- 20 Mart 2011
- 13.781
- 32.318
-
- Konu Sahibi Fotosentez
Canım illaki yine konuşup konuşmama konusunda karar verecek olan sensin. Neden bilemiyorum ama benim içime sinmedi. Son kararını ve konuşursan neticeyi bize de yazİşte ben onu süsleyeyim diyorum :) O gece bana çok yardımcı olmuştu o. Sizden beklemiyordum, bir olayı sadecebir kişisinin bakış açısıyla dinleyip özür dilemenizi vs vs vs bilemiyorum ona açıklama yaptırtacak birşeyler bulacağım. zaten eğer ilgisi varsa banane tarzına girmez değil mi? Ama ben yine de, senin de ablan kızkardeşin varsa, hak etmedikleri birşekilde arkalarından bir takım şeylerin itham edilmesi hiç hoş değil bu sebepten içinde bulundugum durumu açıklama sebebimi algılayabiliyorsundur umarım diyeyim diyorumİşe yarar mı?
Tamamdir mesaji da okudum adamda bi sorun yok capkin vs demek yanlis genc adam bakinacak tabi cevreye ciddi iliskisi yoksa.. Bu arada sen 24 yasindasin adam 29 adama yasli diyosun : ))))) yaslariniz gayet uygun.Burdan yazamıyorum o soruların cevabını özel mesajla gönderdim. Ben o gecede özür dilemesinden mütevellit birşey olacagını düşünüyorum. Eğer bu açıklamayı yaparsam ama mesajda yazdıgım şeylerden dolayı ne kadar sağlıklı başlar yada böyle başlasa dahi hem onun yaşının büyüklüğü hem benim onu etkilemem sayesinde düzgünleşebilir mi ki?
Söyleyen insan aile dostları onlara o yüzünü göstermesi normal. Benim kendi izlenimlerimden dolayı ben çapkın oldugunu düşünüyorum. Sonradan küçük çaplı bir araştırma yaptım. İnan haklısın Bende bunu soruyorum kendime kaç gecedir. Yazık değil mi sana daha gençsin kimler çıkar diye ama yemin ediyorum olsa çok güzel olurdu ya. Bunu düzeltme ihtimalim hiç mi olmaz? Körü körüne inanır mı o adamın dediğine ya?
Canım Çok istiyorsun sanırım bul ve yaz neden özür diledin ki Ali den bizim aramız da hic bir şey yok beni istedi bende olumsuz cevap verdim kesinlikle aramızda bişey yok siz neden özür dileme gereği duydun ki deBen 24 cem 29 ali 35 yaşında. Ali önünü kesin kesti. Öyle ukala bir adam özür diliyorsa bir düşünün artık. Yoksa ben eminim o adam ertesi güne eklerdi beni işte. Hani beğenmese yada anlaşamasak neyse ama aramda hiçbirşey olmayan bir insan yüzünden böyle bir durum yaşayınca çok üzülüyorum. Benim merakım ona anlatırsam bu olayda aklanmış olur muyum ve o benimle alakalı birşey düşünür mü? Denemeli miyim?
Tamamdir mesaji da okudum adamda bi sorun yok capkin vs demek yanlis genc adam bakinacak tabi cevreye ciddi iliskisi yoksa.. Bu arada sen 24 yasindasin adam 29 adama yasli diyosun : ))))) yaslariniz gayet uygun.
Ortak arkadasiniz en yakin zamanda bi ortam yaratsin ve bu is olumlu ya da olumsuz bi sekle girsin. Olumsuz olursa da uzulme tabi
Canım Çok istiyorsun sanırım bul ve yaz neden özür diledin ki Ali den bizim aramız da hic bir şey yok beni istedi bende olumsuz cevap verdim kesinlikle aramızda bişey yok siz neden özür dileme gereği duydun ki deBide kendini aklama gibi bişeyin peşine düşme bırak o düşsün
Ahh canım böyle konuş bakalım ne diyecek Cem bey umarım yolunuz açılır ve güzel bi ilişki yaşarsınız hayırlısı olsun adına cnmHadi ya. Çapkın değil miymiş yani şimdiYa zaten o bir adım atarsa ben onu adam ederim inşallah. Bu arada nerde yaşlı demişim ya mlkctk da dedi göremedim ben bende bu aralar beyin yok, artık yanlış mı yazdım ne yaşlı değil tabi olsada bişe olmaz zaten
Şimdi maalesef ki ben bu adamla en erken mayıs gibi karşılaşabilirim. Özel durumlar var bu maalesef 10 güne olacak birşey değil. Bir yandan da iyi olur diyorum. Hani zaman geçer ben bu arada o duruma hazırlanacak şeyler yaparım. (Fiziksel olarak vs vs) Tamam karar verdim. Ben gidicem konuşucam. Ben üzerimedüşeni yapayım olmazsa denedim derim.
Kardeş işte bende aynen bunu diyorum. Ben birşeylerin izahatini yapacağıma diyeyim ki, ya bu arada biz o gün gayet normal sohbet ettik, sen bana çok güzel bir şekilde yardımcı da oldun. Ben gittiğimde neden özür diledin ki? Özür dilenecek birşey yaptıgını düşündüren şey nedir? Dersem sonuçta insan herhalde bu. Kalkar bir açıklama yapar. Sonrada şey desem diyorum, evet aslında özür dilemen gereken biri vardı ama o şu an benim sanırım. Umarım burada konuştugumuz içinde kalkıp birilerinden özür dileme ihtiyacı hissetmezsin sanırım desem?
Yaa adamdir zaten senin adam etmene gerek olsa ilgini cekmezdi oyle dusunme. Mayisa bayagi varmis kim öle kim kala : ))) hayirlisi olsunHadi ya. Çapkın değil miymiş yani şimdiYa zaten o bir adım atarsa ben onu adam ederim inşallah. Bu arada nerde yaşlı demişim ya mlkctk da dedi göremedim ben bende bu aralar beyin yok, artık yanlış mı yazdım ne yaşlı değil tabi olsada bişe olmaz zaten
Şimdi maalesef ki ben bu adamla en erken mayıs gibi karşılaşabilirim. Özel durumlar var bu maalesef 10 güne olacak birşey değil. Bir yandan da iyi olur diyorum. Hani zaman geçer ben bu arada o duruma hazırlanacak şeyler yaparım. (Fiziksel olarak vs vs) Tamam karar verdim. Ben gidicem konuşucam. Ben üzerimedüşeni yapayım olmazsa denedim derim.
Kardeş işte bende aynen bunu diyorum. Ben birşeylerin izahatini yapacağıma diyeyim ki, ya bu arada biz o gün gayet normal sohbet ettik, sen bana çok güzel bir şekilde yardımcı da oldun. Ben gittiğimde neden özür diledin ki? Özür dilenecek birşey yaptıgını düşündüren şey nedir? Dersem sonuçta insan herhalde bu. Kalkar bir açıklama yapar. Sonrada şey desem diyorum, evet aslında özür dilemen gereken biri vardı ama o şu an benim sanırım. Umarım burada konuştugumuz içinde kalkıp birilerinden özür dileme ihtiyacı hissetmezsin sanırım desem?
Merhaba herkese :) Öncelikle hepinize iyi akşamlar dilerim, dert demek n........................
O günden sonra ben facede bir yerde bir ekleme vs beklerken gel zaman git zaman (25 aralık falandı) 2 ay hiçbirşey olmadı! Geçen cuma bir arkadaşla konuşuyorduk, konu aşktan açıldı, ya fotosentez hiç mi kimse olmadı, bak şu yaştasın mutlaka içini kıpırtadan biri vardır dedi. Anlattım, ya oldu ama böyle böyle ses çıkmadı dedim. Bende öyle kız başıma ekleyemem dedim. Resmi var mı vs derken bu baktı aaa ben bunu tanıyorum çok efendi çok düzgün bir ailesi var 10 numara çocuktur dedi! Dedim olsa kaç yazar adam bakmadı. Halbuki o kadar emindim ki ekler vs bir fırsat yaratır diye! Sonra o gün doğum günü olan ablanın yakın bir arkadaşına açtım bunu, ya dedim böyle böyle birşey oldu adam sallamadı ne şansızım derkeeeeeen aaa sen bilmiyor musun? Sen gittikten sonra ordan bir adam, ya ali emin misin bu kızın sana birşey hissettiğine? Baksana cemle daha yakınlardı tüm gece demiş, bunun üzerine cem de, abi özür dilerim ben bilmiyordum bilsem konuşmazdım! demiş.
Kulaklarımdan buram buram dumanlar çıkmakta 1 haftadır! Sanki ben o adamla çıkıyorum da, o gece başkasına yazmışım da, tek taraflı artık adam ne yazıp oynadıysa Allah bilir! Şimdi kardeşceğizlerim soracagım bir takım sorular var benim beynim yetmemekte cevaplar için;
1- Bu adam neden özür diledi? Biz kişisel hiçbir şey konuşmadık. Tamamen ve tamamen meslek! Neden özür diledi ki?! Ben bana olan hislerinden mütevellit dilediğini düşünüyorum. Çünkü bir insan 10 dk nesnel bir konuda bir arkadaşının sevgilisiyle konuşsa dahi neden özür dilesin? Yada neden demesin ya beni yanlış anladınız biz sadece meslekle alakalı konuştuk diye? Özür neden?
2-Hakkımda arkamdan söylenenleri yediremiyorum! Ben gittikten sonra karşılık bulamadığı bir insnanın arkasından bu adam ne demiş ki etraftakiler sen emin misin bu kızın sana birşeyi oldugundan demişler?! Ben haksız mıyım sinirlenmekte?
3-Bunu tanıyan arkadaşım bir ortam yaratalım, git tesadüfen karşılaşmış gibi yap konuşmaya başladıgında bu olanları kendi çapından ona anlat dedi. mantıklı mı? Bana mantıklı geldi ama şu an benden beyin olmadıgından mutevellit mantıksız da olabilir.
4-Eğer ben bu açıklamayı yaparsam, bu adamla o gece sonrasında bir şansım olabilir mi? Şayet diğer adam evlendi.
5-Adam çapkın. Çapkınlık sebebiyle bana bakarsa eğer, ben bunu düzgün bir ilişkiye sürükleyebilir miyim? Çünkü yaşı genç değil.
Uzun oldu biliyorum ama gerçekten ben düşünmekten uyuyamıyorum. Bu adamla olmayı çok istiyorum. Çapkın olmasının bir sorun oldugunun da bilincindeyim ancak hiç belli olmaz. Belki biz birlikte farklı oluruz. Çünkü o gece o tarz bir bakış değildi bana bakışı. Bunu algılayabilecek seviyedeyim. Yardım edin lütfen!
Hadi ya. Çapkın değil miymiş yani şimdiYa zaten o bir adım atarsa ben onu adam ederim inşallah. Bu arada nerde yaşlı demişim ya mlkctk da dedi göremedim ben bende bu aralar beyin yok, artık yanlış mı yazdım ne yaşlı değil tabi olsada bişe olmaz zaten
Ahh canım böyle konuş bakalım ne diyecek Cem bey umarım yolunuz açılır ve güzel bi ilişki yaşarsınız hayırlısı olsun adına cnm
Yaa adamdir zaten senin adam etmene gerek olsa ilgini cekmezdi oyle dusunme. Mayisa bayagi varmis kim öle kim kala : ))) hayirlisi olsun
çapkın bir adamı değiştiremezsin. kadınlar bayılır bu çapkın ehlileştirme işine ama asla olmaz. zamanını harcama.
Adamla ortak arkadaslarinizdan tekrar karsilasabileceginiz bir ortam olusturmasini isteseniz
canım öncelikle şunu vurgulayayım, şu kırmızı ile işaretlediğim cümle için tebrik ediyorum seni, böyle bir ilgi ve heyecanın ardından faceden kendi eklemeyip, kendini biraz ağırdan alan nadir genç kızlarımızdan birisin :))) imalı değil, gerçek yazıyorum
ikincisi yaşlarınız kesinlikle uygun hatta çok uygun bence
üçüncüsü ne "çapkın" adamlar var, baltayı bir kez taşa vurduktan sonra "kuzu"ya dönen, belki sen de o adam için "o taş"sındır kim bilir
bence bir insan senin kalbini böyle pır pır ettiriyorsa, ileride birgün "denedim ama olmadı" demek, "neden denemedim?" demekten çok daha iyidir
hazır ortam yaratabilecek birileri varken şansını dene derim (yalnız evli de olsa Ali'nin de aynı ortamda olmayacağından emin ol!!!!!!)
ama benceasude_bahar 'ın dediği gibi konuşma imkanın olursa çok da detaya girme
yalnız şu konuda arkadaşlara katılamıyorum
evet çapkın erkek gizemli kadınlardan hoşlanabilir
ama çapkın erkek kendi gibi olan, özgüveni yüksek kadınlardan da hoşlanabilir
şu yazdıklarından hissettiğim kadarıyla, yeri geldiğinde kendini geri çekebilecek, yeri geldiğinde ağırlığını koyabilecek, yeri geldiğinde tepki verebilecek bir yapın var
bence ne olursa olsun olmadığın biri gibi davranma, yani cool değilsen hiç öyle olmaya çalışma
çünkü olur da ilişki yaşayacak olursanız hep öyle davranmak zorunda hissedersin ve çok yorulursun
eğer seni, olduğun gibi sevemeyecek, istemeyecekse, bırak istemesin zaten
bir ömür "onu nasıl elimde tutacağım"ı hesap ederek geçmez
sarılmak istersin, sarılsam mı diye düşünürsün, aramak istersin aramasam mı diye şüphede kalırsın vs
oysa içindekileri doya doya yansıtabilmek çok büyük mutluluk
Bence cok sacma olur ya deme oyle
yani mesleklerden konusmussunuz boyle bi konu acacak kadar
muhabbetiniz/samimiyetiniz yok, yani ben o adamin yerinde olsam bana neden boyle yaptin soyle yaptin dense cok rahatsiz olurum hatta sogurum yani ne biliyim, tabi bu benim fikrim
Ay ne güzel yazmışsın ya :) Çok çok çok çok teşekkür ederim. Bende bunun mümkün olacağına inanıyorum. Mesela ben çok uslu bir bayan değilimdir, ama adam gibi biri olsa, aşık olsam bekçi köpeği gibi olurum :) Bu arada adamın benden hoşlandıgı için özür dilediğini ve abi ben senin kız arkadaşın oldugunu bilsem!!!!! konuşmazdım dediğini öğrendim!!!!!!! Ben onun kız arkadaşı değildim ki!!!! Yani durumlar bu. Mayısta baş başa bir görüşmemeiz olacak tamamen tesaduf. Arkadaşlar ilk defa baş başa bir yere çıkmayı sağla o 2. buluşmada kendini ifade et ona bırak diyorlar. Zaten dediğin gibi faceden bile eklemedim adama gel bir kahve içelim demem :) (hala biraz geri kafalıyım bu konuda) Ama bunlardan bahsedip ben o gün sizle sohbet etmekten çok keyif almıştım arkamdan özür dilediğinizi duydugumda sanırım o konusmadan sizinde benim kadar memnun kalmadıgınızı düşündüm desem zaten bu ona bir kahve içelim deme şansı yaratmaz mı?
Offf ne desem o zaman? Ona kendisini açıklatmak istiyorum.
Ay ne güzel yazmışsın ya :) Çok çok çok çok teşekkür ederim. Bende bunun mümkün olacağına inanıyorum. Mesela ben çok uslu bir bayan değilimdir, ama adam gibi biri olsa, aşık olsam bekçi köpeği gibi olurum :) Bu arada adamın benden hoşlandıgı için özür dilediğini ve abi ben senin kız arkadaşın oldugunu bilsem!!!!! konuşmazdım dediğini öğrendim!!!!!!! Ben onun kız arkadaşı değildim ki!!!! Yani durumlar bu. Mayısta baş başa bir görüşmemeiz olacak tamamen tesaduf. Arkadaşlar ilk defa baş başa bir yere çıkmayı sağla o 2. buluşmada kendini ifade et ona bırak diyorlar. Zaten dediğin gibi faceden bile eklemedim adama gel bir kahve içelim demem :) (hala biraz geri kafalıyım bu konuda) Ama bunlardan bahsedip ben o gün sizle sohbet etmekten çok keyif almıştım arkamdan özür dilediğinizi duydugumda sanırım o konusmadan sizinde benim kadar memnun kalmadıgınızı düşündüm desem zaten bu ona bir kahve içelim deme şansı yaratmaz mı?
Offf ne desem o zaman? Ona kendisini açıklatmak istiyorum.
zıp zıp artık burç soruyor.gözlerime inanamadımBiraz Karışık bi Durum Zıp Zıp cım Yokken sorayım sizin yaşınız kaç ? Ali beyin Yaşı Kaç ? Cem beyin yaşı kaç ? Bide çok istese emin ol arar bulur ulaşırdı sana Ama Ali dediğiniz kişi de Cem in Önünü keşmiş olabilir Ayy bilemedim şimdi
Arkadaşlar yarın akşam buluşuyoruz! Bugun ekledi beni! Ya çok şanslı bir insanım yada çok talihsiz. Korkuyorum çok korkuyorum.