sadece kader kısmet şans işi... ben hep böyle dua ederim... sevgili olduğum insan evlilik için hayırlı değilse ALLAHIM bir engel çıkar diye ..... ekonomik özgürlüğü elinde olan kadın daha az korkmalı evlilikten... aşk evliliği yapıp çoook mutlu olanlarda var mantık evliliği yapıp mutsuz olan da var..... sadece hayırlısını isteyelim ......

Back