- Konu Sahibi kaderim_48
aşk başa gelince akıl seyahate çıkarmış canım inşallah ikiside olur evlilikte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben evlenirken aşk evliliği yaptım, ama mantığımı da göz ardı etmedim hiç.
körü körüne aşık olmamak gerek.
aşıktım ama aynı zamanda hataları da görüyordum. aşık olmam eşimin hatalarını görmemi engellemedi ama kabullenmemi sağladı.
mantık olarak da uygun bir evlilik yaptığımı düşünüyorum.
çocuklarımın da aşk ve mantığın beraber olduğu evlilikler yapmasını isterim. çocuklarım mantık evliliği yaparsa, evlendikten sonra başka birinde aşkı bulmalarını istemem.
sizin adınıza üzüldüm, insanın yazgısı güzel olacak derler ya, hakikaten öyle....
ben yazgıya inanırım. belki fazla kaderci gözükeceğim ama....aşk yada mantık, herkesin bir yerde nasibi var. ve yazılmışsa alnına nasipten öteye geçemiyorsun. istediğin kadar mantıklı ol yada kör kütük aşık, sonunda kaderinde kim varsa o oluyor. ben ne kör kütük, gözü kara aşıktım ne de mantığın kıyılarında dolaştım.
şükür diyorum sadece Allahın sevgili kuluyum ki iyi bir eş ve en önemlisi iyi bir baba olan eşimle evlendim. bundan sonrası için bir şey diyemem ama umarım hayırlı olanı yaşarım.ve umarım hepimiz hayırlı olanı yaşarız
canım çok zor günler geçirmişsin...Allah yardımcın olsun...ama ben aşk evliliği değil de mantık evliliği yapılmalı sözüne çok katılmadım...sonuçta mantık evliliği yaptığın kişinin de sana ilerde ne yapacağı, nasıl davranacağı belli olmaz...ama göz göre göre de sırf aşıksın diye daha baştan kendini belli eden biriyle de evlenilmez ama aşk insanın aklını başından alıyor işte bazen...aşk başa gelince, akla yer kalmazmış...
Bu konuya fazlasıyla dahil olduğumu hissederek yazıyorum arkadaşlar ,ben mantık evliliği yaptım ama hayatımın en büyük mantıksızlığını yaptığımı acı tecrubelerle öğrendim ve 1senedirde boşanma mücadelesi veriyorum.Sevdiğinle değil seni sevenle evlen sözüne olan inancımla evliliğe adım attım çok sevildiğimi düşünüyordum ama evliliğin ertesi sabahı eşim olacak şahısta değişimler başladı nasıl olsa imzayı attı bir yere gidemez havalarına girdi ama yanıldı,birsürü akılalmaz olaydan sonra evi terkederek boşanma davası açtım,işte böyle yani ne aşk ne mantık önemli olan dürüst insan bulabilmek,evlilik kumar gibi bişey kimi kazanıyor kimiside kaybediyor(
ikisi de bir arada olmalı aşk mantık güzel bi ikili
mümkünse hem ask hem mantık evlılıgı olsun
bıde yesıl gozlu 190 boyunda olsun
bıraz da suyundan olsun...
saka bır yana arkadaslar duzgunce sectıgımız bınbır elemeyle sevgılı olarak aldıgımız sevgılıler bıle hainlık yapıp gun gelıp dunyanın en kötu ınsanı olabılıyorsa sızın ıcın, ozaman evlılıkte nasıl karar verıcez dogru ınsana, cok zor cok allah yardımcımız olsun hepımızın.
Aşk evliliği yaptım,
O nedenle aşk evliliği diyeceğim...
Ama aşk evliliği yapmak demek gözünün hiç birşeyi görmemesi, büyükleri ezip geçmek, herşeyi körü körüne göze almak demek değildir,
Ve ya gidip hiç olmayacak biriyle ben buna aşık oldum diye evlenmek istemek değildir,
Madem görmüşsünüz ilk zamanlar olmayacağını ayrılmayı deneseydiniz,
İnsan hayata on kez gelmiyor maalesef,
Yanlış gidenlerin ardından gitmek yerine durup ben ne yapıyorum diyebilseydiniz keşke...
Hayat cömert ama biz bilmiyoruz değerini?
O nedenle mantık evliliği yapacak kadar mantıksız olamam diyeceğim en son...
yazinizi okudum üzüldüm ama ask diyecegim..
bende bazen üzülüyorum agliyorum insan oglu iste ama yinede ask diyorum.
esimi seviyorum benden vazgecmezse bende gecmem.
dedigim gibi insan oglu herkes farkli iste.....