Aşk bana teğet geçti. Beynim yetmiyor yardım edin lütfen!

Canım illaki yine konuşup konuşmama konusunda karar verecek olan sensin. Neden bilemiyorum ama benim içime sinmedi. Son kararını ve konuşursan neticeyi bize de yaz

Tamamdir mesaji da okudum adamda bi sorun yok capkin vs demek yanlis genc adam bakinacak tabi cevreye ciddi iliskisi yoksa.. Bu arada sen 24 yasindasin adam 29 adama yasli diyosun : ))))) yaslariniz gayet uygun.

Ortak arkadasiniz en yakin zamanda bi ortam yaratsin ve bu is olumlu ya da olumsuz bi sekle girsin. Olumsuz olursa da uzulme tabi

Canım Çok istiyorsun sanırım bul ve yaz neden özür diledin ki Ali den bizim aramız da hic bir şey yok beni istedi bende olumsuz cevap verdim kesinlikle aramızda bişey yok siz neden özür dileme gereği duydun ki de Bide kendini aklama gibi bişeyin peşine düşme bırak o düşsün

Hadi ya. Çapkın değil miymiş yani şimdi Ya zaten o bir adım atarsa ben onu adam ederim inşallah. Bu arada nerde yaşlı demişim ya mlkctk da dedi göremedim ben bende bu aralar beyin yok, artık yanlış mı yazdım ne yaşlı değil tabi olsada bişe olmaz zaten

Şimdi maalesef ki ben bu adamla en erken mayıs gibi karşılaşabilirim. Özel durumlar var bu maalesef 10 güne olacak birşey değil. Bir yandan da iyi olur diyorum. Hani zaman geçer ben bu arada o duruma hazırlanacak şeyler yaparım. (Fiziksel olarak vs vs) Tamam karar verdim. Ben gidicem konuşucam. Ben üzerimedüşeni yapayım olmazsa denedim derim.

Kardeş işte bende aynen bunu diyorum. Ben birşeylerin izahatini yapacağıma diyeyim ki, ya bu arada biz o gün gayet normal sohbet ettik, sen bana çok güzel bir şekilde yardımcı da oldun. Ben gittiğimde neden özür diledin ki? Özür dilenecek birşey yaptıgını düşündüren şey nedir? Dersem sonuçta insan herhalde bu. Kalkar bir açıklama yapar. Sonrada şey desem diyorum, evet aslında özür dilemen gereken biri vardı ama o şu an benim sanırım. Umarım burada konuştugumuz içinde kalkıp birilerinden özür dileme ihtiyacı hissetmezsin sanırım desem?

Ahh canım böyle konuş bakalım ne diyecek Cem bey umarım yolunuz açılır ve güzel bi ilişki yaşarsınız hayırlısı olsun adına cnm

Yaa adamdir zaten senin adam etmene gerek olsa ilgini cekmezdi oyle dusunme. Mayisa bayagi varmis kim öle kim kala : ))) hayirlisi olsun

canım öncelikle şunu vurgulayayım, şu kırmızı ile işaretlediğim cümle için tebrik ediyorum seni, böyle bir ilgi ve heyecanın ardından faceden kendi eklemeyip, kendini biraz ağırdan alan nadir genç kızlarımızdan birisin :))) imalı değil, gerçek yazıyorum

ikincisi yaşlarınız kesinlikle uygun hatta çok uygun bence

üçüncüsü ne "çapkın" adamlar var, baltayı bir kez taşa vurduktan sonra "kuzu"ya dönen, belki sen de o adam için "o taş"sındır kim bilir

bence bir insan senin kalbini böyle pır pır ettiriyorsa, ileride birgün "denedim ama olmadı" demek, "neden denemedim?" demekten çok daha iyidir

hazır ortam yaratabilecek birileri varken şansını dene derim (yalnız evli de olsa Ali'nin de aynı ortamda olmayacağından emin ol!!!!!!)

ama bence asude_bahar 'ın dediği gibi konuşma imkanın olursa çok da detaya girme

yalnız şu konuda arkadaşlara katılamıyorum
evet çapkın erkek gizemli kadınlardan hoşlanabilir
ama çapkın erkek kendi gibi olan, özgüveni yüksek kadınlardan da hoşlanabilir
şu yazdıklarından hissettiğim kadarıyla, yeri geldiğinde kendini geri çekebilecek, yeri geldiğinde ağırlığını koyabilecek, yeri geldiğinde tepki verebilecek bir yapın var
bence ne olursa olsun olmadığın biri gibi davranma, yani cool değilsen hiç öyle olmaya çalışma
çünkü olur da ilişki yaşayacak olursanız hep öyle davranmak zorunda hissedersin ve çok yorulursun
eğer seni, olduğun gibi sevemeyecek, istemeyecekse, bırak istemesin zaten
bir ömür "onu nasıl elimde tutacağım"ı hesap ederek geçmez
sarılmak istersin, sarılsam mı diye düşünürsün, aramak istersin aramasam mı diye şüphede kalırsın vs
oysa içindekileri doya doya yansıtabilmek çok büyük mutluluk

Adamla ortak arkadaslarinizdan tekrar karsilasabileceginiz bir ortam olusturmasini isteseniz

Bence cok sacma olur ya deme oyle
yani mesleklerden konusmussunuz boyle bi konu acacak kadar

muhabbetiniz/samimiyetiniz yok, yani ben o adamin yerinde olsam bana neden boyle yaptin soyle yaptin dense cok rahatsiz olurum hatta sogurum yani ne biliyim, tabi bu benim fikrim

Ahh canım böyle konuş bakalım ne diyecek Cem bey umarım yolunuz açılır ve güzel bi ilişki yaşarsınız hayırlısı olsun adına cnm

Ahh ahhh mucizenin öteki adı cem oldu benim için. Mayıs ayında gidecegiz. Daha var işin yoksa bekle dur :/

Yaa adamdir zaten senin adam etmene gerek olsa ilgini cekmezdi oyle dusunme. Mayisa bayagi varmis kim öle kim kala : ))) hayirlisi olsun

Dediğin çıktı :) Adam ilgilendiği için özür dilemiş :) Öyle deme ya ne kaldı mayısa de :)

çapkın bir adamı değiştiremezsin. kadınlar bayılır bu çapkın ehlileştirme işine ama asla olmaz. zamanını harcama.

Evet işte benim de düşündüğüm bu ama neden çapkın olduguna dair bir mesaj attım asude bahara o çapkın değil her bekar erkek yapar normal dedi. Ben mi abarttım? Mesela arkadaş bulma sitelerinde profili var :/

Adamla ortak arkadaslarinizdan tekrar karsilasabileceginiz bir ortam olusturmasini isteseniz

İstedim ancak bu mayısta mümkün. Baş başa kalacagımız bir ortam olacak. Artık bana inme inmezse, konuşabilirim artık.

Ay ne güzel yazmışsın ya :) Çok çok çok çok teşekkür ederim. Bende bunun mümkün olacağına inanıyorum. Mesela ben çok uslu bir bayan değilimdir, ama adam gibi biri olsa, aşık olsam bekçi köpeği gibi olurum :) Bu arada adamın benden hoşlandıgı için özür dilediğini ve abi ben senin kız arkadaşın oldugunu bilsem!!!!! konuşmazdım dediğini öğrendim!!!!!!! Ben onun kız arkadaşı değildim ki!!!! Yani durumlar bu. Mayısta baş başa bir görüşmemeiz olacak tamamen tesaduf. Arkadaşlar ilk defa baş başa bir yere çıkmayı sağla o 2. buluşmada kendini ifade et ona bırak diyorlar. Zaten dediğin gibi faceden bile eklemedim adama gel bir kahve içelim demem :) (hala biraz geri kafalıyım bu konuda) Ama bunlardan bahsedip ben o gün sizle sohbet etmekten çok keyif almıştım arkamdan özür dilediğinizi duydugumda sanırım o konusmadan sizinde benim kadar memnun kalmadıgınızı düşündüm desem zaten bu ona bir kahve içelim deme şansı yaratmaz mı?

Offf ne desem o zaman? Ona kendisini açıklatmak istiyorum.

Canim zaten acik degil mi? Senden etkilenmiştir, oyuzden zaten seninle muhabbet kurmustur e arkadasinin sevgilisi sayildigin icin ogrenince ozur dilemistir, gayet acik aslinda. Bence aciklama yaptirma

Kafan epey karismis.
Capkinligi bence hic sorundegil.hayatinda kimse yoksa istedigikadarcapkin olsun:)
O ablaya bunlarin nedenini sordun mu peki?
Birde ali evlendi mi.
Evlendiyse pronlem ne?
Ce.le gorusmeler basladimi.
Coksoru sordum

doğru mu anladım? ikiniz mi buluşacaksınız?
ama neden mayıs???
ne diyeceğin konusunda, bence cem'e yönelik konuşma, genele yönelik konuş
şöyle bir yol izleyebilirsin
uygun zamanı kollayıp, bir araya sıkıştırıp
o gece çok eğlenceliydi, çok keyifliydi
fakat sonradan öğrendiğim bazı konuşmalar beni çok üzdü, huzursuz etti, Ali bey benimle ilgili aslı astarı olmayan şeyler söylemiş, anlamıyorum insanlar nasıl kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar vs
ama bunu genele yönelik söylemen lazım, özele yönelik yani cem'e yönelik ("size söylemiş gibi") değil
ve o anda aklına gelmiş gibi söylemen lazım
cem'in özür dilediğini de bilmiyor oluver, ne olur

zıp zıp artık burç soruyor.gözlerime inanamadım

e niye bu kadar mesele ettin ki? kendimi açıklama ihtiyacı hissettim de ve olayı kendin kısmından ona açıkla. yanlış anlaşılmayı düzelt önce.
sonrası zaten o da istiyorsa çorap söküğü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…