Aşk evliliği mi mantık evliliği mi yapmalı

sen iyi ki ikisini beraber yakalamışsın...ama her zaman ikisini bir arada yakalamk zor canım...keşkeeeeklava:

inşallah canım...ne güzel...senin adına sevindim...herkes için hayırlısı olsun...

aşk başa gelince,akla yer kalmazmış sözü çok doğru..başta kalmadığı için sağlıklı düşünemiyor insan..hala acısını çeken biri olarak benim kendi düşüncelerim tabiki..
keşke aşkımız hiç bitmese..ömür boyo ilk sevdiğimiz ve sevildiğimiz günlerdeki gibi olsa..
ne yazık ki...Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

senin adına üzüldüm canım..talihsizlik seninkisi...evet bu zamanda dürüst insan bulmak çok zor..iyi düşünmek lazım..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

beni takip edenler bilirler, birsürü acı kazık yedikten sonra doğrusu kesinlikle ve kesinlikle mantık evliliği yapmayı düşünüyorum, aşka inancım kalmadı, bütün kazıkları aşktan yedim, bakacağım mantık normlarıma uyan birisiyle ve beni gerçektenseven birisiyle hayatımı birleştireceğim aşk maşk yok artık

ikisi de bir arada olmalı aşk mantık güzel bi ikili

canım benim, aşkla mantık bi arada olsa aşkın adı aşk olmazdı... aşkın olduu yerde mantık ne arar ??? ama sen bu ikisini bir arada bulabilmişsen bu büyükbir şans senin adına çok mutlu oldum. ben daha bu yaşımda ikisini bir arada görmedim hiç

fisfisfis hımmm, kızlar yazılanları okuyunca fikirlerim boyut deiştirdi galiba, mantık filtresinden geçene aşık olmak en mantıklısı gibi gözüktü ama, insan kime aşık olacağını seçemezki, hımm bu mantığıma uyuyor buna aşık olayım evleneyim diyip aşık olamaz ki iki arada kaldımm:uhm:

bence de evlenmeyenlere allah yardım etsin...ikinci yüzünü gördüğünüz zaman siz de
şaşıracaksınız

[COLOR="Purple"]Yemin ederim evlilikten korktum .. Omur boyu bekarmi kalsam acaba die dusunmeye basladim..Bu kadar tecrube yasayan arkadaslar var..okuyunca korkuyo insan..Asik olmak hele en uzak sey gibi..[/COLOR]

Bende mantık evliliği yapamam sonuçta sevemediğim hoşlanmadığım bir insanla sırf mantıklı geliyor diye hayatımı paylaşmak çok saçma geliyor bana..

sLm canım ben de sevdım ewlendım ailemı hıce sadım ama anladımkı yalnıs bır evlılık keske ailemı dınleseydımde mantık ewlılığı yapsaydım 11 senelık ewlıyım ama pısmanım oyusden bence sevgı dılde mantık ewlılığı cunku ben sevdığımede ewlendığımede cok pısmanım ama dılmıkı 2 tane yawrum var her seyım onlar benımde hayata bağlayan benı mutlu eden kaderım cekıyorum

Kesinlikle haklısın 20 yaşımdayım 3 ay önce sözlümden sırf şiddet yüzünden ayrıldım ailem istemiyordu onları karşıma alarak sözlenmiştim ve hayatımda yapabilceğim en büyük hatanın eşiğinden döndüm ama aşıktım gözüm görmüyordu şimdi okulum için avustralyaya geldim 1 sene burda kalıcam hem burda okuluma devam edeceğim hemde ondan biraz uzak kalıp kafamı toplayacağım türkiyeye döndüğüm zamanda maddi durumu iyi beni deliler gibi seven bir dediğimi 2 yapmayan liseden beri her gece arabasıyla kapının önünden geçen hiç teklifini kabul etmememe rağmen ailesiyle hatta sülalesiyle beni tanıştıran mükemmel olduğunu düşündüğüm bir insanla evlenicem ondan hiçbir şekilde şüphelenmiorum çünkü biliorumki o beni gerçekten çok seviyor ve değer veriyor.Kısacası aşk evliliği yapsaydım mutsuz olucaktım iyikide erken döndüm bu işten....

bence mantık evliligi en dogrusu aşık olunca insanın gözü hiç birşey görmüyor pişman olacagın şeyler yapa bilirsin herşeyin hayırlısı olsun

merhaba arkadaşlar...
aşk yok mantık var = mutluluk olmaz....
aşk var mantık yok= yine mutluluk olmaz...
herkesin bir ruh eşi var o da hem matığa hem kalbe uygun... :asigim:
o yüzden onu bulana kadar evlenmeyin derim...
sadece biri olunca olmuyo inanın....

hoslanıp sevıp kabullenebılecegın bırı
ve aynı zamanda mantıgının uydugu zekasını sevdıgın durumu kısıye yakın olan kısı secılmelı ya da zor duruma dusurmeyecek gelırıyle onu kotarabılecek bırı.

şöyle de bır olay var anlatırken tasvırlerken gayet rahat evlenebılecekmıs gıbı gorunuyoruz ama nedense şu iki krıterı olan duzgun bırı cıkmıyor karsımza 30a dayandık ama yksa yk yani. basıt bıle olsa krıterlerımız olmadı mı oollmuyor

Son düzenleyen: Moderatör:
aşık olunca maalesef mantık olmuyor kızlar karşındakiyle ilerde bazen anlaşamayacağın huyları olsa bile görmezden geliyor insan aşk berbat bişi yaw ama mantıklı evlenincede kendini kandırıyor mutlu olmak için hem aşk hem mantık ama aşk ağır bastığı için çoğu kızlar mantığı düşünemiyor.

yazinizi okudum üzüldüm ama ask diyecegim..

bende bazen üzülüyorum agliyorum insan oglu iste ama yinede ask diyorum.

esimi seviyorum benden vazgecmezse bende gecmem.

dedigim gibi insan oglu herkes farkli iste.....

aynen öyle canım...insanlar farklı...allah hayırlısıyla karşılaştırsın...

ask ewliligi derim bende ama ailem istemiyorsa bu ewliligi yapmazdm heralde aile cok onemli bnm icin cunku onlar bizden once herseyi yasamislar gormusler ama yasadiklarin icin usuldm sabrin sonu selamet derler seninkide ole olmus sabretmisin ve simdi mutlusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…