• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk evliliği mi mantık evliliği mi yapmalı

ben çok gariptir mantıgımla hareket ederim ama sevdigim kişiyide ona göre secerim aşık oldugum insan mutlaka mantıgımada sıgar belki istisna ama ben her ikisinide dengeleyebiliorum hem mantıgım hem kalbim aynı frekansta çalışıo ve madem ben mantıgıma uygun olan birine aşık olabiliyorum o halde AŞK evliliği diyorum :)

ne güzel herkes başaramıyor işte canım...hayırlısı olsun..

ask ewliligi derim bende ama ailem istemiyorsa bu ewliligi yapmazdm heralde aile cok onemli bnm icin cunku onlar bizden once herseyi yasamislar gormusler ama yasadiklarin icin usuldm sabrin sonu selamet derler seninkide ole olmus sabretmisin ve simdi mutlusun

evet..insan hata yapabiliyor...önemli olan sonuç tabiki..

ah canım benim..seni çok iyi anlıyorum...neler çekmişsin..bencede mantık evliliği daha iyi heralde..aşk bi yerde bitebiliyo ..bizde severek evlendik..bizimde sorunlarımız oldu tabiki..hayat ne yazıkki insanın hiç aklına bile gelmeyeceği şeyler yaptırıyor işte..biz sorunlarımızın üstesinden gelebildik çok şükür..eşim iyi bir insan ..şiddet kullanmadı hiç bir zaman ..o yönden çok şanslıyım ..Allah bu gibi durumlarda olanlara yardımcı olsun inşallah ..hakikaten çok zor bir durum..kadınlarda çalışmalı bence ..ekonomik durumu olmalı bir kadının..hayatın neler getireceği hiç belli olmuyor arkadaşlar ...sevgilerimle...

Ben mantık evliliği derim ama mantığın yanından aşk da olursa süper olur. Mantık ve aşk ayrılmaz ikili ikisi de olmazsa olmaz. Ben hem mantık evliliği yaptım hem de aşığım ve çok mutuluyum.

bende mantık evliliğini savunanlardanım ama o kişiye karşı duygusal anlamda bişeyler hissetmeliyim işte o zaman süper bişe olur heralde:))))

hepsini okudum mesajların konu da eskimiş sanırım ama olay bence şu; sorumluluk almayan adamla evlenmek çok anlamsız. aşk mı mantık mı sorusunun cevabı bu sanırım.

ah canım benim..seni çok iyi anlıyorum...neler çekmişsin..bencede mantık evliliği daha iyi heralde..aşk bi yerde bitebiliyo ..bizde severek evlendik..bizimde sorunlarımız oldu tabiki..hayat ne yazıkki insanın hiç aklına bile gelmeyeceği şeyler yaptırıyor işte..biz sorunlarımızın üstesinden gelebildik çok şükür..eşim iyi bir insan ..şiddet kullanmadı hiç bir zaman ..o yönden çok şanslıyım ..Allah bu gibi durumlarda olanlara yardımcı olsun inşallah ..hakikaten çok zor bir durum..kadınlarda çalışmalı bence ..ekonomik durumu olmalı bir kadının..hayatın neler getireceği hiç belli olmuyor arkadaşlar ...sevgilerimle...

beni anlamaya çalıştığın belli arkadaşım..severken insan bazı şeyleri tartamıyor..
neyse atlattım artık..hayırlısı herkes için..

Ben mantık evliliği derim ama mantığın yanından aşk da olursa süper olur. Mantık ve aşk ayrılmaz ikili ikisi de olmazsa olmaz. Ben hem mantık evliliği yaptım hem de aşığım ve çok mutuluyum.

Bence de mantık+aşk...Öyle olmalı..Aşkın gözümüzü kör etmesini asla müsade etmemeli..

MANTIKLI BİRİNE AŞIK OLUN BEN ÖYLE YAPTIM VE ÇOK ŞÜKÜR HERGÜN BİRAZ DAHA AŞIK OLUYORUM Şeniz

yasadiklarinizi okuyunca cok uzuldum allahtan dilerimki hayat sizi daha fazla uzmez mutlu olun insallah hep.. bende ask evliligi yaptim dunyaya bir daha gelsem yine yaparim

Ben ask evliligi yapmayi isterdim ama kizlar sunu unutmayalimki insanlar helede erkekler kadina sahip olduktan sonra degisebiliyor ama simdi mantikli evlilik yapmak isriyorum daha uzun sureli olduguna inaniyorum ve cevremdede bunu goruyorum bekar oldugum icinde buyuk konusmak istemiyorum Allah ne verirse hayirlisini versin insalah

MANTIKLI BİRİNE AŞIK OLUN BEN ÖYLE YAPTIM VE ÇOK ŞÜKÜR HERGÜN BİRAZ DAHA AŞIK OLUYORUM Şeniz

Mantıklı bir evlilik yapmışsınız ve sonradan aşık oluyorsunuz..Ben de onu diyorum zaten. Mantıklı düşünüpde karar verirsen zaten aşk-sevgi peşinden geliyor. Aşık olduğun zaman hiç bir şey düşünemiyorsun ki! dolayısıyla mutlu da olamıyorsun. Sonradan ne olduğunu anladığında vakit geçmiş oluyor..

ne körkütük aşık olup karşısında maymun gibi biriyle evlenmek isterim ne de kalbimin hiç atmadğı birine.mantıklı birine aşık olmak lazım bnce

Aşkın süresi üç-dört yıl derler. Bence erkeğin aşkı yatağa atana kadar... Ben de konu sahibi gibi mantık evliliği taraftarıyım lakin mantıklı die de çok itici biriyle evlanmek gerek demiyorum.Keşke konu sahibi de bu gün sahip olduğu bu deneyime evlenmeden önce sahip olabilseydi ne güzel olurdu. Kocanız size bir yığın dert vermiş ama yukarıdaka Allah de size sabrınızın mükafatı olarak oğlunuzu vermiş.Çok taktir ettim doğrusu, tebrik ederim sizi böyle bir evlat yetiştirmişsiniz için... opuyorumnanaktan

Back