- Konu Sahibi kaderim_48
eşime aşık olsam evlenmezdim bundan eminim
mantık evliliği çok mantıklı
mantık evliliği çok mantıklı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 yıllık bi ilişki içindeyim ve artık hiç bişey hissetmiyorum..mantıken çok çok ideal bir erkek var hayatımda ama ona karşı hiç ilgi duymuyorum....şimdi bu kişiyle evlenirsem ne evliliği olucak onu da bilemiyorum...bi de işin bu tarafı var...onu beğenmiyorum bile fiziksel olarak...ama maddi manevi çok iyi bi eş olacak ve beni,çocuklarımı çok rahat ettirecek birisi...ben ne yapayım hangi cevabı vereyim bilemiyorum....aşık olarak da çıkmadım ilk başta zaten..mantıken oldu yine ama sonradan sevdim...sevgide biryere kadarmış demekki...çok zor hayat ne getireceği belli olmuyor..
Bu bahsettiğim kişiyle evlendim :) Çok seviyorumm :))Aradan epey bir süre geçmiş, ne yaptınız acaba?? kimi seçtiniz? :) Durumuma benzer bir durum, o yüzden merak ettim
gece mantığı koynuna alabilen varsa öyle yapsın ama günümüzde iyi erkek azaldı olanları zaten hemen kapıyorlar belli bir yaşa gelmiş kadınlarda evde kaldım duygusuyla hemen ilk gördüğü uygun adayla bir şeyler yapmak istiyor mantık evliliği dedikleri nane bu olsa gerek.