Ask denen meret

PeKKmeZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
38
0
36
Almanya
Uyumaya calisiyorum saatlerdir ama tutmuyor su uyku denen melet...insan bi mutluyken bide ici yanarken düsüyor sanirsam bu duruma...konuyu nerden baslasam bilemedim sadece icimi dökmek istiyorum... sizlerden birseyler duymak kafami yüregimi sakinlestirmek istiyorum ben su cevresindekilere hep "hersey cok güzel ben ne mutlu bir kizim yaaa" diyenlerdenim- ne yazikki- ne varsa sanki öyle demekte ama olmuyor iste ben gecipte arkadaslarimin karsisina salya sümük aglayip öfff pöff diyemiyorum...kalkipta aaaa su Pekmeze bakin vah vah demelerini istemiyorum galiba :-( neyse suan ise öyle daraldimki icime ata ata bazi seyleri abartiyormuyum yoksa daha aptallasip asktan gercekleri göremiyormuyum bilmiyorum...

Ben 21 yasindayim almanyada yasiyorum ve üniversite son siniftayim benim 5 senelik bi sevgilim var aha sorunda o zaten..bizimki türkiyede yasiyor belediyede calisiyor...güya yaza nisan yapcaz 2013te de dügün...ama bazi seyler degisti sanki yada ben yine klasik regl dönemine girdim girecem hayat cok karmasik ben cok kötüyüm triplerindeyim BILMIYORUM ...bizim 10gün önce yildönümümüzdü ILK DEFA unuttu tamam dedim insanlik hali unutmustur bozuntuya vermedim (tabi onada olsun be askim demedim kirildigimi söyledim) ama e be adam insan hic mi gönül almaya calismaz dimi bu erkekler neden bukadar öküzlesiyolar bazen bi anlasam ne aradigi ne sordugu var...aramamasinin sebebinide anlatim kisaca bu telefon faturasini ödememis meger gecen ay bayramda cok para harcayinca ona para kalmamismis mis mista mis mis iste simdide arayamiyor...ne diyim ben ya icimdeki kötü taraf buna sövüyor tek görüsme aracimiz (msn haric) su kör olasi telefon sa insan nasil ödemez o parayi ula odun kafa ama bi yandanda ya yazk yetmemis parasi diyorum yani ne yanlis ne dogru kendim bile sastim...azönce 3 saat icinde 6-7kere aradim ilkinde mesgule aldi sonrada acmadi oysa biz görüseli 4gün oldu insan özlemezmi? her nerde olursa olsun acmazmi telefonu

Seneye nisan yapcaz ben bunun icin dogdugum büyüdügüm yerden ailemden ayrilip türkiyeye dönmeyi kabul ettim olsun dedim sevdigim yanimdayken herseye alisirim ama o pek kiymetli kicini biraz kaldiripta hic birsey yaptigi yok bari az para koy kenara ilerde lazim olur dügün icin diyorum amaaan hallolur diyor :-( Bazen bi evlilik teklifi bari yap diye laf degdiriyorum cevabi ise amaaaaan ne gerek var zaten 5 senedir birlikteyiz bastan beri evlencez demiyomuyduk diyor...ve ben kiriliyorum

Aslinda kendisi hayatta yalan söylemez daha hic yalan söyledigini birsey sakladigini görmedim duymadim öyle party disko gezen biride degildir benden önce sevgiisi bile olmamis ailesi hatta sülalesiyle bile tanistirdi ama iste son zamanlarda ne oldu anlamiyorum...üzülüyorum biraz ilgi gösterse ne olur sanki offfff okadar doluyumki daha anlatacak neler neler var...

Bazen birak gitsin diyorum icimden ben kendi yoluma bakim ama sonrada o ilk sevdigim ilk sevgilim benim neler yasadik biz onunla ya pisman olursam diyorum...bu erkegi sevmeye degermi bukadar ilgisizligine ragmen
Karakterinde lafim yok belkide onun karakternde biri bidaha nasip olmaz ama öyle ilgisizki sanki sogudu artik sevmiyor...ben napcam bi söyleyin nolur aramayi sormayi kesip yolumami bakim? Yoksa sabredip düzelir ümidiyle pasa pasa yerimdemi sayim?

BIR AKIL VERIN ben cok yoruldum

Canim ya gercekten cok uzuldum. Farkli ulkelerde olmak gorusememek cok zor gercekten. ustelik sevdigin icin kendi yasadigin yeri birakip onun yanina gitmeyi planlayarak buyuk fedakarligi goze almisin..

Yani telefon mevzuzu gercekten arayamiyor olabilir,Turkiyeden yurtdisi aramalar nasil bilmiyorum, ama sen Turkiyeyi cok uygun fiyata arayabilirsin, internette bir program yukluyorsun turkiyeyi ariyorsun . Yani ben oyle yapiyorum. 3ayda 1o dolar yukleyip konusabilirsin, hep onun aramasini bekleme.

Yildonumu ise, 5.yiliniz oldugu icin unutmus olabilir normal yani. ilk yildaki heycan gibi olmaz . Yani senin soylediklerinden sunu anliyorum; sevgiliyken bile sikayet ediyorsun , evlenince daha buyuk sorunlar cikabilir, eger onu bu sekilde duyarsiz kabul ediyorsan evlenincede oyle olucak, evlenince hic bir erkek degismiyor malesef... ustelik daha fazla duyarsizlasiyor.

Eger baska baska sorunlariniz yoksa arayip aramadigini mesele etme, fakat seni cok uzuyorsa, ayril bitir, her zaman bunlari yasamak zorunda degilsin..

canim durum cok karisik ya.. 5 senedir berabersen bu adam niye böyle herseye amann falan diyor..
bence uyanmalisin bu gercek yüzünü gösteriyor sana sanslisin.. simdiden böyleyse
evlenincede her istedigine dedigine amann ne gerek var diyip tüm hevesini kirip hayallerini yok edebilir..
tamam ariyamiyor olabilir, veya unutmus olabilir ama bence bunlar mazeret degil, acikcasi 'amannn ne gerek var'
demesi beni cok rahatsiz eti ve düsündürdü..
ömür boyu böyle bir insanla yasamaya hazirmisin? hele hele bide kenara insan hic degilse bi 50 tl at ya
50 tlmi yok, ozaman cebinde ne var 10 at 5 at ne fark eder yeterki at.. az da olsa dursun
bence senin sevgilin ya isin ciddiyetini bilmiyor bilmek istemiyor
yada evlenme gibi bir plani yok seni oyaliyor..sorumluluk almak istemiyor

böyle bir insanla yola cikmak bence cok zor olur..

Son düzenleme:
Kizlar öncelikle coooook cooook tesekür ediyorum usanmadan okuyup cevap yazdiginiz icin...azönce son bikere daha diyip aradim ve acti bizimki güya bana kizginmis onun hatti acik olmadigini bildigim halde arayip sormadigim icin...ben sana kirginim sen ama anlamiyosun onuda gectim bi düzeltmeye bi calismadin durumu diyince bi 5dk karsilikli sustuk sadece sonra konusmicaksan kapatim dedim sen bilirsin dedi ve kapattik...icimden telefonda odunsun sen diye bagirmak geldi ya

evet yani neden sen aramıyorsun madem hattı kapalıymış.
o da senden bekliyor deme ki. çok mu kolay küsen alınan birisin acaba.

evet yani neden sen aramıyorsun madem hattı kapalıymış.
o da senden bekliyor deme ki. çok mu kolay küsen alınan birisin acaba.

Alinan degilde kirilan ve hic bir kirginligi unutamayan biriyim...umursamaz davranip "evet unuttum" demesini degilde sadece "özür dilerim ama unuttum" demesini beklerdim bu bir gönül almadir bende bunu bekledim...ha hatti kapaliykende aradim hic aramadim degil ama eskisi gibi hergün degil 4günde bir aradim

canım biz ne kadar ilgi bekliyorsak onlar da bekliyor.
biz ne kadar şımartılmayı seviyorsak onlar da seviyor.
onun ilgisi azaldığında belki senden beklediği ilgi ihtiyacı artmıştır. belediği ilgiyi almak için öyle davranıyordur.
her gün ara. aradığında memnuniyetsiz davranırsa aramayı azaltırsın.
ama memnun oluyorsa arayıver ayol eline mi yapışır :)

ne güzel yazmissin öyle iste bu yüzden yazdim buraya derdimi ...benim göremedigim seyleri siz görüpte söylersiniz diye... yanilmamisim
Ah iste benimde canim yandimi üzüldümmü cekiyorum elimi ayagimi belki yanlis belki dogru ama bu dedigini aklimda tutacam...ben ona gereken ilgiyi gösterdigimi düsünüyorum ama belkide yaniliyorumdur

5 senedir boyle miydi peki bu adam? Sanirim hep ilgisiz olsa dayanamazdiniz bu kadar sure, belki de yildonumuzu unuttugu icin suclu hissediyo ve bi sekilde ozur bile dilemeyip unutmanizi falan bekliyo boyle de olabilir yani erkeklerin beyni degisik calisiyo cunku, ayrica ben olsam 5 senelik iliskimi ilgisiz diye kesinlikle bitirmezdim, arkadasinda dedigi gibi siz uzerine daha cok dusun zaten sevdiginizde acikca ilgi bekledigini soylemis :) sanirim nazli ilgiyi poh pohlanmayi seven bi sevgiliniz var, ben duzelteceginize inaniyorum, zaten sizden ilgiyi gorunce kesinliikle karsiligini yapacaktir.

Canim bizim bayanlarin en buyuk hatasi beklenti icine girmek. sende demisin ozur dilemesini beklerdim.genelde erkekler ozur dilemez , hep haklilardir, senin kizgin oldugunu anladigi zaman , hemen kendi lehine cevirip o kizginmis gibi davranir sana, senden ilgi bekler, ve sende sanirsin ki ben de hata var, ben neyapiyorum diye, iste erkekler boyle dusunmemizi sagliyor bize...

Eger bu kisiyle evlenmeyi planliyorsan daha onceki yazdigim gibi bu kisiyi bu sekilde kabul ediceksin, olumsuz yonleriyle, simarik sekliyle, yoksa iliskinde cok yipranirsin. eger buna hazirsan evlilikte , evlen ama hazir degilsen ondan beklentilerin varsa, beklentilerini karsilayacak birisi degil gibi. bunlar en guzel gunleriniz

canım evlenme teklifi konusunda benim erkek arkadaşım da öyle düşünüyo, biz zaten ciddi düşünüyoruz teklif filan ne gerek var diyo :) düz düşünüyor erkekler bu konua, duygusal değiller ve çok fazla da beklentileri yok yani. ama bazı şeyler çok büyük ipucudur. ama arkadaşlara katılıyorum. her zaman onun aramasını bekleme, biraz da sen ara yani belki öyle çözülür aranızdaki sıkıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…